Kedves János!
Ezt az előbbi kijelentésedet szívesen venném, ha részletesebben kifejtenéd.
Tagadhatatlan, hogy írásaid színvonalához felnőni a hozzánk hasonló alulképzett fórumozóknak meglehetősen nehéz, de be kell valljam, soha nem azért olvastam, írtam ezen a fórumon, mert az emberiség sorsfordító kérdéseinek megoldása mellett a kommunikációs színvonal általad képviselt Csimborasszójának távlatait szerettem volna célként kitűzni (és illusztrálni) a magam és a fórumközönség számára.
Sajnos, a Te színvonaladhoz, világosan és közérthetően megfogalmazott gondolataidhoz felnőni nem könnyű, ám bennem, szkeptikusban felvetődik a kérdés: ha mi nem jutunk, juthatunk hozzá ahhoz a pszichedelikus sámán-koktélhoz, amit Te a hozzászólásaid írása előtt veszel magadhoz, miként lehetünk képesek oly mértékben emelni "írogatásaink" szakmai, közéleti és szellemi színvonalán, mely a Te kényes, kritikus és tagadhatatlanul a színvonal emelését célzó írásaidhoz hasonló szellemi alkotások létrehozását tennék számunkra is lehetségessé.
Mindenesetre szívesen venném, ha az "új fórum" tematikáját, szakma-politikai irányultságát és az "írogatások" közötti szelekció elvi és gyakorlati szempontjait vázolnád, szívem szerint az elsők között csatlakoznék Hozzád, ha innen kiválva egy új közéleti platformot kívánnál létrehozni.
Tökéletesen értem a szándékod, a Klubvezető "ars poetica"-ja tükrében néhányunknak itt tényleg nem sok írogatni valója, keresnivalója akadhat:
"Nagyernyei Attila
Re:A méhegészségügy helyzete
« Válasz #662 Dátum: 2018. Július 07. 07:47 »
.......
A Fekete-Fehér Méhészklubra csak normális méhésztársak írogathatnak.
Nagyernyei Attila"
Valóban, ideje belátnunk a "másságunkat". Most már csak az a kérdés, kit is szeretnénk magunkkal vinni. E klubvezetői szándéknyilatkozat fényében javasolnám, mindenki tartson önvizsgálatot, s akik itt a klubvezetői értékrend és mentális állapot-elvárás függvényében nem írogathatnak, vonják le a konzekvenciát, s ne írjanak ide, ha képtelenek "normális méhésztársként írogatni" ide. Tökéletesen egyet tudok érteni azzal a kitételeddel, hogy minden olyan eszmecsere természetesnek és jónak tekintendő, mely a méhészek, méhészetek érdekeit szolgálja -- kiváltképp, ha még érthető is...