QUQURIQ!
Sajnos nem lehettem ott a nagy eseményen!
Annyit azért felénk fújt a szél, hogy a megérkező szaktanácsadók az (OMME megújítóinak, lelkiismeretének) normális emberi módon köszöntek, kezet fogtak.
Mondták, volt aki mosolyogva, biztatóan tette!
Tóth Páter (növénydoktor) bezzeg, nem, hogy kezet fogott volna, de nem is köszönt! A küldöttség, felháborodottan mondta, hogy még a fejét is elfordította!
Most így elmélkedve mondom, hogy csodálkozom Tóth Úron, hogy a jövendőbeli főnökeinek nem köszön!
Csak nyugodtan gondolkozzon el ezen..........................................
A Nagy okmányleadás közben.....Dr. Cserényi (szakmai alelnök), Fekete (ált elnök h.) kint az utcán ültek az autóban, és nagy megelégedettséggel hallgatták Fekete J. rádió interjúját!
Ez mindenkinek vissza hallgatható!
Háromnegyed része, csúsztatás, valótlanságok állítása!
Pl. Gráf József volt FVM miniszter írta meg a nemzeti programunkat!
Csak kérdezem, hogy akkor Bross Péter és Illés Kálmán mit csinált?
Egy biztos, hogy a két kocsiban ülőnek semmi köze nem volt az első nemzeti programunkhoz!!!
Azokat a leveleket, amelyek miatt az alapszabályunkban foglaltak miatt kénytelen lesz záros határidőn belül összehívni a rendkívüli küldött közgyűlést elnökünk.
II. lépés, igazságügyi könyvszakértő általános pénzügyi vizsgálata következik!
Kérdés?
A nem létező OMME Kft költségeit miért a tagok által befizetett tagdíjból finanszírozzák?
A Kft -nek fizetjük a tagdíjainkat, vagy az OMME -nak?
Honnan tudjuk meg, hogy az új tagdíjaink hova lesznek utalva?
Felteszem a kérdést? ez nem Csalás?
Én is nagyon sok mindent kérdezhetnék, de majd a bíró kíváncsibb mint a kiskakas!
Azt is hallottam, hogy a feljelentés ma még ki lett egészítve négy dologgal!
Ezekről is fogtok nemsokára hallani!
Na tegnapról ennyi elég, mert már ma van!
Megnyugtatott a hír, hogy végre leadásra kerültek az elnökök és küldötteik akarata!
Innentől lehet számítani az OMME új jövőjét!
Azt a jövőt, ami a tagokról, tagságról szól!(mirólunk kiskakasokról)
Minden méhész bízzon bennünk, szavazzatok (ne mellénk), szavazzatok a saját érdekeitekért és családotok jövőjéért!
Aludjatok jól, kezeket a paplan alá!
Egy nagyon vidám KIskakas!