Húúúú.
Ezt mondom mindig. Ti, és ebbe értse mindenki bele magát aki mostanában az omme kilincsét koptatja, nem tudtok már megváltozni.
Ezért mondom, hogy vérfrissítés kellene. Ti a szocializmusban szocializálódtatok, és ebből már ti a koporsóig kikeveredni nem tudtok, bár sokan azt hiszik, ők nem szerették a szocializmust.
Ezért elképzelni se tudtok más felépítést mind amit megszoktatok méh a 80-as években, hozzon bár bárki, bármilyen törvényt.
Kezdjük.
Maga az egyeületek megalakítása, akár szétvállás útján is tisztítja a képet. Mivel egy egy szétvállás után, egy egyesületbe azok kerülnek akik részben vagy egészben egyet értenek, tehát ez magában nem rossz.
Nincs értelme, ráadásul természet ellenes is olyan egyesületeket fenn tartani ahol a tagok nagy része egyenesen utálja egymást, és tulajdon képpen nem áll szóba egy mással.
Az egyesületek szövetsége felépítésben ez nem zárja ki az együtt működést, hiszen a szövetségben tagnak lenni, önkéntesen lehet, és ott az elnök mindenek felett áll. Hozzátenném, itt nincsenek a választásokat megbuherálni hivatott tag szervezetek, csak önálló, és azonos joggal rendelkező egyesületek vannak, akik fölött áll az elnök és a vezetőség.
Ebből kifolyólag a felépítés tiszta és átlátható, és pártatlan.
Ezért én nem rónám fel, Mészárosnak azt, hogy némi tisztulás következett be az egyesületek szétvállásával.
No most ugye, /lehet ezzel kellett volna kezdenem/ itt valami baj van. Ezt először csak én forszíroztam, de mostanában már látszik, hogy mintha mások is úgy látnák, valami nincs rendben és változtatni kell. Ne tévedjen el senki, az egyszerű tag is látja, hogy oda fönn, csak a kínlódás és a szarakodás megy, és, hogy az ő érdekeit nem védi senki. /Mondanám a legutóbbi ügyet amikor az atka irtó szer helyett méreg volt az üvegben, de nem ezért tiltották be, ne hogy kártérítést keljen fizetni a cégnek. És ebbe az omme csak úgy beletörődött. Igaz a fel nem használt gyógyszert kicserélik, de az elpusztult családokért felelősséget már nem vállalnak. El mondanám, mindenkinek aki hülyének nézi a méhészt, nem a fel nem használt gyógyszer okozta a kárt/
Én állítom, ha nincsenek visza húzó erők akik általam ismeretlen okból gátolják a szövetséggé alakulást, ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja az Omme hosszú távú létének biztosítására, ráadásul még törvényes is, sőtt, csak ez törvényes.
De ez nem fog menni a régi emberekkel, akikről esetleg már nem feltélelezhető, hogy ezt feléri ésszel, és a rossz indulat se feltételezhető, csak egyszerűen sétálló agyhalott.