Attila!
Tegnapi írásod nagyon elgondolkodtatott,megérintett.
Telefonon is beszéltünk.Mondtam Neked most már tényleg leírom amit gondolok az OMME jelenlegi helyzetéről.
Mielőtt bármit írnék le kell írjam a véleményem rólad.
Minden tiszteletem a Tiéd!
Az országban kevés ilyen igazi méhészérdek képviselő van mint Te.
Igazából a Te igazad védelmében,és miattad is,meg az OMME,méhészek érdeke miatt írom az alábbiakat.
Ezt írtad tegnap:
"Továbbra sem szeretnék egyik vezető bőrében sem lenni, de rohadtul megérdemlik a sorsukat.
Az arrogancia, a pökhendiség, a gúnyosság, a rátartiság, a kioktató stílus, a szakmaiatlanság, a hozzá nem értés vermébe estek!
Remélem egyikőjüknek sem fordul meg a fejébe, hogy a következő vezetésbe, bármilyen pozícióra fájjon a foga!
A küldötteknek, akiket átvertek, szerintem elég kijózanító, inkább sokkoló lehet a mostani helyzet!
A nyelveket lassan vissza lehet húzni, mert egy olyan csapat alakul, ahol erre nem lesz szükség!
Én semmin lepődtem meg, nem ért váratlanul, mert ettől a galeritől mást nem lehetett várni.
Amikor az Apimondia elnökének Lászlóffy Zsolt megírta gyalázatos levelét, rá kellett döbbennem, hogy milyenek a vezetőink, és azok akik ezt eltűrték, nem zárták ki azonnal az OMME-ből Zsoltot!
Ami késik nem múlik."
Teljesen egyetértek veled.
Kuss doktor Úr,azaz Cserényi csak kígyó Csányi Antinak hív..Úgy látszik eddig kicsúsztam a kezei közül.
A kígyó tud marni is.Most ez következik.
Az OMME Cserényi arroganciájától,hatalmi vágyától szenved.Annak kell lennie amit Ő akar.
A mai vezetés teljes mértékben kiszolgálja Őt.
Cserényit nem érdeklik a törvénytelenségek,az alapszabály sárba tiprása,Ő minden áron végig veri
elgondolásait.Kicsinyes bosszúi súlyos milliókba kerülnek az egyesületnek.Számtalan igazi érdekvédő
miatta távozott az egyesület vezetéséből.
Mindig mindenkinek kuss-ba kell lennie,ha nem az Ő álláspontját képviseli.
Az általad ráragasztott Kuss Doktor név rendkívül találó.
Mindezeket nagyon nehezemre esett leírnom.Én is ugyan úgy mint Te,felnéztem szakmai tudására.Sokat tanultam tőle.
Barátomnak tekintettem,kevés méhésszel tudtam olyan jókat "szakmázni "mint vele.
Szakmai utakon felejthetetlen élmények kötnek hozzá!
Barátként ,főleg fiam betegségekor nagyon sokat beszéltünk,soha nem feledem milyen sokat segített ez nekem.
Ennek ellenére, vagy pont ezen oknál fogva mégis muszáj leírnom:AZ OMME SZENVED MIATTA!
Azonnal le kell mondania!
Ezt is írod:
"Engem folyamatosan bosszúálló jelzővel címkéztek, sőt, hogy közösségbomlasztó a magatartásom.
Utólag bevallom ez nagyon megviselt, annyira fájt ez az alaptalan vád.
Lendvai Pali beszólása sem volt gyenge.
"Oda szarsz Attila ahonnan eszel."
És az OMME elnöke nem utasította rendre pedig ott volt közöttünk!
Fiatal méhészkorom óta az OMME szervezése, majd működése volt számomra a központban.
Most, hogy látom ezt a magatehetetlen, trükköző társaságot, alig várom, hogy olyan emberek kerüljenek oda, akik érzékenyek a méhészek gondjaira!
Kuss doki és társai verik atomjaira szét az OMME-t!
Szerintem meggyógyultam."
Gyógyultnak mondod magad.Ennek nagyon örülök.
Nagy szükség van rád a vezetésben.
Tudom, mert mondtad nem vágysz semmilyen pozícióba.
A Te múltad-ahogy írod"fiatal méhészkorod óta"- az érdek képviseleti múltad tapasztalataira nagy szükség van az OMMÉ-nak.
Csányi Antal