Kft ügyek

• 510 válasz
  • 208855 megtekintés
*

atya

• 1043
Re:Kft ügyek
« Válasz #420 Dátum: 2018. Március 30. 18:25 »
Kedves Laci!

Idézet
Laci! Úgy csinálsz mintha nem tudnád, hogy ez az egész ügy nem Barosson múlna
Talán akkor jutunk el a megoldáshoz, ha megkérdezem tőled:  mit csinálnál akkor ha a Kft. alapító okiratában a Te neved szerepelne, mint mindenért felelős személy?
A Te kezedben lennének azok az iratok melyek kimutatják, hogy a Kft. veszteséges, sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, és csak komoly tőkeinjekciókkal tud talpon maradni, vegetálni.
Na ilyenre írtam azt: ŐSZINTESÉG !

Például el lehetne mondani, hogy ennek a falnak nincs alapja, és még szigetelése sincs és ezért felázik. A felázások miatt mállik a falazó anyag, (a tégla). A falnak nagymértékben csökkent a statikai tulajdonságai, (képessége), még akkor is ha minden évben, szépen simára glettelünk a vakolatot. Kijelenthetjük, hogy tönkre ment a fal. Nem éri meg tovább költeni a falra, mert egyrészt gazdaságtalan, másrészt valakire rádőlhet. Ha lebontjuk, még mielőtt egy nagy szél ledöntené, nem lesz olcsó, de legalább megakadályozhatnánk akár egy balesetet is. Mert ez a fal bárkire rádőlhet.

Idézet
Csak a fal gőrbe a vakolat alatt, amihez oltári sok vakolat kellett!
Egyébbként a görbeség nem befolyásolja a teherbíró képességet.
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

*

atya

• 1043
« Válasz #421 Dátum: 2018. Március 30. 18:35 »
Közben látom hogy írtál.

Erre meg az a válaszom. Mivel titkolják a Kft. ügyeit, és ez jelen állapotában úgy néz ki hogy kollektívan, majd ők eldöntik egymásközt hogy ki a fogó, vagy hogy kinél van a megoldás.
A méhészeket az érdekelné, hogy nyereséges legyen a Kft. Azt ígérték nekik hogy az lesz.
És mi az amit talán joggal elvárhatnak bárkitől a vezetésből??
Megint leírom: ŐSZINTESÉG!!
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #422 Dátum: 2018. Március 30. 19:27 »
QUQURIQ !!!

Amit Geddekas kérdezett megírtam, hogyan lenne jó tovább!...
Az, hogy mi kinek a nevéhez fűződik, nem érdekel,...mert azt sem értettem meg, (mert én csak egy Kiskakas vagyok), hogyan történhetett meg így az átadás - átvétel!
Te is tudod, hogy több csontváz is lapult a szekrényben, vajon mostanra mumifikálódtak?
...de mint írtad, felejtenünk kell, mint mindent, folytassuk ott, ahol a jelen  a múltat felül múlja!
Egyet azért megígérek, abban a pillanatban, ha valami oknál fogva Ex Mészi újra elnök lenne, vagy "barátai", abban a pillanatban kilépek az OMME-ből!...

Kiskakas

« Válasz #423 Dátum: 2018. Április 04. 13:35 »
Bárkinek gondja lenne a kft-jét papíron nyereségessé kihozni, segítek. Az állam, a NAV örül, több az adóbevétele.

Ja hogy közben nincs pénz a zsebben, elfogy az alaptőke, abban nem tudok segíteni. De papíron nyereséges lesz. Csak mondd meg, mennyire hozza ki a könyvelő. Felfele megy, okosan, törvényesen. Több adó, jobb a statisztika.

Nézd csak meg, mennyi most a pénze a kft-nek! Ott van a mérlegben, az OMME beszámolóban. Húszmillióval indult, most 12! Ha kifizetné az OMMÉ-nak a nyereséget osztalékként, akkor már csak kilencmilliója lenne. A húszból.

MÁS:

Most kaptam a hírt, hogy a XIII kerületi Bionom kft-t a NAV felszámoltatja. Aki vásárolt a webáruházban, az írjon levelet, hogy követelését berakják a sorba.

