Kakaskukorékolás

• 4212 válasz
  • 1743545 megtekintés
Re:Kakaskukorékolás
« Válasz #2385 Dátum: 2017. November 11. 01:49 »
Kiskakas!

Hiányoztál!
Sokáig mellőzted a fekete-fehéret!
A rozsadásodással bele találtál a "közepibe".
Isten óvja a jelenlegi és jövőbeni mézkirálynőt!

Cs.Á.
« Utoljára szerkesztve: 2017. November 11. 06:46 írta Csányi Antal »

« Válasz #2386 Dátum: 2017. November 11. 07:12 »
Rozsdás terepjáró?
Üres konténer?
Üres kaptárak?
Ki ezért a felelős????
Tudjátok...
Olyan erősek az OMME méhei, ha meglátnátok leesne az állatok....mondta Mészi.
Én láttam utána pár napra, mert belenéztem, hogy lássak szép családokat.(le is esett az állam)
Felében már akkor nem éltek a méhek, a másik fele meg pár léputcán lézengett.
A szavahihetősége egy embernek az értékmérője.
A küldöttek felelőssége megkérdőjelezhetetlen.
Néhányunknak továbbra is szívügye az OMME.
Ezért fáj, hogy hiteltelen, pénz és pozícióhajhász emberek settenkednek az egyesület körül, és ha hibáznak nincs retorzió.
Ezért nem indultam és nem is fogok semmilyen tisztségért indulni, mert annak nem jó vége lenne.
Az önuralomra nagy szükség van.
Még mindig van néhány zsarnok akik nem oda valók!
Nagyernyei Attila

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #2387 Dátum: 2017. November 11. 07:28 »
QUQURIQ!!!

...és lássatok csodát, ezek után is, és a közhasznúság elvesztése után is újra választották Mészit az elnökségbe.
Mint előzőleg írtam, az érdektelenség, és a nemzeti program védése a lényeg a küldötteknek, minden áron!!!

Kiskakas

« Válasz #2388 Dátum: 2017. November 11. 09:43 »
...
Olyan erősek az OMME méhei, ha meglátnátok leesne az állatok....mondta Mészi.
Én láttam utána pár napra, mert belenéztem, hogy lássak szép családokat.(le is esett az állam)
Felében már akkor nem éltek a méhek, a másik fele meg pár léputcán lézengett.
A szavahihetősége egy embernek az értékmérője.

Úgy tudom, hogy mára egyetlen méhcsalád sem él. És nézzétek meg a kutatási eredményeket, mi értelme volt 75 méhcsalád megölettetésének, elpusztulásának? Semmi eredmény! Gödöllőn, november 19-én beszélnek a kutatók, meg is kellene kérdezni tőlük, élőlények életével játszottak. Miért?
« Utoljára szerkesztve: 2017. November 11. 09:47 írta Olvastam »

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2389 Dátum: 2017. November 11. 12:25 »
Idézet
Rozsdás terepjáró?
Üres konténer?
Üres kaptárak?
Ki ezért a felelős????

Bajnak kárnak nincs gazdája.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2390 Dátum: 2017. November 12. 11:31 »
Várjatok már, én innen a béka seggealól a kis agyammal csak arra gondolok, hogy mióta is vagytok hatalmon?
Mintha azóta már eltelt volna két idény.
Hát lehet, hogy én hülye vagyok, de ha vannak még méhek, az  inkább azt utatja, hogy ti építhettétek le két idény alatt.
 Azért ettől több eszetek is lehetne. Két év után Mészárost okolni a gyenge méhekért.

« Válasz #2391 Dátum: 2017. November 12. 16:48 »
A küldöttgyűlés a legmagasabb rangú OMME szerv. "Ez van hatalmon." Az elnökség csak végrehajtja az elfogadott munkatervet.

A küldötteket különböző időpontokban választották. Gondolom kérdésed arra vonatkozik, hogy a küldöttek átlag hány éve vannak küldötti státusban?

A ti küldötteitek hány éve vannak? Eljárnak a küldöttgyűlésekre?
Einstein tévedett: Ha csak méheink vannak, már akkor leáldozóban az emberiség létjogosultsága!

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2392 Dátum: 2017. November 12. 19:39 »
No, ne szédítsen már megint valami maszlaggal, mindenki tudja, hogy hogy megy ez odafenn. Legfeljebb páran irányítanak, és ha jól megnézzük azok is csak bábok a háttérből bábozó néhány embernek.
 Szóval nekem nehogy bedumálja már valaki, hogy az idén kipusztult méhcsaládok Mészáros három évvel ezelőtti hanyagságának köszönhető. Nem dicsekvésképpen, de több mint 50 éve vagyok méhek között, azért velem nem lehet megetetni akármit.

