Kakaskukorékolás

• 4226 válasz
  • 2004655 megtekintés
*

kiskakas

• 3249
Re:Kakaskukorékolás
« Válasz #1620 Dátum: 2016. Március 18. 22:31 »
QUQURIQ !!!

Addig mindig befolyásolható lesz az OMME etikai bizottságának az elnöke, ameddig bemutató méhészete van, ingyen mobil, ingyen laptop, Rádi Tibor előadásának a reklámozása...stb...
Szerintem csak az lehet bármiféle kérdéssel, lojális, akit semmivel nem lehet megvesztegetni...
Rádi Tibor minden szabálytalanságról tudott, de ugyanúgy Ő sem tett semmit mint Fáskerti László Eb. elnök!!!

Kiskakas!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1621 Dátum: 2016. Március 19. 11:37 »
Az Etikai Bizottságnak nemcsak akkor van lépési kötelezettsége, ha valaki hozzá fordul, hanem önállóan is. Vagyis kötelessége lett volna az Etikai Bizottság elnökének lépnie Ludányi Pista cikkének megjelenése után. Mivel nem lépett, ezért feltételezhető, hogy egyért vele. Ezt feltétlenül számon kell kérni rajta majd a Küldöttgyűlésen.

Elfogadhatatlan, hogy Rádi Tibor legyen a következő ciklusban az Etikai Bizottság elnöke.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #1622 Dátum: 2016. Március 19. 12:09 »
Miért van más jelölt is?

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1623 Dátum: 2016. Március 19. 12:11 »
Remélem, hohgy lesz.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1624 Dátum: 2016. Március 20. 20:49 »
QUQURIQ !!!

Csökkennek a napok...napról, napra, úgy ahogy a katonaságnál, vártuk a leszerelést...
Visszaszámlálás: 13 nap április 2.- ig!

Kezd emelkedni az adrenalin szint...???
Egyre jobban dobognak a szívek...
Már csak 13 nap, hogy az eldugdosott igazságok előkerüljenek!!!

Kiskakas!

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1625 Dátum: 2016. Március 20. 21:43 »
QUQURIQ !!!

Egyre gyakrabban eljátszok a gondolattal, ha Bross Péter nyer, miért is ne, mit mondok majd Mészi elnökünknek?
Mert ugye a leköszönő elnöktől el szoktak búcsúzni...
Lacikám!
- nem ezt ígérted nekünk, amikor kérleltél bennünket, hogy elnök lehessél...
- azt ígérted, hogy rendet teszel az IB-ben...
- amikor mentünk Hozzád tárgyalni, letoltad a gatyádat, és ott "lógtál" előttünk, és megaláztál bennünket...
- amikor segítségünket ajánlottuk fel, megígérted, és megköszönted, a készségünket...
- ennek ellenére lesz...a fejünket...
- becsaptad az egész közgyűlést a közhasznúság elvesztése miatt...
- azt állítottad, hogy az OMME méhese szuper, közben elpusztult az állomány...
- számítógépek??? Programok???
És még lehetne a sort folytatni...Kft..stb...

Elvonulásodkor mit vársz tőlünk, hogy mit mondjunk?
De jó elnök voltál, Lacikám???
Olyan jó volna valami egy dologgal búcsúztatni, amit Te magad értél el...
Most ne is keresgélj a gondolataidba, mert nincs ilyen...
Talán mi bűnbánatot érezhetünk, hogy egy ilyen ember volt valaha az OMME elnöke, szerencsére nem teljes ciklusban...
Van még 13 napod!
Csináljál már valami nagyon jót, hogy kezet szoríthassak Veled!!!

A szurkoló Kiskakas!
« Utoljára szerkesztve: 2016. Március 20. 22:10 írta kiskakas »

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1626 Dátum: 2016. Március 21. 20:52 »
QUQURIQ !!!

