GÖDÖLLŐI MÉHÉSZEGYESÜLET PROGRAMJAI

• 228 válasz
  • 110249 megtekintés
Re:GÖDÖLLŐI MÉHÉSZEGYESÜLET PROGRAMJAI
« Válasz #150 Dátum: 2016. November 28. 13:07 »
Geddekas!

Szerintem kicsit legyél óvatosabb, mert nagyon megcsúszhatsz, ha továbbra is kitartasz amellett, hogy Maci egyenlő Sebők Péterrel! Nagyon nem jársz a valóság közelében! És ezt most tényleg barátilag mondom, nehogy aztán később engem is azzal vádolj, hogy direkt nem szóltam időben és a béke jegyében!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #151 Dátum: 2016. November 28. 13:28 »
A megtörtént dolgok azok már tények, márpedig a tények nagyon makacs dolgok Macikám.

Sajnos nem lehetett olcsóbb, mert a szarvast egészben 650 Ft/kg + ÁFA áron lehet megvenni, de a bolti kiskereskedelembe már nem tudtunk ilyen olcsón beszerezni jó minőségű húst.

Ráadásul a szarvasunk fagyasztóládában várja egyesületünk újjászületésének 25. évfordulós ünnepségét, amikor valóban fel is tudjuk majd használni. Benne fekszik több mint 100 000 Ft és sajnos a fagyasztóláda se működik ingyen. De hát tudjuk, hogy Macikám jóindulata és őszintesége nem ismer határokat, megyehatárokon is túlnyúlik.) Majd Ő kisegít minket és bepótol. (Ja, hogy azt várhatom? Igen, sejthető volt.)
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #152 Dátum: 2016. November 28. 13:43 »
Úgy látom, hogy Geddekas nem fogadja el a baráti jótanácsot! Csak azt nem értem, hogy a másik oldalról akkor miért várja el, és sértődik meg, ha nem kapja meg?! Pedig én megpróbáltam, láthatjátok!!!
Utoljára leírom még egyszer: Maci az Maci, és senki más! És nem skizofrén ám! De ha ezt nem tudjátok felfogni, egye fene! Azonosítsatok akivel akartok! Akár Szentlélekkel is! Legfeljebb majd jókat röhögök! Viszont a "sértettek" (akiknek a neve felmerül Macival kapcsolatban), nem biztos!

« Válasz #153 Dátum: 2016. November 28. 13:46 »
Bicska barátom!

Lásd, hogy milyen jó fej vagyok, és segítek neked is, dolgozom kicsit helyetted:
Geddekas! Szerintem ezt a Gőzölgőben kellene folytatni!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #154 Dátum: 2016. November 28. 14:00 »
Baráti jótanács és a fenyegetés között óriási a különbség. Tehetek én arról, ha Sebők doktor valami nagyon hasonló módon fogalmaz, ahogy te Macikám. Olyan igazi tenyérbe mászó módon. Amióta Csuja ismeri, nem volt olyan találkozásuk, amikor ne fenyegette volna meg Csuját valami körmönfont módon. A te szavaiddal élve a béke barátjaként figyelmeztette. Hogy nem szakad rád a mennyezet? Ugyanis ezt szokták a hétköznapi életben fenyegetésként megélni az áldozatok. Más helyzetben meg zsarolás kifejezést is szokás erre alkalmazni.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Bicska

• 602
« Válasz #155 Dátum: 2016. November 28. 14:03 »
Szia Maci!
 És valóban!!! :D Ott kellene ezt folytatni! Sajnos nem tudok egész nap a fórumot böngészve ülni. Úgyhogy kedves Maci!

Hálás köszönetem. :)

Bicska
"Vassal csorbitott csontváz-leletek
mutatják, hogy itt mivé lehetek,
ha mellemre kitüzöm jeletek, -
csirkefogók! Nem játszom veletek!"

« Válasz #156 Dátum: 2016. November 28. 14:14 »
Óóó kedves Bicska!

Örülök, hogy segíthettem! Kezdjük  megtalálni a közös hangot! Látod? A végén még igaza lesz Főnixnek! Tényleg lehetnénk akár barátok is!
Nem akarsz moderátori jogosultságot adni nekem? Szívesen segítek máskor is!

Üdv,
Maci

*

Bicska

• 602
« Válasz #157 Dátum: 2016. November 28. 14:19 »
Rossz ajtón kopogtatsz. Kérdezd a Klubvezetőt! :D
"Vassal csorbitott csontváz-leletek
mutatják, hogy itt mivé lehetek,
ha mellemre kitüzöm jeletek, -
csirkefogók! Nem játszom veletek!"

« Válasz #158 Dátum: 2016. November 28. 14:22 »
Ok! De esetleg beajánlhatnál!  ;)

Feltétlenül :D Bicska
« Utoljára szerkesztve: 2016. November 28. 14:25 írta bicska »

« Válasz #159 Dátum: 2016. November 28. 14:31 »
Köszi Bicska! Tudtam, hogy számíthatok rád!  ;)

Geddekas! Válaszom a Gőzölgőben!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #160 Dátum: 2017. Január 04. 14:09 »
Tisztelt Méhésztárs!
Boldog új évet kívánunk!

