Hova sietsz Vivaldi?
Ezért hagyod el a deszkát is az utánfutóról.

Ezt írtad:
"Tudom, kicsit kapkodtam össze vissza, de aki érti miről beszélek az felfedezheti benne az össze függést."Nálad az az összefüggés, hogy teljesen összefüggéstelenül írogatsz, tök becsavarodik az ember amikor olvassa korszakalkotó marhaságaidat.
Úgy viselkedsz mint a róka a lyukban, amikor beengedik rá a foxit.
Harapsz, ugatsz, harapsz, de nem gondolkozol.
Szerinted Spanyolországban, és a környező országokban mindenhol Takács "veri le" az árakat?
Minek maszatolsz?
Nincs annyi vér a pucádba, hogy leírd kire is utalsz?
Annyi felmentésem van, hogy legalább 10-15 éve nem adtam le egy deka mézet sem az Aranynektárnak, tehát elfogultsággal nem vádolhatsz.
Egyszerűen kiakaszt a gondolatmeneted, mert nincs benne logika!
Hogy lehet egy stabil árat kalkulálni, ha nem tudjuk mennyi lesz a termés?

Nem tudjuk, mert még ki sem teleltünk, nem tudjuk, mert lehet még elfagyhat az akác.
Nem tudjuk, mert akác alatt lehet katasztrofális időjárás(lásd 2010-ben.)
Annyi bizonytalan tényező van a mi a termést befolyásolja, hogy még jósolni sem mernek az elemzők.
Egybe kapaszkodik az összes, a méz világpiaci árába, és ahhoz "illesztik" a mi pár százalékocska mézünket.
Lassú a felfogásod, mert a vad gyűlölet sugárzik írásaidból, és így nem lehet tényszerűnek lenni.
Ezért kapkodsz, amint írod, és a bosszú (hogy vissza jött Bross) nem jó tanácsadó.
Ez a mondatod lassan kimeríti a rágalmazás fogalmát:
"Ha bukik az ágazat, mert a méz nagyon olcsó, vagy eladhatatlan, akkor többek között bukik az Omme is, és nem lesz olyan elnöki fizetés, amit nem lehet nyilvánosságra hozni mert meg zavarja a köznyugalmat, és vége az elnöki asztalról lehulló kis maradékoknak is, amiből hallomásom szerint többen most egész jól profitálnak."Az elnök tiszteletdíja nyilvános!
Közhasznú civil szervezeteknél ez nem titok, az OMME-ban sem, küldöttgyűlési határozat van róla.
Tehát bruttó 600.000 Ft, a nettóját is ki tudom számolni ha érdekel, de valamivel több mint a fele ennek az összegnek.
Milyen lehulló morzsákra gondolsz?
Ezt fejtsd ki, mert akkor nagyon rossz helyen állok, mert én eddig az OMME-nak csak adtam.
Nem piáztál Vivaldi amikor ezt írod?
" Ugyan is egy rendes elnökkel még ez is elmenne, de a maival, és főleg veletek, kihasználása, és megcsúfolása a Magyar méhészeknek, akik természetesen egy módon reagálnak le se szarnak benneteket."Én nem vettem észre, hogy leszarnak a méhészek, de figyelni fogok.
Ha nem lett volna mézes reggeli, és nem lenne mézkampány akkor mit szólnál?
Egyáltalán van olyan dolog ami neked megfelel?
Azért kritikát is megfogalmazok a jelenlegi tisztségviselőkkel, és Bross Péterrel szemben.
A kommunikáció, a méhészek tájékoztatása nagyon karcsú, amolyan semmilyen.
Ebben Dr.Mészáros László és csapata sokkal profibb volt.
Még azt is reklámozták ami soha nem valósult meg!
"Majd az autópálya kapukba is lesznek kaptárazonosító chipek."
Már jeleztem az elnöknek, hogy ezen sürgősen változtatni kell, mert a tagság semmit nem lát a munkából.
Tehát ez jogos felvetés.
A többi meg egy nagy katyvasz amit írtál.
Nagyernyei Attila