Csökkennek a napok...napról, napra, úgy ahogy a katonaságnál, vártuk a leszerelést...
Visszaszámlálás: 12 nap április 2.- ig!

Ma már elő is kerültek az igazságok!!!...

Kiskakas!

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1627 Dátum: 2016. Március 21. 21:39 »
QUQURIQ !!!

Kicsit hosszú, de érdemes végig olvasni!!!
A dátumot is figyeljétek!!!
..és mivé érett ez, és a többi ügy mára???
Na ezekről lehet szavazni április 2.-án!!! 12 nap múlva...

SzurkeVereb79

Klubtag
    Összes lájk: 182
        Profil megtekintése Privát üzenet (Nem elérhető)

« Válasz #111 Dátum: 2013. December 22. 21:51 »

Idézet

CsIP,

Van a környéken ügyvéd?

Amikor egy vezetés nem arra költi el egy közhasznú egyesület közösségének a pénzét, amire azt a közgyűlés megszavazta, akkor az hűtlen kezelés, ugye? És ha sok-sok millióról van szó, akkor az különösen nagy értékre elkövetett bűncselekmény? És ha csoportosan követik el, akkor az ugye minősítő tényező, vagy valami ilyesmi?

CSIP már értem:

Ezért kellett az, hogy az OV szavazzon a kérdésről. Az OV-nek nincs hatásköre. Ezt Ők pontosan tudják. Így viszont azzal takarózhatnak, hogy ők csak az OV döntését hajtják végre!!! Csakhogy az OV elé törvénytelenül az IB terjesztette elő!!!

Az írja SBSM "Sokat Beszél Semmit Mond" (ez a hamarosan enyerendő tiszteletbeli titulusa), hogy a közgyűlés megszavazta, hogy vegyék meg a Méhészet újságot birtokló kft-t. És ez alapján megvolt a felhatalmazásuk az új újságra. Akkor meg miért kellett az OV elé vinni, ha már megvolt a felhatalmazás? MERT NEM ARRA SZÓLT A FELHATALMAZÁS, AMIT TETTEK! Az meg nem ér, hogy nem tudtam, azt hittem az arra is gyó...

Éves pénzügyi terv módosítására az OV NEM ADHATOTT rá felhatalmazást! Azt, hogy mi a fontos egy következő ciklusban, mire költsük a pénzt, azt a közgyűlés éves tervben határozza meg. Ezt hajtja végre az IB. Mikor veszi már tudomásul az IB, hogy ők vannak a méhészekért, és nem a méhészek értük? Nekik végre kell hajtani az éves pénzügyi tervet. Ha évközben van egy kis módosulás, azt meg lehet magyarázni. Ha azonban jelentős módosulás van, -- AZONNAL KELL EGY KFT --- akkor kell egy rendkívüli közgyűlés, és az dönthet. Ez a demokrácia. Azonban meg kellene érteni, hogy nem királyoknak választottuk Őket, hanem az egyesületet önként szolgálni kívánók közül nekik adtunk bizalmat. Bár ne tettük volna!

Ahhoz, hogy megjelenjen a karácsonyi újság, nem kellett volna kft. Az egész kft nem kellett volna. Az OMME eddig is gyűjtött össze információkat, képpel szöveggel összeszerkesztette, majd ingyenesen eljuttatta a méhészeknek. Nincs benne haszon, és minden méhész ingyen megkapja. Ilyen pl. a méhegészségügyi ismeretek, vagy a monitoring vizsgálat eredményei.

Az újsághoz megszavazta az OV a többlet tagdíjat, tehát megvan a forrás. Az OMME összeszerkeszti az újságot, majd ingyenesen eljuttatja a tagoknak. Ez mind belefér az egyesület életébe. Még a hirdetésekből származó bevételek is beleférnek az egyesület életébe. Az újság miatt nem kellett KFT. A KFT a pénzek eltüntetéséhez kell: ott ki lehet folyatni az EB és minden méhész ellenőrzése nélkül a nagy lét...

