Kakaskukorékolás

• 4228 válasz
  • 2038240 megtekintés
*

kiskakas

• 3249
Re:Kakaskukorékolás
« Válasz #1530 Dátum: 2016. Február 28. 21:48 »
QUQURIQ !!!

Na, remek!
Kezdünk belejönni!
Jöhetnek a kérdések?...
Juj, én is szeretnék kérdezni!

Kérdés:
Miért nem készült fel az Elnök úr a választásokra egy rövid, és egy hosszú távú szakmai stratégiával?

Kiskakas!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1531 Dátum: 2016. Február 28. 21:52 »
Nem ivott meg. Szerencsére. Remélem nem is fog. Meg aztán nem vagyok elég folyékony.

Azt hallottam, hogy jó bort készít.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #1532 Dátum: 2016. Február 29. 10:28 »
Én azt kérdezném Tőle, meddig képesek még elmenni a lejárató, hazugságtól hemzsegő undorító kampányhadjárattal  és ez vajon méltó-e az OMME "vezetőihez"?
"Forradalmárok inkognitóban" (sajnálom, hogy az egyesek szerint kimagasló munkájának nyomait sem látom sem a multban, sem a jelenben. stb-stb )vagy "Kaposvári méhésztalálkozó" (megalakult az OMME ellenes választási csapat is két fővel,.....két fecske egy bolond....  Stb-stb.)
És ez csak az írott sajtó, a korteshadjáratot meg sem említem.

« Válasz #1533 Dátum: 2016. Február 29. 10:47 »
Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy miért kell hazudni? :(

« Válasz #1534 Dátum: 2016. Február 29. 11:58 »
Előző kérdés kiegészítve az ENNYIT és MÁSOKRÓL szavakkal!

Bár az is igaz, hogy hitvány világban élünk!  :-[
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1535 Dátum: 2016. Február 29. 15:01 »
QUQURIQ !!!

"Ha kérdezhetnétek az OMME elnökétől, milyen kérdést tennétek fel Neki?

Komoly a kérdés, csúnyát nem lehet kérdezni"!

Lehet még kérdezni???...

Kiskakas!

« Válasz #1536 Dátum: 2016. Február 29. 16:13 »
 :-[
Én csak arra lennék kíváncsi,hogy ha nincs tavasszal egyre több helyen virágporhiány,akkor az a sok bácsi miért szaladgált a parkolóban tápos zsákokkal?(Gyerekkoromban sokszor jártam a papával darálóba,igaz akkor a kukoricánkat daráltattuk a malackáknak,de lassan ennek is tök olyan feelingje lesz.)

Ja még valami eszembe jutott: Nem kellene a múltbeli,jelenlegi,jövőbeli EU-s pénzecskéken kívül másról is szólnia a mi kis életünknek?

Nem az a "baj",hogy vannak problémák az ágazatban,hanem az,ha a vezetők nem látják (vagy nem akarják látni őket).Ha felismerjük a problémákat,akkor tudunk dolgozni a megoldáson. Attól,hogy nem veszünk tudomást róluk,még nem fognak maguktól megoldódni.
„Ha meg tudjuk változtatni önmagunkat,
a tendenciák is megváltoznak a világban.
Ahogy az ember megváltoztatja a saját természetét,
úgy fog irányába megváltozni a világ hozzáállása.
Nem szabad arra várnunk, hogy lássuk, mások mit tesznek.”

*

robi 75

• 1059
« Válasz #1537 Dátum: 2016. Február 29. 19:25 »
Milyen tápos zsákokkal?
Meg kik szaladgálnak?
Üdv:robi

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1538 Dátum: 2016. Február 29. 19:25 »
QUQURIQ !!!

Tudod, ha a hétköznapi méhész nem is ért hozzá, de legalább a vezetőink értsenek, mert valakiben bíznunk kell!!!

Kiskakas!

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1539 Dátum: 2016. Február 29. 19:27 »
QUQURIQ!!!

...hát a virágpor pótlós tápos zsákokkal...

Kiskakas!

*

robi 75

• 1059
« Válasz #1540 Dátum: 2016. Február 29. 19:34 »
Aha ::) ::).
Üdv:robi

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1541 Dátum: 2016. Március 01. 19:12 »
QUQURIQ !!!

Kiskakas, csak úgy hangosan gondolkodik, a kakas eszével...

Ha az OMME háza táján igazán nyugalmat szeretnénk, úgy ha fájó is, de rendet kellene csinálni...

Mit is értek ez alatt?
1. A szaktanácsadó, legyen szaktanácsadó, semmi más!
2. Az elnökök ne lehessenek szaktanácsadók!
3. Az elnökök ne lehessenek semmilyen funkcióban! IB, EB, Etikai,
4. A Kft ügyvezetője csak ügyvezetői funkcióban létezhetne!
5. A Kft minden OMME tag egyelően kell, hogy részesedjen a befizetett megemelt OMME tagdíjjal!
    Ennek értelmében, minden tag betekintést nyerhetne a Kft mérlegébe. Ez megoldható lenne az OMME éves   
    közgyűlésén.
6. Az EB a Kft-t köteles lenne vizsgálni!

Egy szó mint száz, az összeférhetetlenségnek még a látszatát sem szabadna keltenünk!
Csak egyszer derüljön ki, hogy az OMME hemzseg a többszörösen összeférhetetlenséggel, ugrik az egész ágazatunk nemzeti programja!
Pár többfunkciós vezetőnk miatt ne kockáztassunk!
Arra kéri Kiskakas a tisztelt küldötteket, hogy eleve azokra ne szavazzanak, akik az összeférhetetlenség gyanújába keveredtek!
Most mindenki a saját érdekeit tartsa szem előtt, ne másét, másokét!

Tisztelettel: Kiskakas!

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1542 Dátum: 2016. Március 02. 22:27 »
QUQURIQ !!!

Egy kis tallózás a múltba...
Még a 90 években a budapesti egyesület előadásai a Váci utcában voltak, a Pósta Palotában.
Mivel abban az időben, csak kevés helyen tartottak előadást még a távoli országrészekből is jöttek méhészek az előadásra. Így keveredtem én is oda.
Egyszer páran beültünk a Jég Büfé presszójába előadás után dumcsizni.
Abban az időben is szó volt az MME tagdíjemeléséről, (csak pár 100 ft) volt szó.
Többen sokallták!
Akkor Koós Péter azt mondta, hogy alakítsuk mi meg a profi méhész egyesületet!
100 ezer lenne a tagdíj, és ebből a világot megválthatnánk, hagyjuk a kicsinyeskedőket magukra.
...és elkezdődött a szervezkedés, az ötletelés közösen rendeltek több rozsdamentes pergetőt, sokkal olcsóbban mint ha csak egyet-egyet vettek volna! Telefon flotta, fedelezőgépek, Furettók stb...
Így indult a profi egyesület, egy budapesti Jégbüféből...
Persze voltak akkor is ellenségei, a kezdeményezésnek, jelen szakmai elnökünk, aki most ott is tag...

A Jégbüfés Kiskakas!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1543 Dátum: 2016. Március 03. 08:35 »
Ez a kép is régmúlt. Nikovitz, Suhajda, Görömbei Albert
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1544 Dátum: 2016. Március 03. 08:40 »
Nikovitz éleútját dolgozom fel éppen és a Szent Ambrus szakmai nap fotói között találtam:

Bross Péter első bemutatkozó előadása Bárdudvarnokon