Egyesületünk méhészgyűlése a Gödöllőn a Szent István Egyetem  5-ös előadójában
2017 január 07-án szombaton 15 órakor
kezdődik.
Méhészgyűlésünk napirendje:
  • Előadás
  • Beszámoló az Állatkerti Projekt elindulásáról.
  • Beszámoló az országos eseményekről.
  • Méhészeti kitüntetés alapítása.
  • Egyebek.
Tagsági jelentkezés és díjfizetés személyesen az előadás előtt 14 órától  és előadás után 17 órától lehetséges. Átutalással is lehet tagdíjat fizetni. Gödöllői Méhészegyesület bankszámlaszáma: 65100266-14100017.

GÖME tagdíj 1000 Ft, OMME tagdíj 5000 Ft + 65 Ft/méhcsalád. Az új tagok 1000 Ft GÖME belépési díjat fizetnek. A közlemény rovatba írjátok be a méhész nevét, és a méhcsaládok számát. Egy utalásban egy méhész szerepeljen tehát, ha van több méhész a családban, külön-külön utaljátok a tagdíjat.

15 órától:
A Magyar Méhészeti Nemzeti Program elméleti képzési támogatásával
Jó István anyanevelő méhész tart előadást a
" Tavaszi atkairtás zárókezeléssel "
címmel.

November 27 vasárnap szarvaspörköltre és palacsintára vártuk a méhésztársakat az egyetemi sportcsarnok előtt. Nagyon köszönjük azoknak a méhésztársaknak a segítségét akik önkéntes munkában részt vettek és azoknak is akik biztatásukkal, jó szóval segítettek. Külön köszönjük a NÉBIH figyelmét és az étterem segítségét, amivel a jogi kötöttségeknek is eleget tudtunk tenni. A rendezvény eredményes volt, bevételeink meghaladták a kiadásainkat és a nálunk ebédelő méhészek is elvitték jó hírünket.

Tavaszi kirándulásra várunk javaslatot, hogy 1 vagy 2 kirándulást szervezzünk és az utunk 1 vagy 2 napos legyen, illetve arra is mikor és hova menjünk? Egy új bemutató méhészet lesz Mezőkövesd mellett Novajon, ami csak egynapos kirándulás lehet, de tervezhetünk egy olyan túrát is, ami 2 napos és két méhészt látogatunk meg, továbbá egy fürdőhelyet is útba ejtünk.

A következő két programunkat ajánlom figyelmetekbe, melyekre külön-külön meghívót fogunk küldeni. 2017 február 4-én Tóth Zoltán új helyszínen (Gödöllő Szabadság tér 8. a Református egyházközség gyülekezeti termében) "a méhészeti innovációról fog előadást tartani. Egyben szarvaspörköltös batyus bál keretében megünnepeljük a Gödöllői Méhészegyesület újraalakulásának 25. Évfordulóját. Közösen főzzük meg az ételt és otthonról hozott süteményt és italt fogyasztunk. Ha valakinek van jó komája aki húzná a nótát, azt is köszönettel vesszük. 2017 március 4-én Németh Tibort és Csáki Tamást előadóként várjuk, téma „az illóolajok használata a méhészetben”.
« Utoljára szerkesztve: 2017. Január 06. 13:46 írta Geddekas »

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #161 Dátum: 2017. Január 07. 19:17 »
Jó István anyanevelő méhész előadása kiváló volt. Ajánlom figyelmébe a többi méhész szervezet vezetőjének. Hívjátok meg, mindenki tanulhat abból, amit előadásában el fog mondani nektek.
Valóban le lehet csökkenteni nullára áprilisban a méhcsaládokban az atkák számát azzal a módszerrel, amit Jó István kidolgozott. Hihetetlen, de ez a módszer kiváló gyűjtőképességű méhcsaládokat eredményez az akácvirágzásra.

« Válasz #162 Dátum: 2017. Január 08. 12:53 »
Üdv. Készült felvétel az előadásról?

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #163 Dátum: 2017. Január 08. 13:15 »
Nem készült, mert aki szokott felvételt készíteni, éppen oktatot okj tanfolyamon

72-en írták alá a jelenléti ívet. De többen voltak. A később érkezők elfelejtették aláírni a jelentkezést. Voltak akik 70 km távolságból érkeztek.

A tagfelvétel is elindult rendesen. Sokan választják az átutalásos tagdíjfizetést. Ezt nagyon köszönjük.

« Válasz #164 Dátum: 2017. Január 08. 13:54 »
 ;D ;D ;D ;D ;D

Azért mert én nem voltam jelen, még.....................

Nem gondoljátok, hogy ez az előadás kimaradt a dokumentált többi közül? :D
Hát mit szólnának az utódok?  ;)

Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!