Nos, ez így nagyon szépnek tűnik. A mérvadó számomra azonban az, hogy egy első tizenkét napos kezelési intervallum potyogásához viszonyítva mennyi a második 12 nap potyogása. Fiasítás jelenlétében én azt állítom, hogy manapság már csak egyenlő potyogást lehet elérni. A jó hatékonyság ott kezdődik, hogy fele potyog ebben az időszakban. Egy 70 százalékos hatékonyság esetén 100-ból marad 30 (70 esik le) , ami bemegy, ez szaporodik, kijön az egy öreg atka és átlagosan 1,5 szaporulat, az 75. Ennek 70 százaléka 52 körüli. Tehát 70 és 50 potyogás 70 százalékos hatékonyságot jelent. A lényeg abban van, hogy hányszor tizenkét napos kezelés kellene, hogy elérd vele a nullát. Az egy darabos potyogást 14*12 nap után, tehát majdnem fél év.
Tudom, hogy nem ezt akartad kihozni belőlem. Hiszen ez a mostani kezelések hatékonyságát mutatja, Te pedig a megelőző időszak kiváló eredményének elismerését várod. Igen, ha valóban hűen tükrözi a kezelés a fertőzöttséget, akkor ez egy kiváló eredmény. Fiasítás jelenlétében azonban nagyon becsapó is lehet. Az igazság pillanata a fias kikelése után jön el. Én azonban pont arról beszélek, hogy egy magas nyári atkaszámot, fias jelenlétében szinte képtelenség normális szintre vinni. Ezért kell minimalizálni az induló atkaszámot. Nagyon úgy tűnik, hogy Nálad ez rendben van. Idén. Ami semminemű garanciát nem jelent a jövőre nézve. Minden évben meg kell küzdeni érte, és mások is beleszólhatnak a meccsbe.