Alapszabály

• 521 válasz
  • 200305 megtekintés
Re:Alapszabály
« Válasz #120 Dátum: 2015. December 21. 13:53 »
A Texas Ranger által írtakra reagálok.
Amit írtál  szabályzatokat mind átolvastam,és megállapítottam , hogy nincs meg benne  a belső jogharmonizálás. Közérthetően :az alapszabályban megfogalmazottakat helyenként "fölülírták".  Pl. ...az elnök mennyi pénz fölött rendelkezhet? .  De van ott foga
lomzavar i
s ! Az értelmezhetetlenség netovábbja......eccctr..
............és nyilván a bírósági döntésig a Bross-féle alapszabály van életben  !
 Arra kérlek benneteket, hogy a jövőt érintő érdemi vitát folytassatok, javaslatokkal , ötletekkel  !
üdv. E. János

« Válasz #121 Dátum: 2015. December 21. 18:01 »
Én egy fizetett OMME alkalmazottól szeretném hallani, hogy szerinte melyik alapszabály van most érvényben!

A kedves Fűrészes most biztos valahol BUDI bildingezik.

Erőlködik, hogy kijöjjön a válasz nem úgy mint más esetben, az akár fél oldalas szófosások alkalmával.

Én türelmes vagyok!  ;)
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

« Válasz #122 Dátum: 2015. December 22. 07:18 »
Kérdezném ismét ( hetedszerre) a hozzáértőket az OMME honlapon szereplő 4 alapszabály közül melyik alapján működik az egyesület a mai napon?

Fűrészes!

Szabó György

« Válasz #123 Dátum: 2015. December 22. 18:03 »
Én úgy gondolom mint  küldött,hogy a régi van életbe!  Még úgy is hogy Tolna megyében is az volt ,  még más  egyesületBen is vezetőségi tag vagyok és  ott is a régi szerint működtünk addig ameddig az újat be nem jegyezték a cég bíróságon egyébként minden küldött gyűlés körül volt bőven szabálytalanság de remélem hamarosan rend lesz. ☺

« Válasz #124 Dátum: 2015. December 23. 07:46 »
Kérdezném ismét ( nyolcadszorra) a hozzáértőket az OMME honlapon szereplő 4 alapszabály közül melyik alapján működik az egyesület a mai napon?

Fűrészes!

Kedves Favágónk!

Ne félj!  Újévben új kérdést teszek fel Neked!

(Bár látom erre az egyszerűre sem megy a válasz...)

Kérdezni még lehet, ugye?
Szabó György

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #125 Dátum: 2015. December 23. 10:57 »
A belső szabályzatokat csak a bíróság által elfogadott hatályos alapszabály alapján lehet készíteni működtetni. Abból pedig mindig csak egy van. Most a 2005 évi. Tehát az etikai és a választási szabályzatból is a régi van érvényben. Ami nem az alapján történt vagy történik, mind érvénytelen. Dr Mészáros doktori címe hihetetlen. Kezdek kételkedni a valóságtartalmában. Egy jogászdoktornak a jog minimális követése a minimum.

Ha egy Vezető a tárgyaláson gatyaletolással fejezi ki álláspontját, azzal megsérti azokat is, akik akarták az ő meg választását. Ez az ember vette le az alapszabályt szavazásról 2014 tavaszán, majd ő akart háromszor is Dr Soóssal együtt egy diktatórikus alapszabályt a torkunkon letolni. Dróton rángat harmadik éve 12000 embert.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #126 Dátum: 2015. December 24. 07:29 »
Kérdezném ismét ( kilencedszerre ) a hozzáértőket az OMME honlapon szereplő 4 alapszabály közül melyik alapján működik az egyesület a mai napon?

Eljött a karácsony szent ünnepe. Várom a kis Jézust, hát ha lesz válasz a fenyőm alatt estére.

Ha nem tőle akkor talán az OMME 3 királyától?

