Már mindent megmutattál.
Emlékszem amikor itt egyszer valaki, aki addig az egyik legjobb barátod volt, mennyire felháborodott azon, hogy képes voltál megírni, a híreket csak te közölheted, minden hírt innét tudnak meg a méhészek. Ma már a küldöttséget sem vállalja, egy autóba beülni sem volt hajlandó veled. Nézd végig, kik állnak még melletted.
Semmit nem változtál. Ma is veled mosatják a főnik a szennyesüket, neked a feladatod mosni az agyakat. Aki meg felnyitja a szemeket, azokat kizáratják veled.
Ez a legutóbbi is. Törökméz.
Volt egy török mehemed,
Sose látott méhmézet.
Nem is tudta mehemed,
Milyenek a méhmézek.
Ezért aztán mehemed,
Megeszi a műmézet....
Biztosan emlékszel még arra, amikor a török mehemeden figyelmeztetik a marha farka ráncigálásának veszélyeire. Nem csak birka méhészek vannak...
Rá kellene írni a 90% után: Allah növessze hosszúra a szakálladat. Talán a bánfi hajszeszt is pótolja. Nem kérek semmit az ötletért.
A normálisabbja nem fog Záhonyban bohóckodni. Voltak már főnökeiddel hasonló rendezvényeken, nem lehet már ezzel lecsapolni a gőzt.
Hogy is volt az a nagy dumád, amikor nekünk tudatlan hülyéknek elmondtad a küldöttgyűlési határozat őszi tüntetésének fontosságát, tudod, aminek még nem volt meg a dátuma. Majd amikor leszóltak? Kuss! Te megírtad, ezekért tüntessek? Most pedig ismét szóltak, menjetek tüntetni. Továbbítsd titkárunk! Aztán oda minek menjünk?
Nem megyek a betakarnia méheket hozzád, mert már az ősszel betakartam, amikor kellett vastagon, nem részlegesen. Bizonyára nem értek hozzá. Egyébként hiába takargatod, olyanok lesznek mint egy éve. Aki régi fórumozó, és tud olvasnia sorok között, az feleslegesen nem pazarolja az idejét.
Szamaras idén is megy kacsákért. Invitáltad, miért nem állt meg a szamarával egy éve. Most meg fog állni. Csak szólok...
Mások is jártak arra. Nem láttak repülést, csak szállingózó méheket. Panzán kívül senki nem írja le, pedig itt vannak a fórumon. Hátad mögött kibeszélik, -nem láttam- nekem is mesélték. Valamennyien hazudósak-gondolom. Ja nem.
Te menj el valamire való méhészetbe! Látogasd meg a "taknyosorrú-nak nevezett Gyurikát" akit szintén kizártál. Tudod, akinek azt mondtad, hogy még életedben nem láttál olyan erős családokat mint amik nála vannak, ki is segített fias keretekkel, mert már nem tudott mibe szaporítani, és nem tudta megfékezni másképpen a rajzást. Egyébként egy szintén innét kizárt küldött neki képeket a bölcsős családjairól április 12-én, Ő meg küldött neki képet az első rajáról. De volt már amikor április közepén a "noteszos Embernek" is küldött, és rajtad röhögtek, amikor ismét megírtad azon a napon, hogy ma több családot egy kerettel szűkítettél.
Tehát menjek el hozzád részlegesen takarni? Részleges takarás? Bevallom itt mindenki előtt, most megfogtál.
Azt tényleg nem tudom milyen. Az valami olyasmi amikor az idősödő férfi csak fél potencianövelőt vesz be, és nem tud b...., csak b.szogatni?