Kedves Nembaromfi (lehet h.gyöngytyúk) de az baromfi.?!?

Mivel meglettem szólítva általad, a helyzet a következő. Én azzal a szándékkal akartam le játszani a felvételt, hogy akik jelen vannak pestiek --érdiek egyenesben hallják , milyen felfogásba és milyen hozzáállással akar indulni a választáson ,ne legyen népmese verzió ,hogy valaki hallott valamit és....... .Ezt nem tudom miért értelmezte Péter kampányolásnak , a vita és beszélgetés e téma körül forgott , szerintem azalatt az idő alatt meglehetett volna hallgatni , nem volt benne semmi jogsértő .Ezután lehetett volna tovább beszélgetni hogy kinek milyen javaslata van ,
"4. Azzal, hogy Simon Péter saját részről nem tett jelölt javaslatot ugyan már milyen állásfoglalást tett? A semlegességét?! Mit tehet ő róla, hogy a hangfelvétel vita miatt vagy sem, de nem érkezett a tagságtól egyetlen(!) javaslat sem, az amúgy is jelöltté váló (KCS részről felhozott) Bross-Hegedűs pároson kívül. Őket viszont Bp. egyesület részéről jelöltnek állítani okafogyott, mert amúgy is jelöltek lesznek más egyesület részéről. Az, hogy Bp. rájuk szavazzon-e, meg nem jelölt állítási kérdés. Hol itt a diktatúra? Fogalom zavarod van."
Az állásfoglalását nem minősítem , de azt hogy egy vezető ne tudjon koordinálni egy ilyen helyzetet ,és az a megoldás ,hogy "nem engedem" , ez megakasztotta a további beszélgetést .Voltak még apró trükkök azon a napon és előtte való héten is , de a lényeg szerintem az volt, hogy ne legyen meg egyezés ,ki vonjuk magunkat a jelölt állítás alól , ha már nyilvános lesz a lista majd akkor szavazunk .
Részemről fel dobtam egy nevet ami egy kis morajt váltott ki a jelenlévőkből , de Péter magához vette a szót és véleményt alkotott az illetőről .Sajnos ez sem jött be , parttalan vita után szét széledtünk , volt egy két ember kik szerették volna meg hallgatni a felvételt ezért külön még legalább 1 órát beszélgettünk kinn az utcán (ezért van a klub nap különben). Én nem tudom elfogadni azt , ha valaki próbál közösségi felfogásban gondolkodni és ezt egy vezető nem tudja értelmezni , hogy nem kellene ellenségeskedni ,keressük a megoldásokat .Az egyszerű embernek is lehet jó ötlete .
A diktatúra demokrácia szavak úgy látom vörös posztó számodra is , igen számomra is rossz az értelmezhetősége nem is szeretem használni .
A jelölés nem lehet okafogyott mert akkor legalább tisztában vagyunk azzal , hogy a közösség hogyan is áll a választásokhoz ,szerintem nem baj ,de ha nincs jelölt itt nálunk , akkor legyünk tisztában azzal , hogy van más , oly sok jelentkező nincs !!
Most én nem acsarkodok tovább , sajnálom hogy annak veszi egy pár ember de ha nem beszéljük meg a problémákat akkor a szálkából gerenda lesz .
Albert