Méhészeti programok

• 1150 válasz
  • 476844 megtekintés
*

Nb18

• 797
Re:Méhészeti programok
« Válasz #150 Dátum: 2015. Június 12. 20:44 »
Ravasz!

Bocs, hogy én válaszolok, de akikről te beszélsz, azok már nem tartoznak az egyesülethez! Még ha száz évig fizettek, akkor sem. Nincs szükség kötekedőkre, sz....keverőkre csalókra. Ők "elmentek" semmi közük az egyesülethez! Ha hiányoznak szervezz nekik kirándulást, de ne akard elrontani mások pihenését.

« Válasz #151 Dátum: 2015. Június 12. 21:41 »
Ravasz!
Megelőztek a válasszal.
Ehhez mit is tehetnék hozzá.
Én tudatosan nem foglalkozok velük.
Ők hagytak el minket, nekem nem volt egyikükkel sem bajom.
Mészáros-Fekete szervezzen nekik kirándulást a saját pénzükből.
A Tolna Megyei Méhész Egyesületet megcsonkították, mert olyan valótlan információkkal torzították el egyesületünk tagjainak agyát, ami miatt az egész méhésztársadalom issza a levét.
Arra leszek kíváncsi, ha kiderülnek a valós dolgok, mennyire fogják polírozni a vezetők hátsóját.
Az a mag aki nálunk maradt, már felvilágosult, és így fogadtak el engem is.
Akiket meg átvágtak, félrevezettek olvassák el Szabó Gyuri cikkét a Méhészetben.
A kiránduláson kerülni fogjuk a szakmapolitikát, arra a Fekete-Fehér Méhészklub sokkal alkalmasabb.
Egy személyes élménnyel zárom hozzászólásom.
Az egyik Gemences a minap erősen szidalmazott engem, egy saját tagom előtt.
A mi tagunk megkérdezte tőle mi bajod az Attilával.
A válasz annyira alpári, olyan agymosáson ment át a "kolléga", hogy nagyon jó helyen van most, ha ezt a sok hazugságot el tudták vele hitetni. (Egyébként soha nem beszéltem vele, csak köszöntünk egymásnak.)
És senkit nem akarok meggyőzni az igazamról, igazunkról.
Szakmai kirándulásokat szervezünk, kiváló előadókat hívunk a Tolna Megyei Méhész Egyesület közösségéhez, és ezzel szeretnénk kitűnni.
Buta, megtévesztett emberekkel nem fogok vitatkozni.
Nagyernyei Attila

« Válasz #152 Dátum: 2015. Június 23. 21:14 »
A Tolna Megyei Méhész Egyesület tagjainak üzenem, hogy hamarosan megtelik az első busz az erdélyi kirándulásra.
A jelentkezési határidő július 1. déli 12 óra.
Ne várjatok az utolsó pillanatig, ha döntöttetek, hogy velünk tartotok.
Üdvözlettel:
Nagyernyei  Attila

« Válasz #153 Dátum: 2015. Július 02. 14:10 »
Tisztelt Méhészek!
Mint olvashattátok, a Tolna Megyei Méhész Egyesület szakmai kirándulást szervez Erdélybe.
Néhány fő még jöhet velünk, mert nagyobb buszt rendeltünk!
Aki úgy dönt, hogy csatlakozik hozzánk, privátban válaszolok kérdéseire.
A költség nekik is jóval kevesebb, mert annyian jelentkeztek, hogy csökkenteni tudtuk a "külsősöknek" is a részvételi díjat.
Jelentkezési határidő már nincs, akik elsőként jelentkeznek, még csatlakozhatnak.
Üdvözlettel:
Nagyernyei Attila

« Válasz #154 Dátum: 2015. Július 17. 22:20 »
Tisztelt Méhészek!
Még mindig van néhány hely az erdélyi kirándulásunkhoz.
A komlói csapatból is jönnek velünk néhányan, aminek külön örvendek.
Privát üzeneteket várok, akik elsőként jelentkeznek még velünk tarthatnak.
Indulás augusztus 17-én este 9 órakor.
A busz mindenkinek a legkényelmesebb útvonalon "gyűjti" össze az utasokat.
Bonyhád-Paks-Szekszárd városokat biztosan érinti.
A részletes útitervet a pontos létszám után tudok közölni, ha már látom, ki melyik településről szeretne részt venni a szakmai kiránduláson.
Nagyernyei Attila

« Válasz #155 Dátum: 2015. Augusztus 04. 19:29 »
Tisztelt Méhészek!
Tudom ez nem a reklám helye, de engedjétek meg, hogy ajánljak nektek egy nagyon jó és elfogadható árú pihenési lehetőséget Erdélyben. Az elmúlt hetet ott töltöttem. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki megengedheti magának.http://www.torockoszallas.hu/.
Minden napra szerveztünk magunknak egy kis kirándulást pl. hegymászás a székelykőn, Tordai hasadék bejárása, Tordai sóbánya, sós tavakban fürdés, Nagyenyed, túrista utak bejárása. Mi félpanzión voltunk a kaja bőséges és nagyon finom volt.
Amit megfigyeltem a környező településeken egyre több a kaptár.

