Szakma-politika

• 4549 válasz
  • 1972528 megtekintés
Re:Szakma-politika
« Válasz #1410 Dátum: 2015. Augusztus 22. 15:33 »
111
« Utoljára szerkesztve: 2019. November 29. 22:17 írta kivancsi111 »

« Válasz #1411 Dátum: 2015. Augusztus 22. 16:31 »
111

*

robi 75

• 1016
« Válasz #1412 Dátum: 2015. Augusztus 22. 17:40 »
Előkerült a nép! :D
Üdv:robi

« Válasz #1413 Dátum: 2015. Augusztus 22. 21:07 »
1

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1414 Dátum: 2015. Augusztus 22. 21:26 »
Jenő!

Azt hiszem az OMME szekere nem attól fog előre menni, ha ilyen személyeskedéssel töltünk meg oldalakat. Hidd el, hogy tisztelem és mások is tisztelik azt a szakmai teljesítményt amit te évről évre teljesítesz. De nem lesz jobb a te teljesítményed és az irántad érzet tisztelet sem, ha bántod azokat az embereket, akik téged barátjuknak is tekintenek. Én legalábbis barátnak tekintelek, még akkor is, amikor egyszer-egyszer lecsapom a telefont, mert ragaszkodsz olyasmihez, amihez semmi értelme.

Nem tudom, hogy ki Kánya, de biztos, hogy nem Cserényi doktor, nem Tóth Péter, Nem Lászlóffy Zsolt, nem Fekete József és nem is Fáskerti László. Humora vaskos, de jó. Szerintem attól nem lesz jobb, ha tudjuk a nevét. Rejtő Jenő se attól jó, ha pontosan tudjuk az anyakönyvi nevét.

Gondolj arra, hogy értelmetlenül meghurcolta volna az OMME szabálytalanul működő Etikai Bizottsága és azóta már a bíróságot járhatná az etikai üggyel is Csuja László, ha egyértelműen be lehetett volna bizonyítani egy-egy hozzászólás névhez kötését.

Szóval, ha tényleg változást akarsz a méhészeti közéletben, akkor gondold végig, hogy mit hogyan tálalsz. Ezt a fórumot betűről-betűre naponta jogász szemmel olvasgatja néhány KUSS MESTER, akik szívesen kitekernék a nyakát a Kontroll Csoport minden tagjának. Nem igaz, hogy csak Csuja Lászlóra és Nagyernyei Attilára fáj a foga Dr. Cserényi Péter állatorvosnak, aki az OMME szakmai alelnöke. Van még rajtuk kívül néhány megcélzott személy. Biztos, hogy jó neked az, ha segítesz nekik?

Minket - a Kontroll Csoport taglait - TI, a jól képzett, fegyelmezetten dolgozó és eredményes méhészek tudtok védeni. Ráadásul mi pont a TI érdekeiteket tartjuk szemünk előtt. Nélkületek nem ér a mi munkánk semmit. Nekem őszinte szakmai örömöt adott, amikor tanáccsal segíthettem a mérgezés után a méhészeted talpraállításában.
DE
Akár ma abbahagyhatom a közéleti tevékenységemet és visszabújhatok a természetvédelmi területre és békésen eladogatok néhány száz kölyökcsaládot, mellette némi biopropoliszt, bioviaszt, biomézet, ha még te is ártani akarsz.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #1415 Dátum: 2015. Augusztus 22. 21:47 »
111
« Utoljára szerkesztve: 2019. November 29. 22:16 írta kivancsi111 »

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1416 Dátum: 2015. Augusztus 22. 22:25 »
Ne haragudj, de ezt majd megbeszéljük.
« Utoljára szerkesztve: 2015. Augusztus 23. 00:20 írta Geddekas »
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #1417 Dátum: 2015. Augusztus 23. 08:44 »
Kedves Méhészklub tagok!

Senkit nem kívánok megsérteni, de  most valóban személyeskedtek.
Annyira mellette vagytok a témának, hogy most be kell avatkoznom.
Én látom egyedül a személyes adataitokat, amiket a regisztrációtok alkalmával megadtatok.
Kényesen figyelek arra, hogy dupla regisztrációk ne legyenek, ha pedig vannak (mert vannak) akkor csak az egyik legyen aktív!
Van néhány ilyen, de azokról egyetlen hozzászólás nem történt!
Megnyugtatásként közlök egy adatot, és többet nem.
Geddekas nem Kánya, semmi közük egymáshoz.
Teljesen félresiklik a dolog, és most már árt a Méhészklubnak.
Aki nem látja azokat az adatokat amit én, ne állítson valótlanságokat.
Téma lezárva, mert ezen túl az összes ilyen személyeskedő írást törlöm.
Kérem megértéseteket.
Üdvözlettel: Nagyernyei Attila
« Utoljára szerkesztve: 2015. Augusztus 23. 18:38 írta Nagyernyei Attila »

*

irido

• 488
« Válasz #1418 Dátum: 2015. Augusztus 23. 12:40 »
Attila!
Ez így rendben van. Egyet azonban szeretnék hozzátenni. Más IP címe van egy asztali gépnek, és egy mobiltelefonnak, ha az nem az asztalihoz tartozó Wifin keresztül működik. Sőt , a mobilnak szerintem nincs állandó IP címe sem.

