Kedves izso,
Szivesen részt vennék szakmai hozzászólásokban. Sajnos elriaszt a névtelenség, és a már látott és saját bőrömön tapasztalt árnyékbox. Nehéz komolyan venni bárkit, ha nem tudom, ki van a vonal másik végén, veretni magam meg nem szeretem azt se tudom kitől. Én magam nem fogok álnéven regisztrálni, no nem azért, mert én magam lennék a szentek szentje, hanem mert túl sok energiába kerülne, és az jól jön inkább valami máshoz is. Szóval elég, ha a méhek szúrnak, annak néha még örülök is.. Elmondom, hogy a faccebook ebből a szempontból számomra megnyugtatóbb hely, tagja vagyok néhány német nyelvű méhészfórumnak, ahol meglehetősen jók a szakmai hozzászólások és az enyémeket is értékelik (az angolnyelvűek közül érdekes módon még ilyet nem találtam). Azt is sietek hozzátenni, hogy a magyar fórumok, a zöld és ez is kimagaslik szakmai szempontból.és szivesen vissza is olvasgatom. Csuja Lászlót nagyon hosszú ideig őszintén tiszteltem és máig tisztelem a geddekas miatt. Csinált valami régi újat, ami nem a haszonszerzésről szól és a méhek kizsigereléséről. Ebbe meglehetősen sok energiát fektetett, és állítólag még működik is. Mivel magam is tagja vagyok egy Egyesület vezetőségének úgy látom az OMME ügymenetével kapcsolatban nagyon sok mindenben igaza van. Kár, hogy ezt rosszul kommunikálja, vagy hogy pereskedik. De ezek az ő döntéséi és távol áll tőlem, hogy minősitsem, annak ellenére hogy a vezetőség választás elött épp ezen a fórumon elég rossz képet festett rólam. Tehát köszönöm, hogy aggódik miattam, és tényleg értékelem pozitiv hozzászólását, de higgye el, nem attól süllyedünk alacsonyabb szintre, vagy emelkedünk magasabbra, hogy a facebook-on vagy a zöldön vagy a feketén szólunk hozzá valamihez, hanem attól, hogy milyen szándékkal tesszük. Természetesen nem zárkózom el semmitől, ami előbbre visz. Nihil humani a mi alienum esse puto. ☺ Üdvözlettel