Idézet
www.bionom.hu
Tisztelt volt Bionom Vásárló!

Mint arról korábban tájékoztatást adtunk, késedelmes nem teljesítés miatt 2017.11.24-ével inkasszót rendelt el a NAV (Nemzeti Adó és Vámhivatal) ellenünk. A határidő lejártáig nem tudtuk maradéktalanul rendezni a fennálló tartozásunkat így megindult a felszámolás a Bionom Bioboltot üzemeltető Válogatott Bionom Termékek Kft. ellen.

A Bionom Biobolt bezárása mindannyiunknak kellemetlen esemény. Nekünk dolgozóknak, Önöknek vásárlóknak és üzleti Partnereinknek egyaránt. Látva a személyes felelősségünket a kialakult helyzetért, szégyenkezve és különösen fájó szívvel vesszük tudomásul a fenti tényt, hogy a webáruház végleges bezárásra került, mivel szívünk-lelkünk volt benne és valójában az életünk értelme volt a Bionom Biobolt, a Bionom filozófia. Mélyen röstelljük magunkat amiatt, hogy csalódást és kellemetlenséget okoztunk Önöknek, és bocsánatukat kérjük!

Az e-mail-es és telefonos elérhetőségeinket nem tudtuk visszaállítani. Bármennyire is kellemetlen ilyet kérni, de azokat a kedves Vásárlóinkat, akik előre elutalták a megrendelésük árát és sem a termékeket nem kapták meg maradéktalanul, sem pedig a pénzüket nem utaltuk még vissza, arra kérjük, hogy bionom@protonmail.com e-mail címre küldjék el:
a megrendelésük dátumát
a megrendelésük sorszámát
a megrendelő nevét
a megrendelés során használt e-mail címet
a visszautalandó összeget
a célszámla számát,
mert az áruforgalommal és a megrendelésekkel kapcsolatos legtöbb modult, így az ügyfélszolgálati modult sem sikerült maradéktalanul működőképes állapotba hozni, viszont a Felszámolónak fontos lenne azt pontosan tudnia, hogy kik felé milyen összeggel maradtunk adósok.

A végső lekapcsolás elött néhány hétre részlegesen visszakapcsolásra kerül a bionom.hu oldal, azért, hogy le lehessen zárni még néhány adminisztrációs folyamatot. Ez alatt az idő alatt az összes terméket „Készlet erejéig (0 db)” státuszba tettük, mert így a termékleírások és a hozzászólások még továbbra is olvashatóak maradnak és igyekszünk minden terméknél belinkelni a magyarországi gyártó vagy forgalmazó webshopjának elérhetőségét is. A legfontosabb termékek elérhetőségeit hírlevelek formájában is tudatjuk Önökkel még a bionom.hu oldal végleges lekapcsolása előtt, ugyanis nagyon sok beszállító partnerünknek is komoly veszteséget okoz a Bionom bezárása, és legalább annak mértékét szeretnénk ezzel csökkenteni, hogy kiválogatott és kiváló termékek a mi hibánkból további méltatlan hátrányt szenvedjenek el.

Szomorú szívvel, tisztelettel
Nagy Csaba
a Válogatott Bionom Termékek Kft. ügyvezetője

Tanulságok:
- egy kft. léte nem érdem, nem jelent semmit,
- a webáruház simán bedögölhet (pedig ugye előre fizetés van, vagy utánvét)
- nem hitték volna, hogy ez bekövetkezik
Einstein tévedett: Ha csak méheink vannak, már akkor leáldozóban az emberiség létjogosultsága!

« Válasz #424 Dátum: 2018. Április 04. 13:49 »
Ezt íja KörmendyRácz, az OMME EB tagja?
"Nézd csak meg, mennyi most a pénze a kft-nek! Ott van a mérlegben, az OMME beszámolóban. Húszmillióval indult, most 12! Ha kifizetné az OMMÉ-nak a nyereséget osztalékként, akkor már csak kilencmilliója lenne. A húszból."
Akkor folytassuk!
Ezt úgy hozták össze, hogy közben minden évben benyomunk  a tagdíjunkból 30 milliócskát!
Aztán az OMME-s üveg?
Simán elhúzzák vele a méhészeket, és mégis kopik a törzstőke?
Agyrém..
És hol van az OMME Magyarország Ellenőrző Bizottsága?????
Egyáltalán valósak ezek a számok?
Nagyernyei Attila

