Attila!
Nyugi! Jobb ha tudod, hogy nemcsak az én véleményem szerint tette rosszul Bross, hogy nem hírdetett csapatot. De a vita ezen részét lezárom, mert Ő így döntött.
De ahogy írtam, majd rá fog jönni, hogy ennek a döntésének nemcsak jó következményei vannak, hanem ilyen kellemetlen vadhajtásai is, mint a
Hevesi Mihály jelölése körül kirobbant vita. Hevesi egy nagyon értékes ember és nem kellene elveszíteni, sőt meg kell tartani, mert
sok más pozicióra nagyon kiváló, de erre a posztra JELEN HELYZETBEN ALKALMATLAN. Ahogy írtam, lehet, hogy öt év alatt megérik rá, lehet, hogy nem, de most én nem dobnám bele a mélyvízbe. Persze csábító dolog érdekes helyekre utazgatni a világba OMME pénzen, de azt tegye saját pénzen a szabad idejében, nekünk eredmény orientált munkát kell végeznie. Ehhez a munkakörhöz csak beugró a széleskörű nyelvtudás és a szakfordítói készség. Nem kell itt feltalálni a spanyol viaszt. Van erre a feladatra a mi köreinkben tapasztalt és alkalmas ember Körmendy-Rácz János személyében.
Egyáltalán egyetértesz te valakivel?
Tudod, ez a mondatod kicsapta nálam a biztosítékot. DE NAGYON!
Azzal vádolsz, hogy nekem semmi se jó.
Gondold át mégegyszer amit írsz és amit gondolsz!
Emlékezz vissza!
Szó nélkül elfogadtam az általad javasolt több mint 10 embert jelöltnek. Sőt az egyesületünk is elfogadta!Most mi a jó fenét vetsz a szememre! Tőlem azt várod el, hogy maradéktalanul fogadjam el azt amit elém tálasz, akár nyers, akár félig főzött, de te amikor kértem a viszonosságot az általunk javasolt jelöltekre, azt visszautasítottad!
Tud meg, hogy gondolkodás nélkül semmit el nem fogadok!
Szokd meg, hogy gondolkodás nélküli elfogadás a Gödöllői Méhészegyesület részéről soha nem lesz!
Vagy működik a kölcsönösség, vagy ...., de nincs vagy, mert nincs más út, csak a kölcsönösségen alapuló.
Rá sem merek gondolni mi lesz akkor ha megismered az összes jelöltet.
A jelöltek döntő többségét ismerem. Amikor a listát a közgyűlésünk elé tártam ismertettem a jelöltek erényeit és hibáit egyaránt. Ezek után szavaztunk.
Két jelölttel szemben van kifogásom és te ebből végzetes következtetést vonsz le, azt észre se veszed, hogy közben tizenvalahány másikat elfogadtunk. Nem gondolod, hogy túlőttél a célon!