QUQURIQ !!!
Egy idézet a zöldről, amit Tükör írt (IB-tag).Tükör
Hozzászólás témája: Re: OMME hírek
HozzászólásElküldve: 2016.04.08. 09:43
Adminisztrátor
"Mint ennek, Méhészfórumnak (mely az ország legnagyobbika) egyik adminisztrátora, valamint az OMME egyik megválasztott elnökségi (IB ?) tagja, úgy érzem a korrektség jegyében fel kell tennem ide két hozzászólást, amelyet arról a platformról töröltek, ahol pedig magukat évek óta úgy hirdetik, hogy az a hely, ahol minden véleménynek hangot lehet adni, feketén-fehéren, közben sorozatban ócsárolva ennek a fórumnak moderátorait, moderálási elveit.
Nos úgy tűnik, attól hogy nem tettük szóvá, már nem is először, az ottani moderátorok bort isznak és vizet prédikálnak.
Előre bocsájtom, az idézett "Geddekas" hozzászólásban több dologgal, jogi értelmezéssel nem értek egyet, és nem is szándékom itt széles körű szakma politikai hitvitát generálni, ezért kérek is mindenkit, ha kommentelni szeretné az írást, csak higgadtan tegye.
Pár kérdés azért bennem is felmerült az írás, illetve az egész közgyűlés kapcsán. De én sem vagyok jogász, ugyanúgy mint Csuja, meg ugyanúgy mint Dr Körmendy-Rácz János, viszont utóbbi ember úgy látszik minimum annak gondolja magát, és ahogy hallom (miért csak hallom innen-onnan elnökségi tagként?) osztja az észt és a jogi tanácsokat az OMME Hivatalban, ráadásul az utóbbi napok történéseinek fényében elég dilettáns módon.
Szóval kérdezem én, hol vannak azok a jogászkodó jogászok most, akik oly éles látással tudták elmagyarázni nekünk az előző vezetés minden egyes elkövetett hibáját?
Ott voltak mindketten!
Szerintük minden flottul, frappánsan, szabályosan, törvényesen zajlott a mostani választáson?
Mielőtt bárki félremagyarázná az írásomat: csak kérdezek, nem állítok semmit! Őket kérdezem.
Viszont a lenti írás alapján, még több kérdés is megfogalmazódik bennem és sokakban, még úgy is, ha mint írtam, nem értek sok mindennel egyet ami benne foglaltatik.
Ki adja meg ezekre a választ?
A két törölt hozzászólás egyben van. Az egyiket a Lousicide nick nevű fórumozó írta kommentként a Geddekas írására".
Idáig az idézet!Oly érdekes, hogy a zöldön szinte tabu téma volt az OMME és körülötte zajló események.
Most hirtelen fontos lett Csuja Laci?
De nehogy rám fogjátok, hogy rossz indulatú vagyok, inkább a tárgy nagyon fontos elemét szeretném kiemelni!
Téma: Nem lett befejezve a 2016 04. 02. tisztújító Küldöttgyűlés.Vajon miért is nem lett befejezve???
Befejezhettük volna időben?
Igen!!!Tények!
Dr. Mészáros László OMME elnök:
1. Az OMME méhészújságában részletesen mind a 13 000 méhész olvashatta a vezetés "jó munkáját"!
2. Az OV-n kifényezte a régi vezetésmunkáját, este 17 h-ig!
3. Megkapta minden küldött a részletes beszámolót az OMME és vezetőik munkájáról!
4. Majd a küldöttek a választási hét elején kaptak egy újabb kampány kiadványt amiben megint részletesen ki
volt taglalva a vezetés nagyon jó munkája!
5. Április 2. án a tisztújító közgyűlésen ismételten elismételte az önfényezést!
6. Napirendi pont nélkül az Ügyvezető igen hosszasan Támadta Bross Pétert az IBM kapcsolatos ügyekkel!
Az elnöki beszámolót csak címszavakban kellett volna elmondani!
Az IB tagok is kampányoltak magukért pedig minden benne volt a beszámolóban!
Magyarul elcseszték a tisztújításra szánt időt!!!Arról nem is beszélve, hogy a szavazat számlálás a lehető legrosszabb, és leghosszabb módját választotta
Koller Zoltán.
Többen is szóltak neki.
Minden maradt változatlanul, (vonalhúzogatással)!
Az éjszakába húzódó szavazat számlálást a levezető elnök Fekete József abba hagyatta, úgy, hogy a szavazatokkal teli urnát lezárták.
Mivel a konferencia termet el kellett hagyni, a büfék előtti térben folytatódott a szavazatok összeszámolása.
Megjegyzem, én magam is minden szavazatszámlálót és szavazat vizsgáló ellenőrt együtt láttam dolgozni!
Nekem Ica nénit el kellett vinnem haza, így tovább nem tudok hitelesen a tényekről beszámolni!
Egy biztos, hogy 100 % -osan be tudtuk volna fejezni időben a tisztújítást, és az összes napirendi pontokkal is végeztünk volna!
(azért rossz indulatúlag megjegyzem, hogy volt olyan közgyűlés, ahol a 7. napirendi pont lemaradt, vagy direkt elhagyták ez volt az (egyebek)!

Kiskakaks! Baldavári László