*

izso60

• 573
« Válasz #425 Dátum: 2018. Április 04. 20:42 »
Üdv.Uraim!
Nagyernyei Uram!
Mindenek előtt közlöm,hogy nekem sincs szükségem a Kft-re,már tudjuk hogy nem vagyok és nem is voltam a vezetője.
Viszont részletezd légyszíves az egyenesség érdekében, mit ,milyen 30 milliócskát nyomsz és hova?
A többivel ha úgy adódik egyet értek,de ez ugyan olyan megvezetés mint ami ellen harcolsz gondolkodás nélkül.
Lehet megittad a "rózsavizet"és az mondat veled ilyen mellébeszélést megint.

« Válasz #426 Dátum: 2018. Április 05. 07:48 »
Látod ez a baj veletek Izso60!!!!!
Azt sem tudod hova, mire fizetsz?
Akkor, hogy fogsz lelkiismeretesen szavazni?
Kicsit gondolkodj, az sokat segít.
Vagy olvasd vissza írásaimat, közel két éven keresztül erről szóltak.
Ha te, aki ennyire tájékozottnak tartottad megad, ennyire mellette vagy a dolgoknak, mit szóljanak azok akik sehova sem járnak?
Fülelj, gyűjtsd az információt és rájössz arra amit kérdeztél.
Igen évi 30-32 milliót nyomunk a Kft.-be amit nem kéne, de a bosszú karja elég hosszú.
Addig amíg a Kft.-t nm ellenőrzi senki, a tagdíjak és az OMME vagyona sincs biztonságban!
De amikor az elnökség leszavazza a Kft. EB létrehozását akkor mit várunk?
Az asztalra kell csapni, hogy elég volt!
Nagyernyei Attila

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #427 Dátum: 2018. Április 06. 21:54 »
QUQURIQ !!!

Vigyázzatok küldöttek!
Holnap meg akarják etetni veletek, hogy az OMME és a KFT közötti írásos megállapodás 10 éves irodabérletét
Jzabelle nagysága, 50 évre akarja egyoldalúan megváltoztatni, csak hogy tovább tudja a zsíros fizetését a zsebünkből kihúzni!
Tiltakozzatok ellene!!!
Javasoljátok a KFT azonnali megszüntetését, mert iszonyatos pénzt húz ki az OMME (a mi zsebünkből)!!!
Követeljétek ki, az EB állásfoglalását Ficzere Pétertől! (mert van ilyen, amit nem ismertetett a vezetőséggel sem)!

Kiskakas

*

izso60

• 573
« Válasz #428 Dátum: 2018. Április 08. 20:11 »
Üdv.Uraim!
Kiskakas!

(Jzabelle nagysága)nem kívánt semmit sem 50 sem 5 évre megváltoztatni addig teszi a dolgát amíg a tulajdonos ezt elvárja tőle.
(Jzabelle nagysága)nyert egy meghirdetett pályázaton és a tulajdonos kérésére és irányítása alatt teszi amit tesz.
Kérd a tulajdonos képviselőjét a dolog rendezésére,amit ez ügyben jelenleg teszel nem más mint hangulatkeltés!
Egyébiránt magam is úgy ítélem meg hogy a Kft.szükségtelen,de ez nem ennyire egyszerű 
Amint kiderült a közgyűlésen.
« Utoljára szerkesztve: 2018. Április 08. 20:41 írta izso60 »

