Geddekas !
Kérlek a következőket mond el Csuja László Úrnak !
Nem kívántam hozzászólásomban minden jó szándékú cselekedetét, erényét, és minden hátrányos hátrányos tevékenységét felsorolni. Ami a hozzászólásra késztetett az, hogy több írásodban úgy nyilatkozol mintha valaki felkért volna az OMME vezető pozícióban lévő tagjainak tevékenységét, egymáshoz való kapcsolatát elemezni. Szerintem a méhészek többsége tisztában van azzal, hogy az OMME berkeiben nem áll minden káka egyenesen. Ami egyenesen áll azon azonban ne keressünk minden áron csomót. Elemzed, szerintem rossz szándékkal hogy Bross Péter kit tud maga mellé állítani, és ki az akit kiakar csinálni. E miatt és más egyéb miatt is írtam a sz@rkeverést. Nézd, mindenki nem szerethet mindenkit sajnos, és mindenkivel nem is lehet együtt dolgozni. Nekem úgy tűnik mintha fájlalnád, hogy választáskor vele szemben ellenségesen viselkedő ma is pozícióban lévőket maga mellé tudott állítani. Nem ez lenne a természetes? Úgy gondolom, hogy a megbocsátás az egyik leg
emberibb cselekedet. Úgy gondolom, hogy közös érdek, és kötelesség az OMME választott vezetőinek az együtt gondolkodás, a szekér egy irányba való húzása, és ugyan úgy mind ez ránk is vonatkozik. Bírálni mindent, és mindenkit lehet, mindig helyesen cselekedni, a helyes irányt, a helyes utat midig megtalálni lehetetlen. Gondolj arra, hogy földünk születését, az élet kialakulását hány módon magyarázták. Melyik az igaz, melyik a helyes út. No melyik? Mutasd meg nekem, mutasd meg nekünk........ Gondolod képes vagy rá

?? Nagyernyei Attila írta, hogy okos vagy, nem vitatom, de ismét kérdezem, amit az ominózus Küldöttgyűlés után is kérdeztem. Miért kell mindig a sötét oldalra állni Csuja Lászlónak? Ismét kérlek mond el Csuja Lászlónak álljon a világos oldalra, onnan mondja el ugyan azon gondolatait. Kérlek olvasd el ismét előző hozzászólásomat, próbáld meg higgadtan, sértődés nélkül átgondolni.
Vegyük tudomásul, az érdek képviseletre szükség van, hívják azt bárhogy, bárminek. Az nem kizárólag a választott képviselők feladata, kötelessége, hanem mindannyiunké.