Kedves Oszkár!
Nem értelek!
Minek kellene nekünk versenyeznünk? A méhészet egy verseny lenne?
Ti bizonygatjátok folyton a tutit, de hogy minek az számomra igazi rejtély....
Tudom, hogy vannak olyan méhészetek ahol mindig minden tökéletes ismerjük ezeket...
Meg a magukra hagyott méhcsaládok.... Ezt is tudjuk.
A véleményemet már a rakodós rovatban leírtam, mindennek van előnye is és hátránya is. Pakolni meg ha nagyon egyedül akar az ember akkor lehet kapni teherautóra szerelhető kis darukat, illetve ahogy alább írták lehet rámpákkal stb. Tök mindegy kár is ezen rágódni tegyél a teherautóra csörlőt akkor egyedül ki is tudod magad húzni a sárból, ahhoz sem kell segítség..
Tudom miért csinálom úgy ahogy, ez legyen az én dolgom. Ha akarnám válthatnék, ha akarnám lehetne több száz családom, van egy rakás lehetőség meg támogatás hitelek stb. semeddig nem tart elintézni ebben a világban. Lehet anyát nevelni, szaporítani, mindent lehet csak
akarni kell.
De vajon hol a határ, mi az elég? 
A linkelésről meg csak annyit:
Te mennyit tettél fel idáig? Te mit teszel hozzá ehhez a fórumhoz a sok kardozásodon mellveregetéseiteken kívül???Vagy jobb ha az összes fórum bedöglik végre a sok civakodástól? Ez a cél?
Nem lenne jobb értelmesen beszélgetni esténként a dolgokról?
Hidd el engem tökre nem érdekel kinek hány száz családja van meg hogyan teszi tönkre magát. Ő dolga, magának csinálta.
Ha meg versenyezni szeretnél, minden ősszel október elején indulok a keceli nagydíjon. 20 km-t kell időre letekerni. Ott leszek, gyere el versenyezzünk, utána meg ha gondolod szakmázhatunk egy nagyot.
Ami meg a méheket illeti megint kezd beindulni a mászkálósdi ahogy hallom másfelé is.
NA EZ AZ IGAZI TRAGÉDIA!