Na kezdjük az elején!
Tudod az a legnagyobb gond amikor valakinek semmi információja sincs és ennek ellenére véleményt nyilvánít. A vágyaiddal egyet értek, csak a valóság teljesen más, mint amit neked bemesélnek.
Például én felraktam olyan képeket, amelyeket ha megnéztél, akkor valószínűleg láttad, hogy amiről a Klubvezető Urat tájékoztatták, az nem fedi a valóságot. Nézd csak!
...
Kaposváron ismét még a fal mellett is álltak Bross előadásán.
A szervezőktől tudom, hogy a vége vastaps.
...
Majd a Klubvezető Úr is felrakott két képet, amelyek egyikén az Elnök Úr megtartja beszédét, na abból semmi sem derül ki a jelenlévők számáról, csak az olvasottakénak információ.
A másik képen látható, amint a
sorok hiányosak, pedig éppen ennek az ellenkezőjét hivatott a Klubvezető Úr bizonygatni. A képen több ismerősöm is látható, közülük most is felhívtam egyiküket, aki szintén megerősítette azon állításait más méhészeknek, hogy ilyen kevesen a kaposvári rendezvényen még soha nem voltak. Valóban az Elnök Úr beszédén voltak a legtöbben a teremben, de mint a képen is látható, voltak üres székek, és nem álltak a fal mellett a tömegek mint régen.
A "vastaps" sem igaz. Természetesen megtapsolták, mert illemtudó méhészek ezt így szokták, és mégiscsak az Elnökük beszélt. Szerintem éppen Őt járatják le a valótlan állításokkal, nem is értem miért hagyja ezt...
Tehát valamelyik "szervezők" állítása nem fedi a valóságot. A Klubvezető Úr által felrakott képen sem látsz a fal mellett álló embereket Szabóméhész. Vagy igen? Ha meg nem akkor miért a b.n.to.sbü..sb.r..s.u..a.iá.rt nekem írsz? Miért nem annak, aki BECSAP TÉGED?
TEHÁT ELHISZED ANNAK AZ EMBERNEK, HOGY ÉRTED MEGY TÜNTETNI, AKI A KLUBVEZETŐ ÚRNAK ÁLLÍTÓLAG EZT MONDTA?
Most beszéltem Petrus Lajossal, és azt mondta a 600 férőhelyes előadó tele volt!
.....
Bízom benne hogy Vivaldi nem azoknak a neveknek tartogatja a tölgyfadeszkáját akik pénzt és idöt beleadva mozdulnak érted is.Inkább az a baj hogy se Te se én nem vagyunk ott.
szs
Te azt sem tudod mit beszélsz...