FInta!
Valamit biztosan elnéztél, mert a Méhészklub indulásakor elég sok rovat összekeveredett.
Még Varga Karcsi bejegyzéseire is emlékszem, hogy mennyi javaslata volt.
Ez a néhány száz, vagy talán ezer oldal átnézése biztosan megerőltető, de mást nem tudok ajánlani.
Senki nem esett neked, csak olyan "furi" a stílusod.
Szeretném ha bemutatkoznál, kit tisztelhetünk benned, hol méhészkedsz, hány méhcsaláddal?
Szeretnéd megérteni, hogy mi folyik itt?
Hidd el sokszor én is.
Egy interneten történő virtuális sakkjátszma zajlik.
Van egy olyan rovatunk is, hogy OMMINO az-az OMME dominó.
A legtöbb írásunk, ami a választásokról szól, akár oda is kerülhetne.
Most a finisben mennek a találgatások.
Ki kinek az embere, visszalépek a javára, kiütött a pozícióból, nem gondoltam, hogy indul.
Mindkét oldalon vannak önjelöltek is, ezek kipotyognak, mert a méhészek ezt nem tolerálják.
Egyszer már leírtam, sőt többször is, ha valaki nyomul, hogy szeretne valaki lenni, abból lesz a nagy senki.
Akit a méhészek, a küldöttek akarnak, keresnek, abból lesz talán valaki.
Sokan helyezkednek, és vannak a bokorból előrukkolt érdekvédők.
Azért nem utalok nevekre mert senkit nem akarok megsérteni, de ők főként a jelenlegi csapat oldalán vannak.
(Az egyiknek nem rég írtam levelet.)
Csak kapkodom a fejem, hogy mi zajlik.
Rengeteg információ van a birtokomban, szinte tízpercenként újabbak.
Hatalmas meglepetések várhatók, még a közeljövőben is.
Annyira népszerű az OMME elnöksége, hogy már 80-nál is több jelölt van, és 500-nál is több jelölő lap érkezett Haász Ferencékhez.
Kérdezni jöttél barátkozni, és senki nem fog neked esni!
Kicsit felfokozott a hangulat, ez az oka, hogy olyanok is küzdenek egymással, akik eddig nem.
Ezért egy kicsit kuszának tűnik a történet azoknak akik "úgy esnek be" ide közénk.
Én még soha nem láttam ilyen tisztán!
Tőlem nem kell bocsánatot kérned, mivel barátodat Lacinak szólítottad.
Biztosan közeli kapcsolatban vagytok, mert itt mindenki Atyának ismerte, ezért nem értem a bocsánat kérésedet.
Ő nem reagált rá, tehát szerintem nincs ezzel semmi gondja.
Vasárnap egyébként együtt megyek vele az OV-ra.
Nagyernyei Attila