Kakaskukorékolás

• 4212 válasz
  • 1743632 megtekintés
Re:Kakaskukorékolás
« Válasz #1755 Dátum: 2016. Május 03. 07:40 »
Jani Bátya!
Izso 60-nak nagyon nehéz átállítania gondolatait.
Ő a diktatúrában,  a Kussban, és pofa be ülj le gondolkodik.
Furcsa neki, hogy a felszabadító sereggel együtt felszakítottuk a zárt ajtókat, ismét baráti kapcsolatok szövődhetnek, vége a személyi kultusznak.
Az OMME ismét nyitott, átlátható, véleményünket meghallgató szakmai civil szervezet lett.
Ezért küzdöttünk három és fél éven keresztül.
A nagy arcokat, a pökhendi stílust romba döntöttük.
Ezt nagyon nehéz ám megemészteni.
Végre egy olyan alapszabályon dolgozhatunk, amelyben az elnökség szolgálni fogja a tagságot, nem az észt osztja.
Ez fáj Izso60-nak!
Az OMME a miénk, a zászlónkat kicsavartuk a kezükből.
A trauma nem kicsi, de majd megszokják.
Nagyernyei Attila

*

barger

• 173
« Válasz #1756 Dátum: 2016. Május 03. 08:37 »
Úgy látom valaki szólt Horváth Gábornak is hogy már nem hivatalban dolgozik. Néhány napja még a fagykár/fenológiai jelentésnél OMME Hivatal volt, most OMME vezetőség.
Baranyi Gergely

« Válasz #1757 Dátum: 2016. Május 03. 08:51 »
Akkor én most szólok, hogy jogszerűen nem is vezetőségről beszélünk, hanem ügyvezetésről. Nagyon lényeges különbség van a két fogalom között. 

*

izso60

• 573
« Válasz #1758 Dátum: 2016. Május 03. 20:05 »
Üdv. Uraim!
Tisztelt jani bátya!!!
Ha Te nem tudod hogy miről van szó az a Te bajod, de hogy Erdélyi Uram az egész egyesületének a tagdíjával tartozik az arcátlanság hogy ezentúl még Ő akarja megmondani a frankót ahhoz vastag bőr kell ahhoz hogy aki ezekkel nincs tisztában de keményen állást foglal nagyfokú butaság vagy beszűkült tudat kell!!!
köszönöm a megtisztelő figyelmedet!!!
Azt látom hogy  "N" agyernyei Uram keményen támogat,de vigyázz mert a bumeráng egy furcsa de okos dolog.
A "trauma" és a "pökhendi" stilus csak  "N" agyernyei Uram csökött agyában létezik,de"majd megszokjuk.
Szép estét minden tagdij visszatartónak és fizetőnek is!

« Válasz #1759 Dátum: 2016. Május 03. 20:54 »
Kedves Izso60!
Az én csökött agyamból már sok ötlet kipattant, amire büszke vagyok.
Mivel neked láthatóan jó nagy agyad van, Te erre nem vagy képes.
Ha személyeskedni, és sértegetni szeretnél, nagyon mellé lőttél.
A többi kollégám majd válaszol ha szükségét érzi.
Nekem ez volt az utolsó válaszom neked!
Gondolom Ludányi haverja vagy, aki bolondnak és ellenségnek nevezett bennünket.
Esetleg Lászlóffynak, aki leóvodásozta a megválasztott elnököt.
Kíváncsian várom, hogy fognak együtt repülőre ülni, ha nemzetközi szinten kell az OMME-t képviselni.
Hogy és miről beszél majd az alelnök Úr, ha még az elnököt is pocskondiázza?
Egyelőre még a közös felelősségvállalási nyilatkozatot sem karcintotta  alá, pedig azt még egy ovis is tudja, ha vezető pozíciót vállal, az új civil törvény ezt előírja.
Mond meg neki légy szíves Izso60 iparkodjon, mert a "Röpül Ő" nem vár!
Van aki betegelméjűnek, megháborodottnak meg mit tudom én minek címkézett már.
Ezt főként a szakadárok terjesztik rólam.
Edzett és kemény lettem a 3 és fél év alatt.
Semmin fel nem kapom a vizet, mert az agyam ez irányban tényleg csökött.
Értelmes emberekkel kívánok kapcsolatot teremteni a méhészeti ágazat érdekében.
Az idő eldönt majd, hogy jól gondolom e.
Rengeteg tervem, elképzelésem van, amivel az új vezetést fogom "zaklatni", de még nincs itt az ideje.
Válts stílust, mert ebben az erkölcsi mélységben én nem vagyok jártas, ide nem szeretnék lesüllyedni.