Üdv. jani bátya

« Válasz #156 Dátum: 2015. Augusztus 06. 07:16 »
Tisztelt Méhészek!
Még mindig nem késő, hogy csatlakozzatok a szakmai kirándulásunkhoz!
Utánunk két héttel egy újabb csapat is indul Erdélybe.
A Tolna megyei busz indulása augusztus 17-én este 21 óra.
Bonyhád-Paks-Szekszárd-Bátaszéki megállókkal.
Üdvözlettel: Nagyernyei Attila

*

Kitin

• 934
« Válasz #157 Dátum: 2015. Augusztus 07. 17:11 »
Attila! Azért fotókkal illusztrált beszámolókat szeretnénk ám!!!   :-[

« Válasz #158 Dátum: 2015. Augusztus 07. 20:40 »
Természetesen képek, és film is készül.
A kirándulóknak üzenem, ha szeretnének utasbiztosítást kötni, küldjék el személyes adataikat az e-mail címemre.
A biztosítás díja 400 Ft/nap/ fő, és 5 napra kéne kötni.
Pár napon belül mindenkit felhívok, hogy hol tud felszállni a buszra, valamint további részletes információval fogom ellátni őket.
Üdvözlettel:
Nagyernyei Attila

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #159 Dátum: 2015. Augusztus 12. 16:04 »
Ha esetleg valakit érdekel, bár tudom az az ország másik része akik itten írogatnak
Méhésznap és mézvásár. Hagyományteremtő jelleggel.
KARANCSKESZI 2015 Szeptember 12.

*

zümi

• 1382
« Válasz #160 Dátum: 2015. Augusztus 12. 16:18 »
Üdv Vivaldi!
Köszönöm, hogy feltetted!
Remélem írogatsz  ismét!? Én örülnék ;) Tapasztalt méhész vagy, sok jó hozzászólásod van szakmailag a  "Fac"közösségi oldalon :)
Szeretettel várunk!

Mindig arra kell törekedned, hogy a legjobb legyél, de sosem szabad elhinned, hogy az is vagy.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #161 Dátum: 2015. Augusztus 13. 10:33 »
Mind a két fél, kellően nagy árkokat ásott már maga köré. És össze gyűjtötte nagyágyúit a saját várában. Állóháború alakult ki. Én meg köztük a réten rekedtem a birkákkal. A fejem felett lövöldöznek egymásra. Ez van. Tulajdon képen egyik várban sem szeretnek. Nagy pénzekről van itt már szó. Tehát én  már nem nyomok latban sem itt, sem ott. Még soha senki nem szeretett volna megismerkedni velem egyik várból sem. A Facebookról igen. Jászberényben is megállítottak páran. Én ott vagyok valamennyire népszerű a réten a birkák közt. Ezért tán jobb ha ott is maradok.

*

zümi

• 1382
« Válasz #162 Dátum: 2015. Augusztus 13. 11:05 »
Idézet
Még soha senki nem szeretett volna megismerkedni velem egyik várból sem. A Facebookról igen. Jászberényben is megállítottak páran. Én ott vagyok valamennyire népszerű a réten a birkák közt. Ezért tán jobb ha ott is maradok.

Vivaldi!
A birkás hasonlatod tetszik :)
Jászberényben nem voltam, így az ismerkedés sajnos várhat magára! De ami késik.....
Képzelheted mekkora öröm volt számomra, amikor Csányi.A a méhészetébe meghívott! Ismerkedésnek ez is az egyik formája.
Bízom benne, hogy valamelyik nagyobb rendezvényen lesz alkalmunk beszélni!!!

Egy biztos! Sok jót írogatsz a "Fac"amiből lehet tanulni-okulni.

Attilának biztosan semmi baja veled sőőőőt! Örülne ha ennyi kihagyás után visszatérnél :)

Még Fekete Józsit is sikerült beregisztráltatnod az F-F-re ;D
Mindig arra kell törekedned, hogy a legjobb legyél, de sosem szabad elhinned, hogy az is vagy.

« Válasz #163 Dátum: 2015. Augusztus 14. 09:38 »
Vivaldi!
Jó látod a dolgokat!
Circus Maximus!! Elindult a választási kampány az OMME-nél Nemzeti Program pénzek felhasználásával.
Beszéljünk a semmiről a "sikereinkről, jól működésünkről stb." mind egy, de képbe sajtóba legyünk.
Mint a nagy politika. Jó a birka hasonlat :D

« Válasz #164 Dátum: 2015. Augusztus 14. 23:11 »
Vivaldi!
Az árkot a jelenlegi vezetés ásta ki.
Bross idején ez elképzelhetetlen volt.
Akkor most ki a jó, vagy rossz vezető?
Azzal saját maguknak mélyítették a gödröt, hogy súlyos szabálytalanságok sorozatát követték el.
Erre felhívtuk többször a figyelmüket, de mintha a süket falnak mondtuk volna.
Ha továbbra sem tartják be a szabályokat, a gödör még mélyebb lesz.
Három éve könyörgünk, hogy próbáljanak jogszerűen működni!
Már a bíróság is elmarasztalta egy ízben őket, és van még egy tucatnyi ügyük.
Ki fogjuk kényszeríteni a szabályos, demokratikus működést.
Minden OMME tagnak azonos jogai vannak, ez nem egy szűk réteg, vagy a kiváltságosok klubja, és nem egy magánvállalkozás, ahol zárt ajtók mögött hoznak titkos döntéseket.
Az OMME-ban nincs jobb meg bal oldal, de ezt nagyon elcseszték már.
Azon rég túl vagyunk, hogy menniük kell, a módja még kétséges.
A választási kampány, a jelölés, és maga a szavazás módja remélhetőleg szabályos lesz.
Árgus szemekkel fogjuk figyelni, hogy a szavazást ne egy szavaztató irányítsa, mert panaszt fogok benyújtani ellene.
Az összes birka csak nem megy a "mészárszékre"?
Nagyernyei Attila