*

robi 75

• 1016
« Válasz #1419 Dátum: 2015. Augusztus 23. 20:45 »
Hova tüntek az oldalak? ???

« Válasz #1420 Dátum: 2015. Augusztus 23. 20:51 »
Robi 75!
Milyen oldalakat keresel?
Nagyernyei Attila

*

robi 75

• 1016
« Válasz #1421 Dátum: 2015. Augusztus 23. 21:10 »
Hát asszem 99 oldal volt itt, olyan mintha valaki meglépett volna. ???

« Válasz #1422 Dátum: 2015. Augusztus 28. 21:19 »
Sziasztok!
Azért ne csak a negatív híreket közöljem, szeretném bejelenteni, hogy a Tolna Megyei Méhész Egyesület taglétszáma folyamatosan nő.
Ma éppen hat új tagunk lett, ebből öt Baranya megyei.
Köszönöm, hogy a mi egyesületünket választották!
Külön öröm számomra, hogy mióta az OMME elnökének és alelnökének asszisztálása mellett szétszakítottak bennünket, több mit ötven új tagtársunk lett, és már alig vagyunk kevesebben mint az "osztódás" előtt.
Pedig mekkora ellen-kampányt zúdítottak ránk.
Azok akik másként látták az OMME dolgait, mert a jelen vezetés szembekötősdit játszott velük, azzal támadtak, hogy ellehetetlenítjük a munkát, szétverjük az egyesületet.
Én folyamatosan állítottam, hogy ezek az OMME-s urak nem jó úton járnak, nem értenek a kft. alapításához, működtetéséhez, titkolódznak, sumákolnak.
Erre nagyon jó példa volt a tavaszi küldöttgyűlés, ahol a kft. pénzügyi adatait eltitkolták, és úgy szavaztatták meg a küldöttekkel a pénzügyi beszámolót.
Természetesen a Tolna megyei küldöttek ellene szavaztak, amit most külön meg is köszönök nekik.
Igen Tolna megyében tökös csávók vannak, fel merik vállalni a konfliktust, ha a méhészek érdeke úgy kívánja.
Ilyen volt az OMME-s újság ránk erőszakolása.
Én az összes OV-n és küldöttértekezleten részt vettem, mindig szorgalmaztam és mellette szavaztam a Méhészet szaklap megvásárlásának.
És mi lett belőle?
Egy szűk társaság, ráerőszakolt a tagságra egy torzszülött kft.-t, majd a tagdíjemelés fejében csinált egy újságot.
Na ebből már nem kértem, pláne azért mert kiderült, hogy a volt OMME elnököt akarja egy személy móresre tanítani.
És mim lett a vak gyűlölet ára?
A kapkodás, szabálytalanságok sorozata, és a kft. bukása.
Ha jól visszagondolok, a jelenlegi vezetés még értelmes, szabályos dolgot nem hajtott végre.
Amennyiben rajtam múlana az OMME elnökének fizetését azonnal megvonnám!
Apropó!
Fizetés, vagy tisztelet díj?
Az egyik pénzügyi beszámolóban munkabér, a másikban tisztelet díj?
Vannak itt még furcsaságok.
Ezért kell olyan gárdát összehozni, akiknek a szeme előtt nem a boríték, hanem a méhészek érdekvédelme lebeg.
Nagyernyei Attila

« Válasz #1423 Dátum: 2015. Augusztus 29. 16:43 »
Attila
Visza  követelném a mostani  omme  elnök öszes  kifízetet tisztelet díját vagy  nem is  tudom hogy  nevezem mert a  beszámolokban több néven is  szerepelt

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1424 Dátum: 2015. Augusztus 29. 20:43 »
Én vagyok olyan pragmatikus, hogy el is tekintenék tőle, csak tűnne már el a porondról, de tudom, hogy sokan nálam könyörtelenebbek, ezért egyáltalán nem lehetetlen, hogy előbb-utóbb meg is kell tennie, de nemcsak neki.