A hír a zöldről!
" Dátum: 2014. Május 05. 21:05 »
Tisztelt Méhészek!
Szekszárdon három hete 38 méhészpalánta végezte el az iskolát.
Annyira beindult a méhészképzés, hogy állítólag most 40-en járnak az új kurzusba.
Ebből előbb-utóbb feszültség lesz. Az OMME-nak van erre kidolgozott stratégiája?
A mezőgazdaságnak nincs még egy olyan ágazata, amely támogatva termeli ki a saját konkurenciáját.
Nagyernyei Attila"
"Dátum: 2015. December 25. 10:12 »
Peter0001!
Véleményem szerint most nagyon nehéz elkezdeni méhészkedni, úgy hogy sikeres legyél.
Ezt kérdezed:
"Nem tudom mennyire zárt közösség a méhész közösség...

remélem örömmel fogadja a fiatal érdeklődőket."
Az utóbbi időben tendencia, hogy a méhészek nagy része ellenségesen fogadja kezdőket, de nem reménytelen a helyzeted.
Ennek oka, hogy azonnal konkurenciát lát mindenki, és erre meg is van az oka.
Többször kielemeztük, és én is írtam róla, hogy rengeteg méhésznek segítettem, aztán jókorát alám rúgott némelyik. (Rám pakolt, árban alám ment stb)
Mivel nem tudom ki vagy ezt nem feltételezem rólad, de a méhészek ellenállása részben ebből fakad.
Tehát, volt olyan kezdő kolléga aki előtte nem látott méheket sem, elvittem egy 600 családos méhészetbe, ahol válogathatott a méhcsaládok között, hogy melyiket vegye, és rengeteget kérdezett.
Tavaly, vándorláskor kikelt magából, feljelentéssel fenyegetőzött, mert napraforgóra állítólag túl közel pakoltam hozzá.
...
Üdvözlettel:Nagyernyei Attila"
Nézzük csak, mekkorát változott a világ! Keresgélhetnék még számtalan hozzászólásából hasonlókat.
Az előző vezetés alatt az oktatás is káros volt szerinte, most meg Ő hirdeti az ingyenes képzést.
Vajon mi lehet az oka? Van az a ...
" írta Nagyernyei Attila Dátum 2022. Február 21. 16:13 »
Tisztelt méhészkedés után érdeklődők!
Szekszárdon INGYENES méhészképzés indul.
Akit érdekel, az tekintse meg az erről szóló hirdetést.
Üdvözlettel: Nagyernyei Attila"