Nagyernyei Attila

« Válasz #1760 Dátum: 2016. Május 03. 21:36 »
Tudomásom szerint az általad említett ügy -ha ügy-végére már pont lett téve.
Azért egy kicsit elgondolkodtató, hogy tulajdonképpen most a személyével van bajod vagy a tevékenységével.
Mert bizony emlékeim szerint volt poszton lévő személy is hasonló cipőben mint amit említesz, akkor nagyon csöndben voltál. Én nem bántok ezért senkit. Az ügyek megoldódnak előbb vagy utóbb, így vagy úgy.
Szerintem Erdélyi úr biztosan rendelkezik érvényes egyesületi tagsággal.
Hidd el nem várom el senkitől, hogy támogasson bármilyen téren nem hiszem, hogy rá lennék szorulva. Sajnos a nagyfokú butaságom és beszűkült tudatom azt mutatja, hogy az általad írt "trauma" sajnos még mindíg felüti a fejét, lásd a választási szavazatok újraszámoltatása amely talán elég bizonyítékot szolgáltatott az előző vezetés -ne a szemeteknek meg a tapasztalatotoknak higgyetek hanem nekünk- hozzáállására, és véleményem szerint a "pökhendi" stílus egy csapásra megszűnt április 2.-án.
Hidd el sajnálom, ha úgy érzed nem a Te érdekednek megfelelő eredmény született a választáson. De jelenleg ez van. Egy szempontból előnyös, nem kell Mészárosra két nadrágszíjat tenni. ;D

Üdv. jani bátya

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1761 Dátum: 2016. Május 03. 22:15 »
QUQURIQ !!!

Ma a következő tényeket közöltek velem...
Kiskakas állandóan az OMME "hivatalban" sertepertél..., akkor meg miért nem jelöltette magát?
A másik vád, Bross Péter soha nem látható az OMME-ba...
Mit gondoltok, ki terjeszti ezeket a híreket??? :o ::) :-[...

Kiskakas a serte- perté- lő...!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1762 Dátum: 2016. Május 04. 00:16 »
Egyed Árpád írja:
Idézet
Erdélyi Uram az egész egyesületének a tagdíjával tartozik az arcátlanság hogy ezentúl még Ő akarja megmondani a frankót ahhoz vastag bőr kell ahhoz hogy aki ezekkel nincs tisztában de keményen állást foglal nagyfokú butaság vagy beszűkült tudat kell!!!

Ez bizonyíték nélkül olyan súlyos rágalmazás. Nem lett volna szavazati joga Erdélyi Jánosnak a küldöttgyűlésen, ha a vádad igaz lenne.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1763 Dátum: 2016. Május 04. 08:45 »
QUQURIQ !!!

...és Te Izso70-kedő, Te mennyivel tartozol a 13 500 tagot számláló OMME tagságnak??? :o  :o  :o

A Kiskakas

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1764 Dátum: 2016. Május 04. 21:04 »
QUQURIQ !!!

Végre a realitások mezejére léptünk!
Érdekvédelem, a szakma érdekeiért!
Ide tartozik a gyors hírközlés is!...
Nem is a rossz indulat ami számszerűsíti a tényeket, de a tények a számok...
Nos!
2016 március 3 tól április 1 ig 6 db, az az hat darab közlemény jelent meg az OMME honlapján!
2o16 április 3 tól május 4 ig 20 db közlemény jelent meg!
Lehet, hogy az új vezetés dolgozik?
..és jé!
A fenológiai jelentés is működik?
Tavaly, tavalyelőtt miért nem működött???
Vagy aki akar az dolgozik?

