Méhészeti programok

• 1150 válasz
  • 472936 megtekintés
Re:Méhészeti programok
« Válasz #885 Dátum: 2020. Január 14. 11:36 »
Szerintem bármilyen megmozdulás csak jó lehet,figyelem felkeltés a gondjainkra.Köszönet érte.      Tisztelt Kiváncsi111 nem azok ássák meg az egyesületünk sírját akik végre tesznek valamit,hanem azok akik mindent fanyalogva összeesküvéseket szimatolva kritizálják azt.Az hogy egy kereskedő hirdette meg,hát istenem,a tömeget úgyis egyszerű méhészek adják.Nagy hibának tartom hogy az OMME nem mozdult rá,Magyarországon is hirdetni kellett volna egy helyszínt.

Bízom benne hogy Vivaldi nem azoknak a neveknek tartogatja a tölgyfadeszkáját akik pénzt és idöt beleadva mozdulnak érted is.Inkább az a baj hogy se Te se én nem vagyunk ott.

szs

« Válasz #886 Dátum: 2020. Január 14. 12:34 »
Na kezdjük az elején!
Tudod az a legnagyobb gond amikor valakinek semmi információja sincs és ennek ellenére véleményt nyilvánít. A vágyaiddal egyet értek, csak a valóság teljesen más, mint amit neked bemesélnek.
Például én felraktam olyan képeket, amelyeket ha megnéztél, akkor valószínűleg láttad, hogy amiről a Klubvezető Urat tájékoztatták, az nem fedi a valóságot. Nézd csak!

...
Kaposváron ismét még a fal mellett is álltak Bross előadásán.
A szervezőktől tudom, hogy a vége vastaps.
 ...

Majd a Klubvezető Úr is felrakott két képet, amelyek egyikén az Elnök Úr megtartja beszédét, na abból semmi sem derül ki a jelenlévők számáról, csak az olvasottakénak információ.

A másik képen látható, amint a sorok hiányosak, pedig éppen ennek az ellenkezőjét hivatott a Klubvezető Úr bizonygatni. A képen több ismerősöm is látható, közülük most is felhívtam egyiküket, aki szintén megerősítette azon állításait más méhészeknek, hogy ilyen kevesen a kaposvári rendezvényen még soha nem voltak. Valóban az Elnök Úr beszédén voltak a legtöbben a teremben, de mint a képen is látható, voltak üres székek, és nem álltak a fal mellett a tömegek mint régen.
A "vastaps" sem igaz. Természetesen megtapsolták, mert illemtudó méhészek ezt így szokták, és mégiscsak az Elnökük beszélt. Szerintem éppen Őt járatják le a valótlan állításokkal, nem is értem miért hagyja ezt...

Tehát valamelyik "szervezők" állítása nem fedi a valóságot. A Klubvezető Úr által felrakott képen sem látsz a fal mellett álló embereket Szabóméhész. Vagy igen? Ha meg nem akkor miért a b.n.to.sbü..sb.r..s.u..a.iá.rt nekem írsz? Miért nem annak, aki BECSAP TÉGED?
TEHÁT ELHISZED ANNAK AZ EMBERNEK, HOGY ÉRTED MEGY TÜNTETNI, AKI A KLUBVEZETŐ ÚRNAK ÁLLÍTÓLAG EZT MONDTA?
Most beszéltem Petrus Lajossal, és azt mondta a 600 férőhelyes előadó tele volt!

.....

Bízom benne hogy Vivaldi nem azoknak a neveknek tartogatja a tölgyfadeszkáját akik pénzt és idöt beleadva mozdulnak érted is.Inkább az a baj hogy se Te se én nem vagyunk ott.

szs

Te azt sem tudod mit beszélsz... :'(
« Utoljára szerkesztve: 2020. Január 14. 12:57 írta kivancsi111 »

« Válasz #887 Dátum: 2020. Január 14. 15:05 »
Szerintem bármilyen megmozdulás csak jó lehet,figyelem felkeltés a gondjainkra.Köszönet érte.      Tisztelt Kiváncsi111 nem azok ássák meg az egyesületünk sírját akik végre tesznek valamit,hanem azok akik mindent fanyalogva összeesküvéseket szimatolva kritizálják azt.Az hogy egy kereskedő hirdette meg,hát istenem,a tömeget úgyis egyszerű méhészek adják.Nagy hibának tartom hogy az OMME nem mozdult rá,Magyarországon is hirdetni kellett volna egy helyszínt.

szs

Ebéd utáni szundikálásomból felébredtem.Azt álmodtam hogy te meg Jenő ,kéz a kézben tüntettek sétálva,Vivaldi meg viszi a faragott fa táblát mögöttetek.Világ méhészei egyesüljetek.Előre a Brüsseli úton.

« Válasz #888 Dátum: 2020. Január 14. 15:10 »
Tiszt111   Nem érdekel hányan voltak Kaposváron.A12,e esti írásodra reagáltam amiben a Brüsszelbe menő tüntetők névsorát kéred.    SZS

« Válasz #889 Dátum: 2020. Január 14. 15:24 »
Mert nem érted, mert nem tudsz semmit,  ::)valami borzalom... Az az ember aki a Klubvezető Úrnak telefonon információt adott, ami nem valós, Ő vezérként ámítja a méhészeket abban a témában, akivel te szeretnél tüntetni menni "értünk". Szerinted hiteles ember? Na a "Brüsszelbe menő" tüntetők egyike. Olvasd el még párszor!!!

