Nem tudom, nektek miért az jön le , hogy én bárkit is szidok?
Az, ha valaki leírja a saját véleménye szerint a valóságot az szidalom?
Akkor itt elég nagy baj van!
Takács Ferenccel sincs semmi Problémám, egy rendkívül ügyes üzletembernek tartom! Úgy vélem, hogy ez minössze az ő nagy csatájuk, nekünk nem kellene belefolynunk.
Egyébként úgy gondolom, hogy írásaimban kivétel nélkül a jó szándék vezérelt, igyekeztem senkit sem félrevezetni megbántani pocskondiázni sértegetni, nem úgy, mint mások.
Semmi olyat nem írtam amit ne mernék a saját nevemmel is vállalni, itt egyébként többen személyesen is ismernek, illetve aki kíváncsi volt a nevemre és emberi hangon privát üzenetben megkérdezte annak minden további nélkül megmondtam.
Mivel semmilyen alapszabály ezt nem tiltja és ez az interneten elfogadott dolog, maradjunk inkább itt a felhasználónevemnél és maradnék továbbra is Kitin.
Ha nektek ez jól esik akkor ezt a nevemet bátran pocskondiázhatjátok.
Ha bárkinek bármilyen személyes problémája akad velem akkor ott a privát üzenet lehetősége, mindenkinek adott akár még TAKÁCS FERENCNEK is!
Miből gondoljátok, hogy az ahogyan most éppen látjátok a dolgokat később esetleg nem változik meg a véleményetek róla?
Ez már sokszor sokakkal megtörtént!
Nem csak egy út létezik a cél felé!
Továbbra is azt tartom, hogy a legnagyobb ludas a méhsűrűség!
pink panther!
Megint meg fogsz lepődni de megint igazat adok neked!
A többség leállt és augusztusra már 1300 volt az ár! ez így is volt, de néhány hét szünet után , gondolom mivel a méhészek nem is adták ilyen áron, az akácméz ára ismét elkezdett emelkedni, beindult a felvásárlás vették 1300-ért
majd mivel nem sokan adták, lett 1350 és később 1400-as árat is találtam És meg is vették, mert egy barátom észbe kapott és el is adta, azonnal ki is fizették! Ez október elején történt!
Utána meg tudjuk mi lett.
Most mindössze1000- 1100 ft. Ehhez képest még az 1300-as ár is mérföldekkel jobb.
És a végére még egy gondolat: A bosszú kétélű fegyver!