Méhészeti programok

• 1150 válasz
  • 476938 megtekintés
*

kiskakas

• 3249
Re:Méhészeti programok
« Válasz #210 Dátum: 2015. Október 11. 20:11 »
QUQURIQ !!!

Az OV- re berepülvén, érdekes dolgokat láttam és hallottam, amiről még nem esett szó!
Varga Karcsi lecseszte a kalocsai elnököt, hogy miért hívja meg előadni Nagyernyei Attilát?
Csak azt felejtette el elmondani Varga Karcsi, hogy Ő meg Bross Pétert hívta meg előadónak!
Emiatt az ordító dervisünkkel (Cserényi) összetűzésbe került.
Az OV végén meg Kacsi széles mosollyal parolázott le Attilának.
Egy nagy, bakit azért elkövetett az OMME vezetése, főként a levezető elnök!
Néhai Lendvai Pálról (Komárom-Esztergom szervezet elnöke, szaktanácsadó) nem emlékeztek meg, még egy perces vigyázzállással sem!
Kedves Pali! Most bocsánatot kérek Tőled, az OMME vezetése nevében!
Nyugodj békében!

A Kiskakas!

*

zümi

• 1382
« Válasz #211 Dátum: 2015. Október 11. 21:00 »
Kakaska írását olvasva, Karcsi nem sokára ismét köztünk szörfözik :) :D
Mindig arra kell törekedned, hogy a legjobb legyél, de sosem szabad elhinned, hogy az is vagy.

« Válasz #212 Dátum: 2015. Október 11. 22:12 »
"Az OMME mérlegét módosítani kell, az OMME Magyarország kft. osztalékot utal az OMME számlájára, 2.376.000 Ft-ot! "

Emberek olvassatok már egy kicsit, mit is írtam ez év június 26.-án  a szakma politika topicban.
""OMME Magyarország Kft.
AZ EREDMÉNY ÉS A JÖVEDELMEZŐSÉG ALAKULÁSA
2014. December 31.
adatok eFtban
AZ EREDMÉNY FŐBB ÖSSZETEVŐI ELŐZŐ ÉV TÁRGY
ÉV
Üzemi tevékenység eredménye 2725,00
Pénzügyi műveletek eredménye 92,00
Rendkívüli eredmény
Adózás előtti eredmény összesen
Adózott eredmény 2376,00"

Az összeg stimmel a dátum 2014 december. Ezek szerint tudtában voltak az összegnek akkor miért nem ez került a pénzügyi beszámolóba három hónappal később?
Ugyanez a kiegészítő melléklet tartalmazza a következőt:
"-"Választott tisztségviselık és az üzletvezetéshez kötıdı információk
Az üzleti év után a tagoknak 1 429 e Ft osztalékot hagytak jóvá."-

Lehet gondolkodni ismét az igazmondáson és a tisztességen.

Üdv. jani bátya

« Válasz #213 Dátum: 2015. Október 12. 07:13 »
Jani bátya!
Dr.Körmendy-Rácz János, lemondott EB tag tényeken alapuló kijelentéséről se feledkezzünk meg!
Ő ezt írta nem rég:
".....ahol aztán kevesebb mint két hónap alatt 8,5 Millió forint veszteség keletkezik. Ezt persze a kft bevallja az NAV-nak, de ettől e MÉHÉSZEK pénze csak elment a veszteségbe!!!
Én többek között ezért mondtam le, mert ezt a 8,5 Millió Forint veszteséges soha nem tették bele a beszámolókba. Ezt elhallgatták mindenki előtt.
Dr.Körmendy-Rácz János"

Akkor most mi van?
Trükkök sokasága?
Nagyernyei Attila

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #214 Dátum: 2015. Október 12. 07:43 »
Ha a két számadatot összeadjuk, akkor kiderül, hogy az OMME vállalkozási tevékenysége eddig 6 millió Ft veszteséget termelt, holott nem ezt ígérték. Ráadásul olyan tevékenységet folytattak, amit az OMME kereteiben is csinálhattak volna, és gazdaságosabban, hiszen kevesebb bér terhelte volna, sőt a kft külön könyvelést, tehát külön költségeket nyelt el.

