Alapszabály

• 521 válasz
  • 200326 megtekintés
Re:Alapszabály
« Válasz #345 Dátum: 2016. November 14. 15:26 »
.
« Utoljára szerkesztve: 2016. December 19. 13:24 írta deGonosz »

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #346 Dátum: 2016. November 14. 16:58 »
Vivaldi ezt írtad:
Idézet
Van kb 100000 olyan tag aki
Szóval "van kb százezer olyan tag"? Így gondoltad? Oroszországban lehetséges, de nálunk aligha.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #347 Dátum: 2016. November 14. 17:42 »
 :)ugyan már egy nulla? Szóval 13336 tag volt még a múlt héten. És 10000 aki teljesen passzív. Ilyen csekélységekre én nem figyelek. Nem az a lényeg, hanem az elv.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #348 Dátum: 2016. November 14. 17:54 »
Szerintem sokkal több, mint 10 000 tag tekinthető passzívnak. Ott volt vasárnap 300 küldött, de ebből több mint fele azt se tudta mit is kéne neki ott csinálnia. Nem volt tisztába azzal, hogy mi a jelentősége annak, ha ekkor vagy akkor felemeli a kezét.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

izso60

• 573
« Válasz #349 Dátum: 2016. November 14. 18:16 »
Üdv.Uraim!
Geddekas!
Te már az egész magyar népet kezded le hülyézni!
Csak Te de majdnem egyedül vagy képes átlátni a szitán,mindenki más pedig süket vak és hülye is.
Tudod,mint az autópályán a forgalommal szemben közlekedő,csak talán téged "követnek"páran,vagy csak kihasználják a sajátos kötekedéseidet.
Mindegy is a jutalom nem marad el.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #350 Dátum: 2016. November 14. 18:19 »
János Izso60!

El sem olvasod, hogy miről beszélgetünk Vivaldival. Te azt az embert aki passzív, hülyének tekinted? Merthogy én nem.

*

izso60

• 573
« Válasz #351 Dátum: 2016. November 14. 18:58 »
Üdv.Uraim!
Geddekas!
Ne akard a felelősségedet rám hárítani!
Százszor neveztétek,Te is meg a klubvezető is vakoknak idiótáknak a küldötteket!
Most is ezt teszed!
Azután meg jössz nekem a passzivitással!
Ne mellé beszélj egyszer az életedben,beszélj arról amit teszel!
Ja még annyit hogy igen erősenn kétlem hogy a sajátos kötekedésre kaptál többségi felhatalmazást az egyesületedtől.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #352 Dátum: 2016. November 14. 18:59 »
Nem találsz ilyen bejegyzést.

« Válasz #353 Dátum: 2016. November 14. 20:04 »
 Izso60!
Ne provokálj!
Amit írsz az rágalom!
Csak akkor fogadom el érvelésed, ha belinkeled az az írásomat ahol ezt olvastad:
"Százszor neveztétek,Te is meg a klubvezető is vakoknak idiótáknak a küldötteket!"
Légy hiteles, és keresd!
Ha nem találod, két hét pihi.
Ha megtalálod, én megyek pihenőre.
Áll az alku?
Nagyernyei Attila

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #354 Dátum: 2016. November 14. 20:27 »
No ez az, hogy így nem jutunk előre. Hiába provokállak benneteket a fontos ügyeket illetően, egy mellék szálon összevesztek. Szerintem direkt csináljátok.
 De, úgy mondom mint a Lokomotív GT. "Nem adom fel."

« Válasz #355 Dátum: 2016. November 14. 21:17 »
"Ja még annyit hogy igen erősenn kétlem hogy a sajátos kötekedésre kaptál többségi felhatalmazást az egyesületedtől."

Kérdezném a tisztelt egybe gyűlteket, hogy a vasárnapi Küldöttgyűlésre melyik egyesületből érkezetek úgy a küldöttek, hogy előtte a tagságuk bármilyen felhatalmazással felruházta volna őket bármelyik napirendi pont tekintetében taggyűlési határozattal?  ;)

Egyet mondjál légyszíves!
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

*

izso60

• 573
« Válasz #356 Dátum: 2016. November 14. 21:34 »
Üdv.Uraim!
Drága Nagyernyei Uram!
Ha nem tudod azt felvállalni hogy többször nevezted a küldötteket bekötött szeműnek, vaknak, tájékozatlannak,
és néhányunkat még sötétnek is tituláltál,bocsánat a szavazógépet kihagytam.
Akkor ne tedd,ne vállald föl,de attól ez még így van!
Én nem fogom a kívánságodra ezeket az indulatoktól"mentes"írásaidat vissza keresni!
Tagadd le bátran,"gerincesen"ha attól nyugodtabb lesz a lelkiismereted,Te dolgod!

Ha ezért engem "pihenőre"küldesz azt is megteheted!
Végül is a Te klubod,legalább itt Te mondhasd ki a frankót!
Ha ettől leszel szebb jobb és hitelesebb,és nem attól hogy amiket írtál vállalod,esetleg megmagyarázod,esetleg finomítod,uram bocsá megbánod és elnézést kérsz mint ahogy másoktól elvárod.
Kérlek szépen.
Te döntésed!
Üdv.izso60

*

izso60

• 573
« Válasz #357 Dátum: 2016. November 14. 21:44 »
Üdv.Uraim!
Texas Ranger!
Valószínűsítem hogy szokásodhoz híven megint csak kötekedő mellébeszélésről lehet szó!
Én ugyanis nem a szóban forgó gyűlésről tettem említést hanem a szóban forgó Úrnak az összes gyűlésen tanúsított tevékenységéről,de ez neked mindegy ha nem akarod érteni úgy sem fogod!

« Válasz #358 Dátum: 2016. November 14. 21:51 »
Akkor többes számot alkalmazz legközelebb, hogy mindenki értse vajon mire gondolt a költő?

A "kötekedésre"  az egy alkalomra szól!

De lehet részedről a "szokásodhoz híven megint csak kötekedő mellébeszélésről lehet szó!"  ;D

Nem?  ;)
« Utoljára szerkesztve: 2016. November 14. 22:04 írta Texas Ranger »
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #359 Dátum: 2016. November 14. 22:18 »
Lengyel János Izso60 barátunk Tiszakécskéről!

A küldöttgyűlés döntéseinek többsége ésszerűtlen volt. Már csak azért is ésszerűtlen, mert úgy született, hogy a küldöttek semmilyen döntés-előkészítő anyagot nem kaptak. Aki ól ismeri a demokrácia működését, az ilyen esetekben minimum tartózkodik a döntéstől. Hogy a fenébe lehet olyat elfogadni jónak, amiről csak meséket hallasz, de tényeket nem engednek látni?

Te megveszel egy autót úgy, hogy csak annyit mondanak, hogy négy kereke van és autó?