Cserényi a fétised? Hagyjál már békén vele, nem személyekről, hanem az ágazatról beszélek...
Nem akarom ám rabolni az időd, csak fellelkesedtem, hátha valami szakmaiságot is sikerül elindítani itt.
Kona Nigari, Filico,Veen....
Tudod mik ezek? Nem is gondolnám... Ezek a dolgok a maguk területén amik sokkal kisebb arányban képviseltetik magukat a saját piacukon, mint az egy 1/2NB keretben elhelyezhető méz mennyisége a 450 ezer t-hoz. Csak azok, akik nem hallották meg, hogy "Törd azt az aranyos buksidat", "Árukövetők vagyunk!!! Addd mááár olcsóbban", azok ezekkel a valamikkel kereskednek.
"német megeszik mindent ami édes,egyre igénytelenebb" Ühüm... Te meg igyekeznél ezt az igényt kielégíteni? Na ez az amiért nem értjük egymást...
Felfogásbeli különbség van: minőség kontra mennyiség... Nekem 50 méhcsaládom van neked? Emlékszel még mikor a bozót felé fordított kaptárakról értekeztünk a réges-régi-régi-régi fórumon? Talán 2007
Amúgy örülök, hogy ezzel a sziruppal így tisztában vagy, küldj az OMME-ba egy javaslatot, hogyan léphetnének fel ellene hatékonyan...
Ami meg visszatetsző:
Az én téglajegyemen még Gráf Ferenc aláírása szerepel, de most kellett megtudnom innen a fórumról, hogy lehet hamisítvány, mert nem annak a névnek kellett volna szerepelni rajta...
Ne érts velem egyet, ne adj igazat, de értsd meg mi zavar.