Miért kellett ez? Nem tudok más következtetésre jutni csak, hogy azért, igy Egyed Árpádnak a nyugdíjig állást csináltak. De őket nem zavarja, hogy az OMME-nak erre semmi szüksége.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #215 Dátum: 2015. Október 12. 12:12 »
QUQURIQ !!!

Én isz! Én isz! Én isz, szeretnék anyu OMME nyugdíjas lenni….

Az ovis Kiskakas!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #216 Dátum: 2015. Október 12. 13:43 »
Jogos a kritika. Ez bizony óvodás szint. Az a baj, hogy nem ülsz elég közel Fáskerti Lacihoz.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #217 Dátum: 2015. Október 13. 06:26 »
Sziasztok!
Az OV-n elhangzott valótlan kijelentéséért ismét kellemetlen helyzetbe került az OMME elnöke.
Azt gondolja az egyesület első embereként, hogy 51 fő vezető hallatára bármit mondhat?
Igen, bár mit, viszont így a választások előtt ekkorákat nem illene hibázni, ha újra meg szeretné méretni magát.
Most azon kell majd dolgoznia, miért állított már sokadszorra olyant, ami nem igaz.
Az Etikai-Fegyelmi Bizottságnak annyi munkát ad, hogy szegények már alig várják a távozását.
Az biztos, hogy maradandó emlékünk lesz róla, mindenki így könyveli el, hogy kétségeket ébreszt bennünk.
Elhihetitek én már nagyon óvatosan kezelem a kijelentéseit, mégis "beszoptam", annyira állította, hogy Szabó Gyuri javasolta Tantó Viktort.
Miért van ennek jelentősége?
Mert most lett belőle ügy, hogy valótlant állított az OMME elnöke.
Kínos pillanatokat szerzett ismét magának.
Nagyernyei Attila

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #218 Dátum: 2015. Október 13. 20:13 »
QUQURIQ !!!

Hazudott??? :-[

Kiskakas

« Válasz #219 Dátum: 2015. Október 14. 21:42 »
"Mert most lett belőle ügy, hogy valótlant állított az OMME elnöke.
Kínos pillanatokat szerzett ismét magának."

Akkor az én információm már nem sok vizet zavarhat. A Gödöllőiek akár le is ellenőrizhetik, hogy igaz e a hir miszerint az OMME által vásárolt méheknek csupán csak negyede van életben. Ha igaz, nem kell rajta csodálkozni hiszen kutatási szándékkal vásárolták őket. Ez esetben csak az elnök által szombaton az OV-n elhangzottakon, bár ezt már kezdjük megszokni.
Remélem az EB a kihelyezett Gödöllői ülésén leellenőrzi szerencsétlen jobb sorsra érdemes jószágokat.

Üdv. jani bátya

*

zümi

• 1382
« Válasz #220 Dátum: 2015. Október 14. 21:46 »
Idézet
OMME által vásárolt méheknek csupán csak negyede van életben.

Ez komoly??
Mindig arra kell törekedned, hogy a legjobb legyél, de sosem szabad elhinned, hogy az is vagy.

« Válasz #221 Dátum: 2015. Október 14. 21:52 »
Véleményem szerint, sajnos de az. :'(

Üdv. jani bátya

« Válasz #222 Dátum: 2015. Október 14. 22:07 »
Néhány perc múlva friss hírek az OMME vagyonának pusztulásáról!!!!!!!
Nagyernyei Attila

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #223 Dátum: 2015. Október 14. 22:08 »
Tudomásom szerint tudományos munkára az OMME méheit nem használták.

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #224 Dátum: 2015. Október 14. 22:23 »
QUQURIQ !!!

Néhány perc múlva friss hírek az OMME vagyonának pusztulásáról!!!!!!!
Nagyernyei Attila

Mikor jönnek már azok a hírek?
Tyúkocskám megvetette már a kakasüllőmet…
És….
Kiskakas!