Jenő!
Azt hiszem az OMME szekere nem attól fog előre menni, ha ilyen személyeskedéssel töltünk meg oldalakat. Hidd el, hogy tisztelem és mások is tisztelik azt a szakmai teljesítményt amit te évről évre teljesítesz. De nem lesz jobb a te teljesítményed és az irántad érzet tisztelet sem, ha bántod azokat az embereket, akik téged barátjuknak is tekintenek. Én legalábbis barátnak tekintelek, még akkor is, amikor egyszer-egyszer lecsapom a telefont, mert ragaszkodsz olyasmihez, amihez semmi értelme.
Nem tudom, hogy ki Kánya, de biztos, hogy nem Cserényi doktor, nem Tóth Péter, Nem Lászlóffy Zsolt, nem Fekete József és nem is Fáskerti László. Humora vaskos, de jó. Szerintem attól nem lesz jobb, ha tudjuk a nevét. Rejtő Jenő se attól jó, ha pontosan tudjuk az anyakönyvi nevét.
Gondolj arra, hogy értelmetlenül meghurcolta volna az OMME szabálytalanul működő Etikai Bizottsága és azóta már a bíróságot járhatná az etikai üggyel is Csuja László, ha egyértelműen be lehetett volna bizonyítani egy-egy hozzászólás névhez kötését.
Szóval, ha tényleg változást akarsz a méhészeti közéletben, akkor gondold végig, hogy mit hogyan tálalsz. Ezt a fórumot betűről-betűre naponta jogász szemmel olvasgatja néhány KUSS MESTER, akik szívesen kitekernék a nyakát a Kontroll Csoport minden tagjának. Nem igaz, hogy csak Csuja Lászlóra és Nagyernyei Attilára fáj a foga Dr. Cserényi Péter állatorvosnak, aki az OMME szakmai alelnöke. Van még rajtuk kívül néhány megcélzott személy. Biztos, hogy jó neked az, ha segítesz nekik?
Minket - a Kontroll Csoport taglait - TI, a jól képzett, fegyelmezetten dolgozó és eredményes méhészek tudtok védeni. Ráadásul mi pont a TI érdekeiteket tartjuk szemünk előtt. Nélkületek nem ér a mi munkánk semmit. Nekem őszinte szakmai örömöt adott, amikor tanáccsal segíthettem a mérgezés után a méhészeted talpraállításában.
DE
Akár ma abbahagyhatom a közéleti tevékenységemet és visszabújhatok a természetvédelmi területre és békésen eladogatok néhány száz kölyökcsaládot, mellette némi biopropoliszt, bioviaszt, biomézet, ha még te is ártani akarsz.