Ha a bevétel és a haszon az OMMÉ-ban keletkezett volna, akkor azt csak a méhészek érdekében, az egyesület alapszabályában rögzített célokra lehetett volna elkölteni. Egy kft. azt csinál, amit akar. A méhészeknek fogalma sem lesz róla... Valódi információt nem fogunk kapni...

Majd meglátjátok, hogy mit csinált a KFT 2013-ban, kellett-e az azonnali törvénytelen megalakítás?

AZ OV szavazása csak azért kellett, mert jó védekezés lesz az egyesület pénzeinek hűtlen kezelésének tárgyában folytatandó nyomozáskor. Azonban ezúton is üzenem a tisztelt érintetteknek, ne utaljanak át semmiféle méhész pénzt egy kft-nek, mert NINCS rá felhatalmazásuk!!! AZ OV ilyet ugyanis nem adhatott, így annak szavazása akkor is semmis, ha 100 % lett volna.

Ki hatalmazta fel az IB-t arra, hogy az OMME mézesüvegekhez kapcsolódó jogait közel tízmillió forint értékben kivigye az OMMÉ-ból és odaadja egy kft-nek? Ennél az üvegnél magánszemélyeknek nincsenek jogai? Kié a grafika, a design, az ötlet szerzői joga? Vele volt valamilyen egyeztetés?

Vagy itt is csak az "ötleteljünk, aztán gyorsan állítsuk a tagságot kész tények elé" technika működött? Érzelmileg eldöntjük, hogy mi legyen?

Az ügyvezető kiválasztásánál milyen szempontok domináltak? Árpi bá ilyenirányban még nem mutatkozott be, de biztosan megteszi majd...
Újságkiadói múlt, tapasztalat? Önálló nyereséges vállalkozás vezetése, könyvviteli, számviteli ismeretek? Pályáztatás sem volt egy sokszázezer forintos állásnál? Erre mikor adott felhatalmazást bármelyik méhész (az IB és EB-t leszámítva) VAGY mindez NEM  KELL, az a lényeg, hogy IB tag legyen. A mi kutyánk. Azt fogja tenni, amit mondunk.

És ugye nem egy fő kap százezres fizetést az Új kft-ben?

Csip, csip, engem is érdekelne ilyen sokszázezres állás, esetleg milliós jutalom?

Csip, csip

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1628 Dátum: 2016. Március 22. 22:16 »
QUQURIQ !!!

Visszaszámlálás: 11 nap április 2.- ig!

Ma már elő is kerültek az igazságok!!!...(ez tegnap volt)
Ez meg ma: Fáskerti gyónt Attilának...

Kiskakas!

« Válasz #1629 Dátum: 2016. Március 23. 07:41 »
Kiskakas!
Nem jók az információid.
Fáskerti Lászlóval többször beszéltem az utóbbi időszakban, és az EB-n is jelen voltam.
Semmi gyónásról nincs szó!
Folyamatosan azt hiányolom, hogy feltárják a szabálytalanságokat, szépen le is írják azokat, de nem történik semmi.
A következő ciklusban az EB-nek még nagyobb hatáskört kell szánni!
Többször elmondtam neki is, hogy Ők az OMME belső rendjének őrei.
Kia jó Isten fékezné meg az elnök, és a vezetőség ámokfutását, túlkapását, ha nem ők?
Szerintem ez a tagság jogos igénye.
Játszunk el a gondolattal, mit tettem volna a helyükben.
1. Egyed Árpádot páros lábbal rég kirúgtam volna.
Visszafizettetném vele a kft. alapításakor okozott kárt, amit a tagdíjunkból egyenlítettek ki, csak utána repülne.
2. Dr.Mészáros Lászlónak addig nem adtam volna tiszteletdíjat, amíg az egyesület nem kapja vissza a közhasznúságunkat!
Mivel az EB megállapította, hogy a gödöllői rendkívüli küldöttértekezlet szabálytalan volt, és meg kellett ismételni, az okozott kárt (4 millió forint körüli összeg) vele fizettetném ki, vagy mindazokkal akik aláírták a közös felelősségvállalási nyilatkozatot!
Nem folytatom, de ebből jól látjátok az irányt.
Ilyen lazaság, a tagdíjak ilyen mérvű hanyag kezelése megengedhetetlen.
Remélem a következő EB nem maszatol, drákói szigorral javaslatot tesz a felelősségre vonásra.
Ami most van, az a nagy semmi!
Nagyernyei Attila

