Azért nem értitek mit akarok mondani, mert már én magam sem merem egyenesen megmondani, mert nem akarom annyira megsérteni Csuját, mert végül is mi ketten még is csak beszélgetünk. Azért nem írtam le mi a lényeg, hogy mi itt a lényeg, mert ez már súrolja a személyeskedés határát, és ezért kerülgetem mint a forró kását.
Mert itt a lényeg a Csuja személye. De legyen.....
Ma Magyarországon, és főleg az Omme tagok között, nincs olyan elismert hiteles személy aki a Csuját akármiben is csak támogatni merné.
Ezért minden amibe Csuja belekezd, legyen az bár jogos, vagy igaz, vagy bele üti az orrát, az megy a levesbe, hiteltelenné válik. Csujával senki nem akar barátkozni, senki nem akar kapcsolatba kerülni vele.
Ezért kértem, hogy jobb lenne egy sorral hátrább állnia. Ugyan is eddig a kontrollcsoportot járatta le, de most, hogy már nem annyira kontroll, most meg a mostani ellenzéket járatná le. Ugyan is Csujának van egy tulajdonsága, nagyon jól felismeri saját érdekeit, és ügyesen rátapad azokra akik azt képviselik, ha kérik azok, ha nem. Ez az elefánt és a kisegér esete a hídon.
No most, ez csak tényállás. És ezért nem engem kell, mint a rossz hír hozóját megtámadni. Mert én csak rögzítem, hogy mi van. És ez így van, bár én se akartam így egyenesen a szemébe vágni.