TEHÁT ELHISZED ANNAK AZ EMBERNEK, HOGY ÉRTED MEGY TÜNTETNI, AKI A KLUBVEZETŐ ÚRNAK ÁLLÍTÓLAG EZT MONDTA?

Piszkosul nem tudom értékelni, amikor valaki nem tud értelmezni alapvető írásokat, és arra sem fordít időt, hogy valakit megkérdezzen. De véleménye az van.
« Utoljára szerkesztve: 2020. Január 14. 15:56 írta kivancsi111 »

« Válasz #890 Dátum: 2020. Január 15. 08:34 »
Tiszt.méhész----az jó dolog hogy pihenhetsz ebéd után,nekem még kell néhány év hogy megtehessem.
Tisztelem én mindkét méhésztársat,a--ha méhész, rossz ember nem lehet--elvet követve,nagy tudásuk és családi szerepvállalásuk okán.
A magyar méhészkedés legnagyobb ellensége a kínai gyárakban előállított műméz és nem egymás kőzt keresendő.    szs
« Utoljára szerkesztve: 2020. Január 15. 09:13 írta szabomehesz »

*

oszkár

• 1226
« Válasz #891 Dátum: 2020. Január 15. 08:44 »
Szabomehesz

Leírnád miért jó nekünk ez a tüntetés és kiért van? Mi ellen tüntetnek? Elég tájékozatlan vagyok.
Köszönöm előrre is.

« Válasz #892 Dátum: 2020. Január 15. 14:43 »
Pénteken nézzétek a híradásokat és akkor minden kiderül.
Nagyernyei Attila

« Válasz #893 Dátum: 2020. Január 15. 16:47 »
Gondolom az újabb Brüsszeli tüntetés, most szedik össze az embereket.

« Válasz #894 Dátum: 2020. Január 15. 18:37 »
Tévedsz Péter!
Már a szervezés utáni héten minden hely elkelt.
Csak Tolna megyéből 23-25 fő utazik.
Nagyernyei Attila

« Válasz #895 Dátum: 2020. Január 20. 07:08 »
A tüntetéssorozat holnap Párizsban folyatódik.
A szervezőktől kapott információim szerint több nemzetből lesznek most már méhészek.
A múltkori bejegyzésemben is erre hivatkozott az informátorom!
"Egyelőre 30-40-en vagyunk, Spanyol, Lengyel méhészekkel."
24. Péntek Amszterdam, 27. Hétfő Brüsszel2.
Nagyernyei Attila

« Válasz #896 Dátum: 2020. Január 20. 08:00 »
A szervezőktől kapott információim szerint több nemzetből lesznek most már méhészek.
A múltkori bejegyzésemben is erre hivatkozott az informátorom!
"Egyelőre 30-40-en vagyunk, Spanyol, Lengyel méhészekkel."

Akkor a múltkor lóditottál ?

« Válasz #897 Dátum: 2020. Január 20. 16:59 »
Most szórakozol méhész?
Odáig eljutottunk, hogy olvasni már megtanultál.
A szövegértelmezésed még kicsit akadozik, de segítek.
Szerinted ki lódít?
Elmondtam, képpel alátámasztottam hogy hányan vannak, majd közöltem, hogy ezt az ott kint lévő méhészek közölték velem.
Ja bocs, elfelejtettem, hogy te is kint voltál!
Akkor légyszi tedd fel a saját képeidet.
Köszönöm.
Érdekes, hogy néhányan még a szemeteknek sem hisztek, és állandóan hazugnak, információcsalónak, meg mit tudom én minek címkéztek.
Addig amíg a fotelból nyomod, kicsit pihentess.
Majd ha teszel valamit akkor nyomuljál.
Nagyernyei Attila

« Válasz #898 Dátum: 2020. Január 21. 07:08 »
Lehet, hogy volt már:

https://www.teol.hu/gazdasag/helyi-gazdasag/tolna-megyei-meheszek-is-tuntettek-brusszelben-2125881/

"Szabó József szekszárdi méhész is a tiltakozók között volt, pénteken Brüsszelben, az Európai Bizottság épülete előtt. Mint mondta, Tolna megyéből hatan, Magyarországról harmincöten csatlakoztak a demonstrációhoz, melyen tíz ország méhészei vettek részt."

"Tévedsz Péter!
Már a szervezés utáni héten minden hely elkelt.
Csak Tolna megyéből 23-25 fő utazik.
Nagyernyei Attila
"

Isten ments, hogy gondolatolvasót játsszak, de gondolom a fenti cikkben szereplő számadatok miatt érdeklődött "méhész", de lehet, hogy csak szórakozott.
« Utoljára szerkesztve: 2020. Január 21. 07:14 írta Beeznisz »

« Válasz #899 Dátum: 2020. Január 21. 08:01 »
Négy helyszínen zajló TÜNTETÉSSOROZAT-ról beszélünk!
Tudtok ti szöveget értelmezni egyáltalán?
Ma lesz Párizs, pénteken Amszterdam, jövő hét hétfőn Brüsszel2.
Ezen mit nem lehet érteni?
Nagyernyei Attila