Kakaskukorékolás

• 4212 válasz
  • 1743643 megtekintés
*

Vivaldi

• 2049
Re:Kakaskukorékolás
« Válasz #2895 Dátum: 2018. Augusztus 14. 11:18 »
Én már bele se szólok, csak olvasok, de ilyen lózungra, hogy " ne rombolj építs" felkapom a fejem.
 Mond már meg nekem, hogy a fészkes fenébe lehet itt építeni?
 Légyszíves szedd már pontokba mit csináljunki, hogy építsük a magyar méhész társadalom elefántcsont tornyát?
 Mit tegyünk, Tegyük ki Bross képét a szobánkba irodánkba vagy hogyan képzeled te ezt?
 Hol kezdjük az építést, mivel építkezzünk, vagy mi csináljunk?
 Építkezzünk. Azonkívül, hogy az építkezés szerinted egyet jelentt Bross megkérdőjelezhetetlenségével, azonkívül a tagságtól hermetikusan elzártátok a vezetőséget, mert ha nem így lenne , már rég el lennétek zavarva afganisztánba.
Javaslom kedves Körmendi Rác próbálkozz a politikával, mert a lózungok puffogtatása az már neked politikusi szinten megy.
 Err e legjobb lenne a Dk vagy mi, mert ők szoktak csak beszélni olyanokat amiket nekik sincs eszük ágában sem megvalósítani.

*

wr

• 1013
« Válasz #2896 Dátum: 2018. Augusztus 14. 12:04 »
Idézet
Ausztriában csak a saját méz jó tlajdonságaival foglalkoznak. Németországban is. Csak nálunk vannak nyomoroncok, akik állandóan az egész méhésztársadalom ellen dolgoznak.
Itt most konkrétan erről beszélünk?  :D Valahol 1 óra 29 perc és 1 óra 35 perc közt van a lényeg, ha már az Ausztriai "saját jó méz" méz szóba került.  ;D

https://www.youtube.com/watch?feature=share&v=YhCkkrwhotU&app=desktop

« Válasz #2897 Dátum: 2018. Augusztus 14. 16:08 »
Ezt írja Kivancsi111:
"Ezt én, és még sokan mások kérdezzük. Kérdésre nem ugyanazzal a kérdéssel válaszolunk, mert nincs értelme. Mi motivál arra, hogy ennyire vakon félrevezesd a méhészeket? Hidd el ki fog derülni! Nagy szégyen lesz."
Eddig sem voltam ideges, de most teljesen megnyugodtam.
A szégyen biztosan elmarad, mivel senkinek nem vagyok a csicskása, szolgája, talpnyalója meg mit tudom én mit hoztatok már össze.
Pénzt a mézeladáskor szoktam elfogadni.
Engem soha senki nem kenyerezett le, és nem is fog, pedig voltak ez irányú próbálkozások.
Ez megint amolyan nesze semmi fogd meg jól, hallottam valakitől, hogy neki mondták.....
Próbáljatok meg konkrét fogást találni rajtam, mert ez nagyon karcsúra sikerült.
Megmondom a titkot de el ne kotyogjátok.
Baromira figyelek magamra, hogy ne adjak alapot a találgatásokra.
Ez olyan mint a torpedó játék.
Most és ezután sem fog találni.
Én pedig azért süllyesztettem már el néhány bárkát mert betaláltam.
Még a számla számát is bemondtam ahol kétségbe vonták az igazamat.
Azokat a pofákat kellett volna ide feltennem, sokan lenyugodtak volna.
Amikor leírtam, hogy az OMME bűnös galerije, annak is volt alapja, de mivel Cserényi doktor visszavonta ellenem tett indítványát, így én is abbahagytam a nyomozást.
Aztán némelyik visszaköszönt az EB jegyzőkönyvekben, meg az OMME beszámolókban.
Az én hitelességemet sokan próbálták csorbítani, de mint csúful járt.
Józsi bácsi is látta, hogy kínai mézet nyomja az egyik kereskedő, aztán azt sem tudta, hogy kérjen bocsánatot.
Amennyiben pedig olyan dolgoknak vagytok birtokában ami bűncselekmény, és eltitkoljátok, akkor cinkosokká váltatok.
Nagyernyei Attila

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2898 Dátum: 2018. Augusztus 14. 16:16 »
Idézet
Amennyiben pedig olyan dolgoknak vagytok birtokában ami bűncselekmény, és eltitkoljátok, akkor cinkosokká váltatok.
Te is tudod, hogy hányszor lehetett volna feljelentést tenni, de te sem tettél. Sok oka van az ilyesminek, ugye?
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2899 Dátum: 2018. Augusztus 14. 16:37 »
Idézet
NEM AZ ÁLLANDÓ FÉLELEMKELTÉS A JÓ STRATÉGIA!!! Ausztriában csak a saját méz jó tlajdonságaival foglalkoznak. Németországban is. Csak nálunk vannak nyomoroncok, akik állandóan az egész méhésztársadalom ellen dolgoznak.