« Válasz #2393 Dátum: 2017. November 12. 19:58 »
Vivaldi rendesen belecsapott a lecsóba!
Ezt írja:
"Szóval nekem nehogy bedumálja már valaki, hogy az idén kipusztult méhcsaládok Mészáros három évvel ezelőtti hanyagságának köszönhető."
Ki állított ilyent?
Viszont Ő volt az OMME elnöke amikor egy jól ismert "havertól", az akkor piaci ár fölött megvették a méhcsaládokat.
A Fekete-Fehér Méhészklubon időrendbe szedve visszakereshető, hogy hányszor tettük ezt szóvá.
Aztán az Ő irányítása alatt "felejtették el" az atkát irtani.
Aztán az Ő ideje alatt próbálták visszacsenni az elpusztult méhcsaládokat, de már a tervezés fázisában megbukott a mutatvány, hála a Kontroll Csoport munkájának.
Ez az egész kitaláció egy agyrém volt, ugyanazok agyából akik a Kft.-t megálmodták.
Lehetsz te 120 évig is méhész, akkor sem látod át a Tó fenekén az iszaptól a dolgokat.
A "setétség" nagy gátja a tisztán látásnak.
A méhek nem most pusztultak el!!
Nagyernyei Attila

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2394 Dátum: 2017. November 12. 22:17 »
Most mi a bajod? Hogy Mészáros méheket vett? Akkor azt írd. De írd mellé, hogy ti meg felszámoltátok.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2395 Dátum: 2017. November 12. 23:30 »
Vivaldi és a többiek!

Mészáros Laci idejében vették, de dr Cserényi volt a szakmai felelős az ügyben. Ez így önmagában elég, hogy az ügy meghaljon. De nemcsak ezért halt el az egész, hanem azért, mert úgy nem lehet se kutatást, se méhtartást csinálni, ahogy ma a méhészeti kutatóban történik. Mire Bross garnitúra hatalomra került már alig volt méhállomány. A maradékot odaadták a Növényvédelmi Kutatóba egy konkrét kísérlethez. Ezzel zárult a történet. Talpra lehetett volna állítani a méhállományt, ha erre megkérik Csuja Lacit. Nem tették. Ennyi.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2396 Dátum: 2017. November 13. 08:35 »
Valószínű én vagyok a leghülyébb méhész az országban, de még a tavasszal a nem oda figyelés miatt, maroknyira zsugorodó néhány nozémás családokat is meg szoktam menteni.
 Tehát megint felmerült bennem a gyanú, hogy nem e volt ebben olyan is, hogy Mészáros vette, hagyjuk veszni.
 A másik, hogy Cserényi akire el lehet mondani, hogy nagyképű, öntelt és beképzelt és nagyképű. De ne haragudjon meg senki ha ellentmondanék a mostani "Mészáros alatt minden szar volt" kurzusnak.
 Cserényi nem rossz méhész. Egyáltalán nem az.
 Szóval, ha Csuja azt mondja, meg lehetett volna őket menteni, ő tudja mert ő ott van. Akkor megint csak az én gyanúm igazolódik. Direkt csináljátok ezeket az ügyeket.
 Még egyet nem értek, mint környezet védő, és állatbarát. Szegény méhek miért voltak bűnösek abban, hogy Mészáros alatt vették őket, miért kellett elpusztulni nekik?

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2397 Dátum: 2017. November 13. 13:01 »
Közös lónak túros a háta. Vagyis kettős irányítás volt és egy tapasztalatlan méhészre volt bízva, a jó szándékú Tantó Viktorra, aki Tantó Sándor volt minisztériumi Főosztályvezető helyettes unokaöccse volt. A méhekhez szaktudás kell, nem rokoni kapcsolat. Három éven keresztül nem kapott tisztességes gondozást a méhállomány. Erre még rasegítettek egymással ellentmondó utasítások. Ennyi.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2398 Dátum: 2017. November 13. 13:21 »
Jaj Csuja, ne dumálj már nekem. ha a méhek megvoltak még tavaly Áprilisban, rendszer vissza váltáskor, akkor azokat meg lehet menteni.
Ha pedig hülyék akik ott vannak, szóljanak olyannak aki ért hozzá.
 Ennyi.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2399 Dátum: 2017. November 13. 14:59 »
Te mondád Uram, és hallgatja a te szolgád.