« Válasz #429 Dátum: 2018. Április 08. 20:29 »
Akkor azt is hallottad, hogy egyedül Bross Péter nem fogadta el a Kft. beszámolóját.
Az viszont igen jó hír, hogy a Kft.-nek végre lesz Felügyelő Bizottsága.
Most úgy látom Izabella kisasszony menti a menthetetlent, de valljuk meg bárki is lesz a Kft, élén ugyan így jár.
Civil szervezeten belül gazdasági vállalkozást csak a tagok megsarcolásával lehet üzemeltetni.
Ennyire nehéz ezt megérteni?
Egy újabb láncszem csak növeli  a működési költségeket, amit a tagdíjakból finanszíroznak.
Ha az üveg kikerül a Kft. hatásköréből, azon a napon összedől a mutatvány, mi pedig olcsóbbak kapjuk, az OMME pedig ismét megkaphatja a 2 illetve 1 forintokat.
Mindig azon polémiázunk, hogy mennyire húz le bennünket a Kft. , de az OMME is óriásit bukott ezen a baromságon.
Akik ezt kitalálták, simán felelősségre vonnám őket.
Lehet ezért ódzkodtak eddig a Kft.-t Felügyelő Bizottság létrejöttétől?
Ami késik az nem múlik.
Nagyernyei Attila

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #430 Dátum: 2018. Április 08. 20:58 »
QUQURIQ !!!

Izso60!
"Kérd a tulajdonos képviselőjét a dolog rendezésére,amitez ügyben jelenleg teszel nem más mint hangulatkeltés!"
Nem hangulatkeltésnek szántam, csak jó volna, ha küldöttek is tudnának a valós tényekről, nem úgy mint a KFT. eltitkolt pénzügyéről!
...és ennek tudatában tegyék meg a szavazásukat!
Hány éve is titkolóznak?
Annak idején a Kontroll csoport derítette ki, hogy a már hatályos KFT bejegyzett nevét régóta más használja!
...és innen indul a Kft. rémes göröngyös útja!
Kapkodás, a gyűlölködés eredménye!
Azért megkérdezném EX Mészi elnökünket, hogy a Kft-t bejegyző ügyvédtől visszakérte-e az ügyvédi díjat?
Szerinted, ez hangulat keltés?
Azért mert Te sem, és a küldöttek sem, tudnak tudtak a súlyos hibákról, azok nincsenek?
Mit gondolsz miért van a titkolózás???

Kiskakas

*

izso60

• 573
« Válasz #431 Dátum: 2018. Április 08. 21:07 »
Üdv.Uraim!
Kiskakas!
Már megint mellébeszélsz!
Az ezt megelőző írásodnak mi köze a következő írásodhoz?
A valóságról már nem is beszélve.
Ott nem titkokról írtál hanem évtizedekről minden valóságalapot nélkülözve!
Ez nem hangulatkeltés?

« Válasz #432 Dátum: 2018. Április 08. 21:10 »
Ja, egy nem létező, az-az megszűnt Kft. részére állítottak ki számlákat.
Ezt úgy hívják, hogy fiktív számlázás!
Szerintetek, ha ezt egy magánszemély véti mit kap érte?
Na ezért is majréznak a Felügyelő Bizottság felállításáról.
Össze-vissza rakosgatják a számokat, csak szépet mutasson.
Úgy könnyű gazdálkodni, hogy a költségek nagy részét az OMME fizeti, a bevétel meg a Kft.-jé.
Ezért mondta helyesen az egyik küldött, hogy ez a méhészek nyílt becsapása.
Mivel nem merik elmondani a valós dolgokat, csak megy a sumákolás, maszatolás.
A volt ügyvezető meg perben áll az OMME-val, de ne felejtsük ő sem piskóta.
Saját magának számlázni szerintetek szabályos?
És ilyen embert védenek elnökségi tagok, na meg azért megpattintott egy Laptopot is.
Apróság?
Szerintem meg nem.
Nagyernyei Attila

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #433 Dátum: 2018. Április 08. 21:40 »
QUQURIQ !!!

Izso60!
Mit gondolsz, miért maradt el Izabelló kisasszony kivetítése?
...és most kapaszkodj!
Ez a 10 év kontra 50 év, nem mis idei keletű, már tavaly is szóba került, amibe a mostani ügyvezető bele kapaszkodott és konkrétumként akart felhasználni...
A csúsztatásokra Te vagy hajlamos:
Én ezt írtam:
"...10 éves irodabérletét Jzabelle nagysága, 50 évre akarja egyoldalúan megváltoztatni,..."
Ezt meg Te írtad!
"(Jzabelle nagysága)nem kívánt semmit sem 50 sem 5 évre megváltoztatni addig teszi a dolgát amíg a tulajdonos ezt elvárja tőle."
Hol írtam én 5 évet?
Látod, látod, és még Te dorgálsz engem?
Én olyan dolgokat közlök, és közöltem "Kiskakas"  mivoltomban, ami mindig megalapozott volt.
...amire nem vagyok büszke, bár csak Kiskakas ne született volna meg!...