Ugye te szellemi nyomoroncokra gondoltál? Például azokra akik
  • Pontos infót kaptak, hogyan fogja a minisztérium hatósági úton 2018-ra tönkretenni a magyar szántóföldi méhlegelőt, de 11 hónapig a tollát nem volt hajlandó megemelni.
  • azon taktikáznak, hogyan lehetne a magyar méz minőségi paramétereit a kínai gagyi importhoz igazítani.
  • kérdezik nagy plénum előtt, hogy mit képviseljenek a méhészek nevében a minisztériumban, holott pontosan tudják.

Ha nem értesz velem egyet, akkor fejtsd ki, hogy mit is értesz ezen a szón, hogy nyomoronc, és konkrétan kit is értesz nyomoroncnak. Kinek is címezted ezt a szót? Mindíg tudtam, hogy morális korlátokat képes vagy semmibe venni, de légy már őszinte, hogy konkrétan lehessen téged is a többivel együtt elküldeni a jó bü...ös any....d p.....csájába.

Remélem igen tisztelt Moderátorunk pontosan tudja, hogy most nem nekem kell szólni a szóhasználat miatt, hanem Körmedy Rácz úrnak, aki az OMME Felügyelő Bizottságának tagja, őt kell rendre utasítani.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #2900 Dátum: 2018. Augusztus 15. 21:06 »
Nem vagyunk egyformák:(A neten olvastam!)
"Épp nyaralunk, de tegnap történt egy olyan felháborító eset, amit muszáj megosztanom. Délután ültem az apartmanunk teraszán, és felfigyeltem egy két év körüli kislányra. Állt a strandon egyedül, keservesen sírt, és kiabálta, hogy "Anya, anya". Senki rá sem bagózott, az emberek nagy ívben kikerülték. Figyeltem őt, gondoltam az anyukája biztos a közelben van. Amikor már tíz perc is eltelt és a kislány még mindig kétségbeesetten sírt, odamentem hozzá. Kérdeztem mi a baj, segíthetek-e. Azt mondta, eljött fürdeni és most nem talál vissza a házhoz, amiben laknak a nyaralás alatt. Égnek állt a hajam, hogy mégis hogy lehet egy két év körüli kisgyereket egyedül beengedni a Balatonba fürdeni.

Az volt a szerencse, hogy el tudta mondani, hogy néz ki az apartmanjuk, én pedig ismerem az üdülőövezetet, mivel kicsi korom óta ide járok nyaralni, így tudtam, melyik részen vannak a kislány által leírt házak.Megfogtam a kezét, és visszakísértem a faházakhoz, a parttól kb 800 méternyire.Anyuka és apuka teljes lelki nyugalommal kártyáztak a teraszon, anyuka félig, apuka teljesen részeg volt. Mondtam, hogy visszahoztam a lányukat, aki egyedül sírt a strandon. Erre anyuka még jól le is szúrt, hogy mégis mit képzelek, mit akarok én az ő gyerekétől, ügyes kislány, hazatalált volna, egyébként is ők most nyaralnak, jár nekik a pihenés, nem fognak félóránként a vízbe futkosni a gyerekkel . Apuka teljes agyi ködben, bárgyún bólogatva vigyorgott maga elé.Egyszerűen szóhoz se jutottam."
Ennyi.
Nagyernyei Attila

« Válasz #2901 Dátum: 2018. Augusztus 15. 21:57 »
Sziámi: Ennyi

"Elmegyek, elmegyek
Hosszú útra megyek
Hosszú út porából
Köpönyeget veszek
Fúdd el, jó szél, fúdd el
Hosszú útnak porát
Hosszú útnak porát
Az én szívem búját

