Bükk ezt írja
"Hát talán még egyszer meg kéne hallgatni figyelmesen....."
Tanácsodat meg fogadtam , véleményem szerint a szakértő véleményét azért kellene ki kérni , hogy tisztában legyünk a cukor világ piaci árával mert nem mindegy , hogy részünkre a forgalmazó mikor ,milyen árajánlatot ad .Az etetési szezon meghatározó fontos számunkra ,hogy ne öljük bele a pénzünket a cukros zsákba ,legyen tervezhető .A Kft pozíciója is meghatározó lenne a megállapodásoknál mert ha a szerződést magabiztosan tudná teljesíteni -gondolok itt arra ,hogy a le kötött cukor mennyiséget a méhészek között elfogadható áron tudja teríteni , és a gyárnak ez egy biztos tétel - akkor hosszú távon nem lenne rossz az OMME -s cukor .Az hogy rövid időn belül változnak az árak szerintem azért lehetséges mert nincs felmérve az igény ,nem tud a Kft biztos számot meg adni a gyárnak ,így csak a fel ajánlott árat tudja elfogadni , és részünkre felajánlani . Sokszor ez nem jó . A méz világpiaci mozgását is figyelni kéne ,és nem utólag kapni a kobakunkhoz -úr Isten hamis méz , az árak zuhannak , milyen termés Argentínában , Kínában...stb. Az előadás utolsó felvételén a 8 .perc környékén erről beszél .
" Talán el kellene gondolkodnod miközben folyamatosan igazmondásról,törvényességről,hitelességről beszélsz: "
A cikket el olvasva ,csak meg kérdezem fel lett -e szólítva / retorika alkalmazva/ az a pár emberke ,akik azt a bizonyos hibridet propagálják ,hogy nem jó úton járnak .Ismerek 1-2 őt . szem rebbenés nélkül mesélnek jobbnál jobb teljesítményekről , és követendő példaként beszélnek róla .
Ez csak az én véleményem, sajnos lehetne még erről beszélgetni sokat.
Albert