Kicsi kakaska a baromfi udvarból!  :)  ;)  :D  ;D   :o

« Válasz #1765 Dátum: 2016. Május 04. 23:09 »
Nagyernyei Attila, vagy kiskakas, igazából tökmindegy, mindenki tudja, hogy Nagyernyei küszködik e két nick name mögött, de had égesse magát. Tovább.
Kérdezhetek valamit?
Miért égeted Lászlóffy-t állandóan, ezzel sértve nem csak Őt, hanem egész Csongrád megye tagságát is.
Miért hozol fel olyat, amit másnak mondott, legyen az az elnök, hisz nem neked mondta és nem rólad.
SEMMIVEL NEM VAGY MÁSABB, SŐT ROSSZABB VAGY!!!
Undorító ember lehetsz. Fikázol álladóan másokat, sértegetsz embereket, fenyegetsz, hogy repülnek.
Magad meg fényezed, hogy milyen ütős méhész vagy NB kaptárban, de régen meg a hunort fényezted,
Vedd már észre magad, hogy annyi profilod van, hogy meg sem tudod különböztetni mikor melyik profillal mit írtál.
Mocskolsz másokat, lényegtelen milyen okból, s közben meg Böjtétől idézel.
Undorító vagy, nem veszed észre, hogy alig vagytok már itt egy páran?
Egy többgyermekes családapát fikázol, aki személyesen és nem itt mint te vagy én, kiállt a véleménye mellett, tudd meg Csongrád megye tiszteli és szereti, de nem úgy mint Pongráczot.

UI: Üzenem a főnöködnek, aki bohócát fényesre csutakolod, hogy valamit csesszen az OMME honlapnak, mert téged idézve, méhészek pénzéből tartja fent, de nem lehet rendesen megnyitni. :)

« Válasz #1766 Dátum: 2016. Május 05. 00:01 »
Kevanaar!

Ha olyan"sötétségben"méhészkedsz,mint amilyen korom
sötétségről tanúskodik méhészközéleti írásod,akkor nagy bajban vagy,
és szomorú sorsa van a méheidnek is!!!
Először is.
Nagyernyei Attila is-meg "jómagam" is-minden írásunkat nevünkkel
aláírtuk és mindenkor vállaljuk is az abban leírtakat,miközben Te bebújsz egy nick név mögé.
Másodszor.
"Kiskakas" már rég leleplezte önmagát,Baldavári lászló írt és ír ma is,ezen nick név alatt.
Le vagy maradva mint a borravaló.
Harmadszor.
Azt se tudod-valószínűleg nagyon sok mást sem-Lászlóffyról,hogy Bross Péter vette "szárnyai alá"
amikor "megérkezett" az egyesületbe.Bross tette "naggyá"!
Attila biztos válaszol még Neked.
Nekem már köpött a maci.

Jó éjt,Te jól informált,nevedet mindenkor vállaló!

Csányi Antal

« Utoljára szerkesztve: 2016. Május 05. 20:47 írta Csányi Antal »

« Válasz #1767 Dátum: 2016. Május 05. 03:47 »
  Kedves Kevanaar

Először is JÓ ESTÉT!!! vagy mifene. Belépsz egy társaságba és már rögtön osztod az észtet-e? Olyan vagy mint egy elefánt a porcelán boltban.

A kérdésedre a válasz szerintem az lehet, h Attila mint egyesületi elnök tájékoztatta a tagságot, és még lehet, h a véleményét is megosztotta velünk. Lászlófy sajnos nem jókor fikázta a vezetést, ezen gondolkodhatott volna előtte.   Nem akarok róla véleményt mondani de elgondolkodhatna azon, is hogy 2012-től mennyi mindent tett a méhek és a  méhészek érdekében, mennyire tájékoztatott bennünket a külföldi eseményekről. Úgy látom nálatok nincs hiány világosságból, napra készek vagytok, nem úgy mint a honlap. 

A nevekkel kapcsolatban csak annyi, van aki meri vállalni saját néven ön magát van aki nem, úgy látom te nem. A fröcsögő véleményed, és hsz-od, ki alakít rólad egyfajta véleményt ami nekem nem "jött be". Legközelebb lehet, h nyugodtabb leszel, és át gondolod az egészet, maradj velünk, h ne legyünk csak egy páran. Nyugodalmas jó estét v reggelt? kitudja már ebben a nagy rohanásban. ;)