Kiskakas

« Válasz #434 Dátum: 2018. Április 09. 06:54 »
QUQURIQ !!!

Izso60!
Ez a 10 év kontra 50 év, nem is idei keletű, már tavaly is szóba került, amibe a mostani ügyvezető bele kapaszkodott és konkrétumként akart felhasználni...
A csúsztatásokra Te vagy hajlamos:
Én ezt írtam:
"...10 éves irodabérletét Izabelle nagysága, 50 évre akarja egyoldalúan megváltoztatni,..."
Ezt meg Te írtad!
"(Izabelle nagysága)nem kívánt semmit sem 50 sem 5 évre megváltoztatni addig teszi a dolgát amíg a tulajdonos ezt elvárja tőle."
Hol írtam én 5 évet?
Látod, látod, és még Te dorgálsz engem?
...
Kiskakas

Sajnos mindkettőtöknek igaza van. Mind a ketten felelnek ebben a kérdésben.

Van egy vagyoni értékű jog, egy papír, amin ez áll:  "10 évig nem kell bérleti díjat fizetnia a kft-nek az OMME tulajdonában álló iroda használata után. Ennek értéke tízmillió forint."

Ez a papír négy év elteltével már csak hat évnyi bérletmentes lakhatást biztosít. Ennek a papírnak az értéke ekkor hatmillió forint.

2016 júliusában, alig két héttel azután, hogy Mészáros József a kft ügyvezetője lett, visszamenőleges hatállyal úgy döntött, hogy a 10 év bérletí díjra vonatkozó papírt nem 10 év alatt csökkenti nullára, hanem 50 év alatt.

Gál Izabella írta alá azt a mérleget és eredménykimutatást, amiben először az egymillió Forint helyett 200.000 Ft-al csökkentették a papír értékét. 2017 áprlisában, majd most 2018 áprilisában. Csak Ő írt alá ilyen mérleget. Ő tehát már kétszer aláírta ezt a manupulációt.

Ma, amikor a papír 6.000.000 Ft-ot ér 7.600.000 Ft-tal szerepel a könyvekben. Csak ezen az egy tételen 1.600.000 millió forint eltérés van.

Szabályos ez?, Törvényes ez?

NEM

Mert ugyan maga a könyvelési technika, hogy egy tárgyi eszközről nyilatkozik a cég, hogy lassabban amortizálja, törvényes lenne, azonban van egy másik alapvető könyvelési feltétel: a társaság könyveinek a valóságot kell tartalmaznia.

A mostani helyzet már 1,6 millió forintos eltérést mutat.
Mi lesz a tizedik év végén?

Az OMME Magyarország kft könyveiben 6,4 Millió forintot fog érni az a papír, amelyik már az égvilágon semmit nem ér, mert lejárt. Mert mennyit ér az a papír, amin az áll, hogy eddig ingyen használhattad az irodát, mostantól fizetned kell érte? Semmit!

Hogyan ment ez át a könyvvizsgálón?

A könyvvizsgáló csak annyit látott, hogy ingatlanhoz kapcsolódó vagyoni érték jog. Az ingatlant: a ház, a lakás tulajdonjogát valóban lehet 50 év alatt amortizálni. Így a kft nem mondta el a teljes igazságot, így átmehetett a szűrőn.

De Mi tudjuk, hogy törvénytelen, mert nem tükrözi a társaság tényleges vagyoni helyzetét, csak a tulajdonos félrevezetésére alkalmas.

A tulajdonos nem várta el ezt Gál Izabellától olyannyira, hogy a tulajdooos nem is tudott róla. Szóval ne kenjétek a tulajdonosra.

Téved az, aki szerint törvényes!!!!

« Utoljára szerkesztve: 2018. Április 09. 10:05 írta KörmendyRácz »
Einstein tévedett: Ha csak méheink vannak, már akkor leáldozóban az emberiség létjogosultsága!