Atyaúristen, ennek az OMME-nek nevezett szervezetnek vannak vezetői, tisztség viselői. A problémát több éve ismerik ami most robbant. Nem hogy a vagy b vagy c dolgot tettek volna ellene és a d megoldás lenne a helyes. SEMMIT NEM CSINÁLTAK. Egy koszos levelet sem voltak képesek időben megírni. Pedig azt meglehetett volna úgy fogalmazni, hogy diplomatikus legyen. (Hoztam is ajándékot, meg nem is.) Pénz, paripa, fegyver a kezükben és semmi eredmény, még a ráutaló magatartás is hiányzik. Vicces hogy néhányan a tagságot szólítják fel, tessék javaslattal, ötlettel előállni, mert irgumburgum.
Amúgy meg KIVANCSI-an várom Jászberényt, remélem van néhány tökös méhész aki köszönetet mond BP-nek a lelkiismeretes munkáért.
A végére, hogy miért is tartunk itt és miért írtam előbb a gerincről.
a 90-es években egyetem alatt farmokon dolgoztam mint gyakornok. Ez felső ausztriában volt, hegyes dombos vidék, parasztok, tehenek mezőgazdaság stb. Mivel az időjárás elég változatos nagy körültekintést igényelt a kaszálás időpontja a száradás miatt. Meteorológiai jelentés min 3 nap jó idő. Az egész vidék kaszálás. hogy a széna megszáradjon. Előre jelzés nem jött be mert a 3 nap du eső. Este a meteorológus a kezét tördelve bocsánatot kért a TV-ben a gazdálkodóktól, hogy rossz következtetésre jutott.
Felszáló leszáló légáramlatok, stb.
Németország néhány évvel ezelőtt a közlekedési minisztert szállító gépkocsi amit sofőr vezetett elütött egy biciklist. Könnyeb sérülés, semmi súlyos másnap lemondott a miniszter.
Mindenki - ha még képes rá- szűrje le a tanúságot miért tartunk itt........