« Válasz #1630 Dátum: 2016. Március 23. 09:17 »
Egyetértek N. Attila által írottakkal....mitöbb , ha  elolvassátok a küldöttgyűlés anyagát..meglepő következtetésekre juttok...,-konkrétumok  nélkül-..rövidre zárva ... -az elvi keveredik a koncepcionális jelleggel... a valóság meg kullog a nyomában -

Nem értem.. ha probléma jelentkezik, akkor miért nem lehet leülni az érintett  szervezettel, vagy érintettel ?

Minden egyébről csak ezután érdemes beszélni !  - Mert a mondanivaló hosszú.....!           
üd. E. János     

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1631 Dátum: 2016. Március 23. 20:28 »
QUQURIQ !!!

Visszaszámlálás: 10 nap április 2.- ig!

Kezd felnyílni a küldöttek szeme...

Kiskakas!

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1632 Dátum: 2016. Március 24. 20:10 »
QUQURIQ !!!

Visszaszámlálás: 9 nap április 2.- ig!

A valós információk áramolnak...

Kiskakas!

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1633 Dátum: 2016. Március 24. 20:46 »
QUQURIQ !!!

Nos,

„Ha nem megy a Mohamed a hegyhez, a hegy megy Mohamedhez”!!!

Motivációs levél:
Dr. Mészáros László OMME elnök jelölt: (de minek)!

-   Gondosan vigyázok, az egészséges életmódra, egyik cigiről gyújtok a másikra…
-   Bross Péter lemondása után,  szorgosan arról gondoskodtam, hogy az OMME 13 000 fős fizetős tagsága félre legyen    informálva, úgy mint az OV –n úgy mint a közgyűlésen.
-   Előadásaimon nagyon vigyáztam, hogy minden rosszat elmondassak a volt elnökről…
-   Kevéske kis méhészeti tudásommal  kárt okoztam a méhészeknek a méz árának kikurjongatásával…
-   Igen intelligensen megvezettem a sajtót, hogy méh mérgezésekben semmi gond, jól együttműködünk a gazdákkal…
-   Előre meggondolt szándékkal elveszítettem az OMME civil szervezettel a közhasznúságot…
-   Alapszabály szerinti közgyűlési határozat nélkül utaltattam ki magamnak a fizetéseket…
-   Szoftver nélküli laptopokkal nyaltam be magam az elnököknél, majd a nagy hiányt rávertem az előző elnökre…
-   Ügyesen megutáltattam magam az üveggyári vezetőkkel…
-   Hazugságommal félrevezettem az OV –t, az OMME méhesének döglődése miatt…
-   Király módjára a táskámat taxin szállíttatom magam után az OMME pénzén…
-    Közgyűléseket és OV-kat szabálytalanul vezetem le...
-   Az OMME és a tagság pénzét elfecséreltem ügyvédek hadára…
-   Lehetne még folytatni, de szerintem elég ennyi a küldötteknek, hogy újból megválasszanak
a következő négy év legrosszabb elnökének!

Kiskakas tollából!
« Utoljára szerkesztve: 2016. Március 24. 20:52 írta kiskakas »

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1634 Dátum: 2016. Március 25. 21:11 »
QUQURIQ !!!

Visszaszámlálás: 8 nap április 2.- ig!

A valós információk áramolnak...
A még újabb információk letaglózóak...

Kiskakas!