Ez a felszabadult ország
Ahol élünk
Ez az ország
Annyira depressziós
A jövője
Annyira bizonytalan
Hogy lesütött szemmel
Jár itt a jós
Ameddig engedik még
Hogy legyen itt ég
A csillagok
Valahogy álljanak
Az előjelek
Valamit jelentsenek
Az ábrák
A jövőnkké váljanak
Ennyi

Sem az indulatok
Sem az események
Nem ragadhatnak el engem el
Lecsukom a szemem
Hogy világot lássak
Megadom magam
Egy látomásnak
Én vagyok a hírnök
Én vagyok a hír
Mindegy, hogy ki szeret
De ért, aki érteni bír
Ennyi

Tízmillió playboy
A nemzeti téboly ünnepén
Fanatikus forgatag
És egyre kevésbé félek én
Mindenki annyira komor
Lehet, hogy ez már a nyomor?
Tele vannak boltok
Mégse lehetek boldog
Ennyi

Én hagyom, hogy a csajom
Azt csináljon, amit akar velem
Én folyton élvezek, de közben
A halálomat is kitervelem
Én tudatosan vagyok ösztönös
És befon a reform, ha hagyom
És mindent szabad
Csak semmit sem lehet
Amit akarok
Azt csinál velem a csajom
Ennyi

Elmegyek, elmegyek
Hosszú útra megyek...
Ennyi "

1989
https://www.youtube.com/watch?v=mVzTTbokNTE

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2902 Dátum: 2018. Augusztus 15. 23:03 »
Ki kell választani azt a kb 3 millió Magyart, aki még itt él, és velük újjá építeni az országot. Akinek ez nem teszik, vagy keresztbe tesz, annak le is út, fel is út. Másképpen nem megy, mert végünk.

« Válasz #2903 Dátum: 2018. Augusztus 16. 07:44 »
A rendszerváltás óta hallom mindenféle kormánytól ezt az újraépítős dumát, kicsit kezdek szkeptikus lenni...

« Válasz #2904 Dátum: 2018. Augusztus 16. 08:43 »
Én nem tudom már, meg szerintem senki sem ebben az országban, mi az, hogy Magyar...

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2905 Dátum: 2018. Augusztus 16. 08:59 »
Én nem tudom már, meg szerintem senki sem ebben az országban, mi az, hogy Magyar...

Én az vagyok és nem akarok más lenni.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2906 Dátum: 2018. Augusztus 16. 11:56 »
Ha Csuja magyar, én kérem a honosításomat japánban.

« Válasz #2907 Dátum: 2018. Augusztus 16. 12:15 »
Na pont ezért írtam, amit írtam. Ez a Nagy Magyarság már mindenkinek mást jelent... Nekem elég lenne, ha Ember tudna maradni az ember.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2908 Dátum: 2018. Augusztus 16. 13:00 »
Van még kb, 3 millió genetikailag Magyar, vagy is annak a 23-24 népnek a genetikai maradványa aki a honfoglalást végre hajtotta.
De én mindig azt mondom, a Magyarság nem genetika kérdése, hanem a szívé, és a tetteké.
 Sajnos azonban egyenes összefüggés mutatható ki a származás, és a nemzetrontás szándéka között
 Így egyszerűen kimutatható, hogy kik azok akik az 1900-as évek eleje óta próbálja csődbe vinni és ellehetetleníteni az országot. Jászi oszkár. Kun Béla és csapata. Rákosi, Rajk, Révai, stb. az 50 es években. Kádár alatt Acélék. 990 után, Heller Ágnes, Konrád György Magyar Bálint, Bauer Tamás, és az szdsz. Meggyesi és Gyurcsány. Ez tény, ez bizony tagadhatatlan.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2909 Dátum: 2018. Augusztus 16. 16:56 »
Ha Csuja magyar, én kérem a honosításomat japánban.
Csujalaci  is Geddekas is magyar, pontosabban hajdú magyar. Azért agresszív állat. Hajdúként, ha nem voltak ősei agresszívek, nem maradtak életbe. Nem olyanok, mint a nyámnyila palócok, akik félig már tótok az asszonyaitok miatt. Egy hajdú asszony nem mert félralépni, mert az ember kivágta volna belőle a gyereket.

Ha nem hiszed, hogy Csuja hajdú, nézd meg lécci a Hajdúnánási telefonkönyvet. Minden Csuja, Nyakas, Síró, Eötvös rokon. Közeli, távoli, de rokon.