A tömjént már szétszórták a reklám újság elején, a szerecsen kollégát már mosdatják...hátha az utolsónak lesz ideje válaszolni..... :)

Fűrészes!

Estére neked is vége a műszaknak, nem kell több fenyőt kivágni. (Biztos eddig ezért nem értél rá válaszolni!)

Attila kérésének megfelelően kívánok Neked is külön Kellemes Karácsonyt! (Bár nem érdemelnéd meg!  :-[)

Szabó György

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #127 Dátum: 2015. December 24. 13:59 »
QUQURIQ !!!

A Getsemani kertben amíg a hívek elaludtak, sok minden történt Krisztus lelkében, amiről senki nem beszél, mert ez az örökké valóság, titka marad....
Az utolsó percek a lélek és a valós emberi lény dialógusa, (párbeszéde) ...
Tudta Krisztusunk, hogy Ö a megváltó, de vajon miket mondhatott az úr Neki, azokban a magányos percekben?
Lehet, hogy nem is emberi gyengeség okozta a hívek elalvását?
Kettesben akartak maradni, hogy megbeszéljék Jézus földi küldetését?
Miért kellet Neki kínhalált halni értünk?
Miért mindig a jóknak kell szenvedni?

A töprengő Kiskakas!

« Válasz #128 Dátum: 2015. December 25. 07:59 »
Kérdezném ismét ( tizedszerre ) a hozzáértőket az OMME honlapon szereplő 4 alapszabály közül melyik alapján működik az egyesület a mai napon?

Ez kezd egyre kínosabb lenni!

Nem meri felvállalni egyik fizetett OMME alkalmazott se, hogy nyilatkozzon, milyen szabályok szerint működik az általunk tagdíjjakkal teletömött egyesület!

Fűrészes?

OMME minden tudónk?  ;D

Vagy Te csak arról tudsz amiről tájékoztatnak?  :o

Szabó György

*

atya

• 1043
« Válasz #129 Dátum: 2015. December 25. 08:34 »
Talán az a baj a kérdéseddel, hogy csak úgy "valakitől" kérdezed.
(Ha elfogadsz egy pár támpontot segítség gyanánt.)
Itt a klubbon regisztrált tagok között van:  Fekete József OMME általános elnök
                                                          Mészáros János Zselici Méhész Egyesület Elnöke, OMME - EB tagja
Szerintem a felteszed nekik a kérdésed, biztosan megnyugtató választ fognak adni.   ::)  :-[

A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

« Válasz #130 Dátum: 2015. December 25. 11:19 »
Hát senkitől csak nem kérdezhetem?  ;)

Erre csak Valaki közülük tudna válaszolni, ha akarna!

Tán nem áll érdekükben a válaszadás?

Nem hiába, érdekvédők !

Aztán, hogy kinek az érdekét védik döntse el mindenki maga!  :-[

Fűrészes?  ;D
Szabó György

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #131 Dátum: 2015. December 25. 16:09 »
Kérdezd meg a Küldöttgyűlést. Neki tudnia kell, hisz megszavazta. Most még Nagyernyei Attila is megszavazta
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #132 Dátum: 2015. December 25. 16:48 »
Gedeekas!
Tegnap megbeszéltük, egyedül a KÖZHASZNÚSÁGUNK visszaszerzését szavaztam meg!
Te ott sem voltál, mert előbb hazamentél!
A tűzszünetre való tekintettel, az ünnepek után folytatom a válaszomat.
Üdvözlettel: Nagyernyei Attila

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #133 Dátum: 2015. December 25. 19:56 »
Igen Attila! Dr. Mészáros László, mint levezető elnök, nemcsak erőszakos diktátor, hanem kiváló módszertannal a lelki akarat megtörésére és megtévesztésére épít.
Jó kiképzést kapott erre.
Nem véletlenül kapta tőlem a Chipolla mester becenevet.
Arra épít, hogy az emberek jóhiszeműek, jószándékúak. Profi Ő a maga nemében, Csak azt kell megértened neked is és a többi küldötteknek is, hogy Ő nem az érdekképviseletben profi, hanem a megtévesztésben. A legutóbbi alapszabálymódosító szavazáson sorra voltak nulla ellenszavazatok és nulla tartózkodás. Elhiteti veled, veletek, hogy azt akarja és azt fogja csinálni, amit te szeretnél. Igazi tömeghipnózist gyakorol. És eddig teljesen eredményesen teszi a dolgát.

