Azt írtam a hsz végére, h kiszállok.Az utolsó szó jogán csak annyit engedjetek meg, én nem kételkedem az anya teljesítményén. Biztos van ilyen,de azoknak akik kezdők ne úgy adjuk elő ezt a
történetet,h ez átlagos. Megint el megyünk egy olyan irányba ami nem visz sehova. Ti adtatok választ sok mindenre ami számomra azt bizonyítja, h ezt a teljesítményt csak úgy tudja ,ha az ember beavatkozik.
Ezeket az idézeteket csak azért tettem ide, mert a könyv ,és a kutatási adatok ezt bizonyítják.
Sajnálom, h valakinek megsértettem az önérzetében.
" Valószínűleg azért csóválja a fejét , mert nincsenek erős családjai akác előtt."
Talán már láttam méheket, és lehet, h meg tudom különböztetni a méhecskét a darázstól.
:Írd már le mi nem tetszene az öregeknek,mert
nekem marha sok minden nem tetszik.
Ehhez csak annyit , óriási káosz az egyesületben, ki kivel, ki ellen, vezetőségi anomáliák .
Régi értékeink elvesztése , oktatás , egyetemi méhes, kutatás,EÜ, de erről ti is beszéltek csak nem haladtok semmire.
Mézfelvásárlás, régen arról volt szó, h a mézet kiüvegezve nagyobb haszonnal lehet értékesíteni. Ez jó lesz a kiszerelőnek, és a termelőnek, most mi van, hosszú ideje azt lehetett hallani a mi akácunk javító méz , ennyit ér pont. A kiszerelők közül nagyon kevesen törekedtek e vélemény megváltoztatására? Ide is lehetne írni sok mindent, de erről is beszéltetek, nincs változás.
Mindenki megy a saját feje után, próbál előre szaladni,menteni a menthetőt, csak a nagy igyekezetbe nem veszik észre, h mi mindent tesznek tönkre maguk körül. Ennyi... vagy is........? ? ? ? ? ? ? ?
Albert