Tisztelt Kevannaar!
Nehogy azt gondold, vagy azt gondoljátok, hogy én is neked fogok ugrani, említettem már, hogy ebbe a mélységbe nem kívánok lesüllyedni.
Neved értelmét megnéztem a Wikipédiában, ahol ezt írják:
"Cherubion egy katasztrófa és véget nem érő háborúk által sújtott Európa. A térség felett három félisten marakodik szüntelenül; ők hárman egy régi isten, a nagy Kevanaar tanítványai. Mesterük fel akarta virágoztatni Cherubiont, azonban eltűnésével minden igyekezete a visszájára fordul, ugyanis tanítványai mind a maguk módján akarják véghez vinni Kevanaar álmát."
Én nem szeretnék a tanítványod lenni, viszont mivel megszólítottál leírom mi a bajom Zsolttal.
Először is azzal kezdeném, hogy amikor még szaktanácsadó voltam mindig mellé ültem, így jött össze.
Rendkívül szimpatikus, jó fej volt.
Egyszer amikor engem is leóvodásozott, kicsit megbillent felé a bizalmam.
A szaktanácsadói jelentésemet mindig úgy írtam, ahogy ide nektek, szívvel-lélekkel.
Fényképeztem az aktuális virágokat, nyomtam a szakmai részt.
Zsolt beszólt, hogy nem az óvodában vagyunk, minek ezek a képek.
Aztán egyszer eljött közénk az MVH-ból két hölgy, és az én jelentéseimet vették elő mintának.
Magamról, és önfényezésemről ennyit.
Voltam nálatok is előadó, ott megtudhattad miért váltottam, ezt most nem részletezném.
Biztosan rossz napod lehetett, mindenkivel megtörténnek hasonlók.
Visszatérve Zsoltra.
Az első igazi csapás részéről akkor volt amikor biológusként hallgatott a neonikotinoidok káros hatásairól, sőt ezt többször közölte is az elnökkel, de hallgatott róla valamiért!
A másik igen csúnya dolgát többször elemeztük már.
Az Apimondia elnökének írt egy gyalázatos, sértő levelet, amiben kérte, hogy maradjon távol a Szekszárdi Tavaszváró Méhésznaptól, mert az csupán egy kis méhészklub. (1.500 méhész jött el!)
Jó nagy klubok vannak errefelé.
Zsolt nem egyedül írta ezt a levelet, súgásra tette, ami rég kiderült.
Az Apimondia központjában ma is megtekinthető a nemzetközi kapcsolatokat építő írása.
Utálta Brosst, és ezt agyalta ki, hogy betegyen neki.
Én a szaktanácsadói munkáját nem tudom minősíteni, ha ti meg vagytok vele elégedve örülök neki.
Az tény, hogy Pongrácz Attilát kitúrta, és aktívan részt vett Attiláék egyesületének szétaprózásában, amivel gondolom egyetértesz.
Mivel nem ismerlek, és jól látható Te sem ismersz, csak szitkozódsz, erre a részére írásodnak nem reagálnék.
Zsolt biztos jól megveregeti majd a vállad, hogy ügyes voltál, végre "helyretettél".
Annyit szeretnék Neked üzenni, hogy sokan lepattantak már rólam, Te sem jársz másként.
Nem tudsz megsérteni, mert azon az oldalon akiket leváltottunk, ez a szemlélet általános, de most 4 évig el kell viselnetek azokat akik a nyíltságot választottuk, és nem álruhában rejtőzködünk mint Te.
Zsolt beszólásának súlyos következményei lesznek, amit nem az elnök fog meghozni, hanem a méhészek és a küldöttek.
Szakmapolitikai hibát vétett, és ezzel hozzásegítette Bross Pétert az elnöki székhez.
Úgyhogy köszönjük Lászlóffy Zsoltnak!
Végre visszaadott valamit abból amit Pétertől kapott.
Én senkit nem fenyegetek, csupán a száraz tényeket közlöm névvel, arccal.
Valóban kicsit lemaradtál, mert Baldavári Laci a Méhészklub Kiskakasa már régen "leleplezte" önmagát.
Írásodat a személyem iránti vad gyűlölet, a bosszú motiválta.
Belőlem ezek a tulajdonságok hiányoznak.
Kicsit nyugodtabban átgondolod a jelenlegi helyzetet, és a konkrét tényeket megkérdezed, szívesen válaszolunk.
Úgyis meló nélkül vagyunk mióta ilyen jól alakultak a dolgaink.
Nagyernyei Attila