Ki kerülted a választ.
Figyelj ide.
Szerintem, csak és kizárólag önálló egyesületek legyenek, akik küldöttek útján válasszanak elnököt, aki minden egyesület fölött áll. Nincs egy egyesületbe 56 szervezet , meg hasonló.
És nincs zavarosba halászgatás, meg trükközés a küldöttekkel.
Ebben az esetben, valóban meg lehet teremteni azt, hogy aki ott van , azt jogosan van ott, demokratikus választással.
Most meg ez van ami van. és ebben az esetben Józsi jogosan van ott ahol van. Ezért kár dumálni.
De, ne hogy már csak úgy a gödöllőiek határozzák meg, hogy ki hol van az omme-ban. Mert az egész rendszer kusza, nem demokratikus. Belépek egy egyesületbe, de apró betűvel ott van, hogy beléptem egy másikba.
Két elnököm van, az egyik a rendes a másik a Bross.
No, most teszem azt nagy a pofám és ki akarnak zárni, a Bross féle egyesületből. meg is tehetik. ám a másik anya egyesületemből nem zárhat ki csak a saját egyesületem 50%+1fő.
No most ezeknek meg eszük ágában sincs kizárni, mert semmi bajuk velem. Így abban bent maradok. Akkor most minek vagyok tagja , meg minek nem? Arról már nem is beszélek, ha elnök is vagyok mint Csuja.
Az a helyzet, hogy ez a felépítés, nem gondolta végig, hogy mi van akkor ha ki kell zárni egy önálló egyesület tagját.
Mert még nagy nehezen az omme belső tagszervezeteiből, valahogy ki lehetne zárni, de azt a törvény kimondja, hogy az önálló egyesületek tagjait csak, a többi tag zárhatja ki.
Ha végig gondolja az ember, egyszerűbb egy egész önálló egyesületet kizárni.
No, most van még egy megoldás, hogy kizárja az omme, és az anya egyesületnek meg megmondják, hogy az is zárja ki. De, erre, összehívni egy gyűlést a tagegyesületben, és megteremteni az 50%+1 főt, majdnem olyan lehetetlen mint felmenni a holdra biciklivel.