Soha nem szoktam dicsekedni, de a pofátlanságodnak is van határa öcsi!
Írod ezt WR-nek. Éppen Nagyernyei Attila írja ezt egy olyan méhésznek, akinek egy sora is többet ér, mint Nagyernyei tavaszi induló méhészete, amit egy kis huzavona után ugye elismert. Emlékeztek? A nagy beégés. Amikor bemutatta videón a kezdő B. Gergely a 12 keretes Hunorjaiból kidőlő méhészetét, amiről azt hitte szűkítenie kell úgy 60-70 nm2 fiassal, miközben Nagyernyei a 20-25 dm2-es fiassal rendelkező családokat akarta 2x tetszikelni. Egyébként tegnap este együtt vacsoráztam B. Gergellyel, és még vagy 15 méhésszel. Jó hangulatban a "Klubvezető" is szóba került. Többen elkomordtak neve hallatán, és megkérték a hangadót, hogy ne csessze el az estét!!!
A pofátlanság az, amikor le"öcsi"zel , vagy más odanem illő kifejezéseket használsz méhésztársaidra, mivel már kínodban nem tudsz mit mondani. Akinek szégyenkezni kell itt, az Te vagy Nagyernyei.
Te kapsz valamennyi írásod után sárga lapot, csak nem veszed észre. Rajtad röhög egy ország méhészközössége, bárhol írsz, vagy megjelensz. Neked egy barátod sincs mára. A felvásárlókkal ne dicsekedj, mert hátad mögött elmondanak mindent rólad. erre figyelj oda! Egyébként a régi és a későbbi méhegészségügyi felelőseid "tózse". (Gondolkozz miért "tózse"!!!)Egy nyitott könyv vagy, csak nem tudod, mert elfelejtesz minden néhány nap alatt.
WR szakmai dolgokat próbált ismét felsorakoztatni, éppen Te vagy az, akinek nincsenek erre sem képességei, sem pedig tudása, ezért "öcsizel", vagy törölsz, vagy éppen akiktől én is a legtöbb tapasztalatot szereztem itt, azokat kizártad.
Neked 27 évig a Hunorban is nyomorult nehéz éveid voltak, nem is vitted semmire, és azóta is csak szenvedsz. Egyszer volt hunoros méhészeted, és pergettél nagyot. Akkor az általad kizárt Wenhardtól( lehet rosszul írom a nevét) kaptál fias kereteket, amivel feltudtad normálisra erősíteni az állományodat. Le"gyurikáztad", kizártad, mert ismer, és elmondta, hogy hányszor írsz valótlanságokat.
A szakmai színvonalat te nyomnád a tó aljára ha hagynák. Éppen WR az akitől itt az egyik akitől elég sokat tanultunk, míg rólad ezt nem mondhatnánk el, habár ha azt vesszük figyelembe, hogy mit ne tegyünk, akkor Te is hasznos tagja vagy a méhészek közösségének.
Tehát jól jegyezd meg! Neked kellene visszafogni az " agarakkal" (elírtad?), mert olyan méhészek között próbálsz valaki lenni, akik ellentétben veled, néhány év alatt is -esetenként- tényleg vitték valamire.
"Ha szakmailag nem tudsz érvelni, akkor kötekedni menj a kocsmába!"Ilyet írni Wr-nek. Aki szakmailag érvelt. Te pedig egy szót sem írtál ismét a szakmáról, mert nem tudsz arról semmit. Egyébként a rossz kaptártípussal és gyenge tudással valamint szorgalommal "dicsekedhető" méhészek fognak kiesni az általad is nagy hévvel hatalomra segített "érdekvédőid" dologtalasága vagy éppen korruptsága miatt. Majd meglátod ki fogja abbahagyni, mert esetleg már annyi tőkéje sem lesz, hogy beteleljen. Ugye tudod miről beszélek?
WR, neked még nem kellet az üres kaptárjaidat árulnod?