DE!

Csak az mentheti fel önmagát, aki gyámság alatt áll, tehát nem rendelkezik önálló cselekvőképességgel.
Mindenki felelős a szavazatáért.
Amikor a Mellifera létezett, akkor is voltak küldöttgyűlési döntések, amivel ráadásul a saját befeketett tőkéjük sorsáról döntöttek.
Ne felejtsétek el, hogy Dr. Cserényi Péter, Fekete József, Fáskerti László szavát hallgatták és fogadták el.
Ne felejtsétek el, hogy most is rájuk hallgatva születnek a döntések.
Természetesen lehet tévedni, hibázni és ebből illik tanulni és legfőképpen változtatni is tudni kell.
Aki nem tanul hibájából és nem képes változtatni, az kiszolgáltatott marad továbbra is.

Nem elég itt a fekete-fehér fórumon, kocsmában, kávéházban, skype beszélgetéseken tiltakozni az OMME vezetőinek viselt dolgai miatt, hanem ott az éles helyzetekben kell ésszerűen dönteni. Nem szabad engedni Csipolla mesternek! Nem szabad elfelejteni, hogy a méhészek érdeke és csakis a méhészek érdeke a fontos.

Amikor te Attila azt mondod, hogy a közhasznúságot szavatad meg, akkor te azt hitted, hogy azt szavaztad meg. De nem így van. Egy minden etikai normát és törvényt semmibe vevő érdekeképviseleti vezetésre mondtatok igent.

Ha a küldöttek tisztába lennének szavazatuk súlyával, akkor a 7. napirendi pontban egyetlen szavazatot se szabad lett volna kapjon a jelenlegi vezetés. Hogy a fenébe lesz itt vezetőségváltás, ha 9 ellenszavazattal és egy tartózkodással a jelenlegi vezérkart támogattátok?
Hát ennyi tudatosság van a küldöttekben.
Lesújtó amit írok,
« Utoljára szerkesztve: 2015. December 25. 22:10 írta atya »

« Válasz #134 Dátum: 2015. December 25. 21:37 »
Geddekas!
Ha figyeltél volna mindig megszavazom azokat a dolgokat amivel egyet értek, és a méhészek érdekében történik.
Ami ezzel ellentétes, abból semmit.
Hogy mi kerül a jegyzőkönyvekbe Te tudod a legjobban, nem mindig fedi a valóságot.
Tehát én a szavazatokról sem vagyok meggyőződve, hogy úgy van ahogy a jegyzőkönyvben.
A "látható többség" szerinted milyen szavazatszámot fed?
Egyébként ezt a küldöttgyűlést is megtámadtad, tehát minden határozata meg lesz semmisítve, tök mindegy, hogy ki mit szavazott.
Azt pedig nem tudom elfogadni senkitől, hogy utána számon kérje tőlem, miért így döntöttem!
Addig amíg nem tudjuk melyik alapszabály szerint működik az egyesület, úgyis csak bohóckodás az egész.
Éles helyzetben tudom mit kell tennem, engem még soha nem "vádoltak" puhánysággal, inkább kemény, határozott, szókimondó stílusom sérti sokak fülecskéjét.
Mint megígértem a tűzszünet alatt nem vagyok hajlandó senkit durván bírálni, majd dec. 27-től aztán mindent bele!
Nagyernyei Attila