Albert

« Válasz #1768 Dátum: 2016. Május 05. 06:48 »
Tisztelt Kevannaar!
Nehogy azt gondold, vagy azt gondoljátok, hogy én is neked fogok ugrani, említettem már, hogy ebbe a mélységbe nem kívánok lesüllyedni.
Neved értelmét megnéztem a Wikipédiában, ahol ezt írják:
"Cherubion egy katasztrófa és véget nem érő háborúk által sújtott Európa. A térség felett három félisten marakodik szüntelenül; ők hárman egy régi isten, a nagy Kevanaar tanítványai. Mesterük fel akarta virágoztatni Cherubiont, azonban eltűnésével minden igyekezete a visszájára fordul, ugyanis tanítványai mind a maguk módján akarják véghez vinni Kevanaar álmát."
Én nem szeretnék a tanítványod lenni, viszont mivel megszólítottál leírom mi a bajom Zsolttal.
Először is azzal kezdeném, hogy amikor még szaktanácsadó voltam mindig mellé ültem, így jött össze.
Rendkívül szimpatikus, jó fej volt.
Egyszer amikor engem is leóvodásozott, kicsit megbillent felé a bizalmam.
A szaktanácsadói jelentésemet mindig úgy írtam, ahogy ide nektek, szívvel-lélekkel.
Fényképeztem az aktuális virágokat, nyomtam a szakmai részt.
Zsolt beszólt, hogy nem az óvodában vagyunk, minek ezek a képek.
Aztán egyszer eljött közénk az MVH-ból két hölgy, és az én jelentéseimet vették elő mintának.
Magamról, és önfényezésemről ennyit.
Voltam nálatok is előadó, ott megtudhattad miért váltottam, ezt most nem részletezném.
Biztosan rossz napod lehetett, mindenkivel megtörténnek hasonlók.
Visszatérve Zsoltra.
Az első igazi csapás részéről akkor volt amikor biológusként hallgatott a neonikotinoidok káros hatásairól, sőt ezt többször közölte is az elnökkel, de hallgatott róla valamiért!
A másik igen csúnya dolgát többször elemeztük már.
Az Apimondia elnökének írt egy gyalázatos, sértő levelet, amiben kérte, hogy maradjon távol a Szekszárdi Tavaszváró Méhésznaptól, mert az csupán egy kis méhészklub. (1.500 méhész jött el!)
Jó nagy klubok vannak errefelé.
Zsolt nem egyedül írta ezt a levelet, súgásra tette, ami rég kiderült.
Az Apimondia központjában ma is megtekinthető a nemzetközi kapcsolatokat építő írása.
Utálta Brosst, és ezt agyalta ki, hogy betegyen neki.
Én a szaktanácsadói munkáját nem tudom minősíteni, ha ti meg vagytok vele elégedve örülök neki.
Az tény, hogy Pongrácz Attilát kitúrta, és aktívan részt vett Attiláék egyesületének szétaprózásában, amivel gondolom egyetértesz.
Mivel nem ismerlek, és jól látható Te sem ismersz, csak szitkozódsz, erre a részére írásodnak nem reagálnék.
Zsolt biztos jól megveregeti majd a vállad, hogy ügyes voltál, végre "helyretettél".
Annyit szeretnék Neked üzenni, hogy sokan lepattantak már rólam, Te sem jársz másként.
Nem tudsz megsérteni, mert azon az oldalon akiket leváltottunk, ez a szemlélet általános, de most 4 évig el kell viselnetek azokat akik a nyíltságot választottuk, és nem álruhában rejtőzködünk mint Te.
Zsolt beszólásának súlyos következményei lesznek, amit nem az elnök fog meghozni, hanem a méhészek és a küldöttek.
Szakmapolitikai hibát vétett, és ezzel hozzásegítette Bross Pétert az elnöki székhez.
Úgyhogy köszönjük Lászlóffy Zsoltnak!
Végre visszaadott valamit abból amit Pétertől kapott.
Én senkit nem fenyegetek, csupán a száraz tényeket közlöm névvel, arccal.
Valóban kicsit lemaradtál, mert Baldavári Laci a Méhészklub Kiskakasa már régen "leleplezte" önmagát.
Írásodat a személyem iránti vad gyűlölet, a bosszú motiválta.
Belőlem ezek a tulajdonságok hiányoznak.
Kicsit nyugodtabban átgondolod a jelenlegi helyzetet, és a konkrét tényeket megkérdezed, szívesen válaszolunk.
Úgyis meló nélkül vagyunk mióta ilyen jól alakultak a dolgaink.
Nagyernyei Attila

« Válasz #1769 Dátum: 2016. Május 05. 08:13 »

UI: Üzenem a főnöködnek, aki bohócát fényesre csutakolod,

Elírtad. Nem bohóca, csicskája.
( A többi igaz, de aludttejek és vakok gyülekezete itt a hangadók mindegyike. Habár már derengeni kezd némelyiknek egy s más. Eszközök maradnak mindörökké. Ébresztő Rózsikák! TIK-TAK)
« Utoljára szerkesztve: 2016. Május 05. 13:45 írta kivancsi111 »