Gödöllői üzenet-előzetes

• 211 válasz
  • 77531 megtekintés
*

Geddekas

• 5859
Re:Gödöllői üzenet-előzetes
« Válasz #180 Dátum: 2016. December 18. 13:07 »
Te meg a helikopter pilótája vagy.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #181 Dátum: 2016. December 18. 17:37 »
 ;D

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #182 Dátum: 2016. December 18. 18:02 »
Csuja.
Hosszas gondolkodás után megállapítottam, hogy egyetlen jó dolog történt veled ebben az évben. Meg velünk is.
 Még pedig az, hogy kizártak az Omme-ból.
Veled azért mert mivel ezután nem kell segget nyalnod, teljesen megváltozott a véleményed.
Az omme-val pedig, hogy nem zavarkodsz ott, ahol semmi közöd sincs.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #183 Dátum: 2016. December 18. 18:35 »
Mondjuk azért néha az is eszembe jut, hogy képes vagy rá, és kívülről be kavarsz az Omme nak.
 De, hát ez már nem az "én dógom", reszkedjen tőle Bross.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #184 Dátum: 2016. December 18. 19:08 »
Csuja.
Hosszas gondolkodás után megállapítottam, hogy egyetlen jó dolog történt veled ebben az évben. Meg velünk is.
 Még pedig az, hogy kizártak az Omme-ból.
Veled azért mert mivel ezután nem kell segget nyalnod, teljesen megváltozott a véleményed.
Az omme-val pedig, hogy nem zavarkodsz ott, ahol semmi közöd sincs.
Csuját még nem zárta ki senki az OMME-ból. Van ilyen szándék, de az már a születésekor meghótt. Futhatod te is a köröket az Etikai Bizottsággal és majd a Küldöttgyűléssel együtt, ha nagyon ragaszkodsz az álláspontodhoz. Nyugi. Neked nem kerül majd pénzedbe, de sajnos az OMME-nak valószínűleg igen. Ugyanis nem dolgozik ingyen a dr. Soós Tibor ügyvédi iroda.

Szerintem eddig is az volt a probléma, hogy a seggnyaláshoz nulla érzékem van. Kb. annyi mint a humorodhoz.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #185 Dátum: 2016. December 18. 19:12 »
Mondjuk azért néha az is eszembe jut, hogy képes vagy rá, és kívülről be kavarsz az Omme nak.
 De, hát ez már nem az "én dógom", reszkedjen tőle Bross.
Szerintem Bross Péter nem gyáva lélek, csak óvatos.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #186 Dátum: 2016. December 18. 19:19 »
Mert még abba bízol, hogy valahogy csak nem zárnak ki.
Ha végleg kizárnak Brosst is mindennek lehordod mint Mészárost, aki nem volt hajlandó megvenni kilóra?
« Utoljára szerkesztve: 2016. December 18. 21:13 írta Vivaldi »

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #187 Dátum: 2016. December 18. 20:24 »
Vivaldi!
Idézet
Mert még abba bízol, hogy valahogy csak nem zárnak ki.
Csak a halál biztos, és csak az ökör következetes, de azért szívesen adok 99 % esélyt arra, hogy Csuját nem zárják ki az OMME-ból.
Idézet
Ha végleg kizárnak Brosst is mindennek lehordod mint Mészárost, aki nem volt hajlandó megvenni kilóra
Vigyázz! A rágalmazás tényállásának legalsó tarifája Csujánál 300 000 Ft. Ennyiért már nem éri meg mocskolódni ugye?

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #188 Dátum: 2016. December 18. 21:11 »
Na látod ezért szeret mindenki.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #189 Dátum: 2016. December 18. 21:53 »
Ezek szerint te imádod, ha mocskolnak. Lehet, hogy ezzel együlálló vagyok, de én nem szeretem.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #190 Dátum: 2016. December 19. 12:05 »
Figyelj ide Csuja. Ami a lehető legrosszabb érzés, az a lelkiismeret furdalás. Mert aki saját igazában biztos, azt nem érdekli, hogy más mit mond, az nyugodtan alszik.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #191 Dátum: 2016. December 19. 15:42 »
Nagyon jó a felvetésed. A lelkiismerete mindenkinek van, de erkölcsi értékrend kérdése, hogy kinek mire terjed ki. Az OMME-ben kialakult erkölcsi értékrend köszönő viszonyban nincs az általános európai, magyar és keresztény erkölcsi normákkal. Ha lenne, akkor nem lenne ennyi összeférhetetlen státusz fenntartva évek óta. Ha lenne, akkor az egy méhcsaládot bevalló méhész nem lehetne választott tisztségviselő. Ha lenne, akkor nem hozott volna kizáró határozatot Csuja Lászlóra az OMME Etikai Bizottsága. Ha lenne, akkor az újságot nem a kft, hanem az OMME adná ki. Ha lenne, akkor  a kft meg se alakult volna. Ha lenne, akkor nyilvánosságra hozták volna a kft és az informatikai rendszer átvilágítási dokumentációját.

Soroljam az erkölcstelenségeket, korrupció gyanús helyzeteket.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #192 Dátum: 2016. December 19. 17:40 »
Figyelj má Öcse. Én a béka segge alatt is tudom mi megy itt. De, hát miért ne mehetne ha tűrjük.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #193 Dátum: 2016. December 19. 18:10 »
És ha ennyire pontosan tudod, akkor miért Csuját támadod, aki pontosan ezeknek a káros dolgoknak a felszámolásáért küzd?

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #194 Dátum: 2016. December 19. 18:47 »
Eddig Brossért küzdöttél. Elmész te barátom oda ahová gondolom....