Köszöntő

• 321 válasz
  • 190435 megtekintés
Re:Köszöntő
« Válasz #105 Dátum: 2014. Február 12. 20:25 »
Szia  Arisztaiosz !  Űdvőzőlek . Antal

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #106 Dátum: 2014. Február 12. 20:51 »
Arisztaiosz!

Ismeret szükséges, de a stílus nem mindegy.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #107 Dátum: 2014. Február 12. 20:58 »
Tisztelt Arisztaiosz!
Így is kezdhetném,hogy.....
Előkerültél? Lejárt a szabid?
Ez nem az én stílusom. Kitiltásod előtt, Te sértegetted egyik számodra ellenszenves, imént hozzászóló kollégádat.
Kérlek szólj hozzá, várjuk hasznos észrevételeidet, nem áll szándékomban sem Téged, sem mást moderálni.
A Méhészklub tagjai nyújtjuk kezünket feléd, fogadd el!
Üdvözlettel:
"nagyerejű attila"
Nagyernyei Attila

« Válasz #108 Dátum: 2014. Február 23. 20:06 »
Üdvözlök Mindenkit!  ;)

*

Nb18

• 797
« Válasz #109 Dátum: 2014. Február 23. 20:10 »
Légy üdvözölve! ;D

« Válasz #110 Dátum: 2014. Március 01. 21:35 »
Üdvözlök mindenkit!37éves vagyok,tűzoltóként dolglzom.1/2NB rendszerrel méhészkedem.Dani

« Válasz #111 Dátum: 2014. Március 01. 22:17 »
Szia Dani ! Hol méhészkedsz ?  Űdv.  Antal

« Válasz #112 Dátum: 2014. Március 02. 07:47 »
Szia Antal!Karancsalján vannak a méheim.üdv

« Válasz #113 Dátum: 2014. Március 05. 00:02 »
Üdv Méhésztársak!

Úgy érzem be kell szállnom a ringbe,ezért regisztráltam.

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #114 Dátum: 2014. Március 05. 00:16 »
QUQURIQ!

Szia Anti!

Köszöntelek a csapatban!
Jó szórakozást, azért ne mérgelődjél, ha éles dolgokat olvasol!
Itt próbálunk a tagságunk felé elhallgatott igazságot szolgáltatni!
Minden tagdíj fizető OMME tagnak van joga az igazságot megtudni!
Sőt a demokráciát gyakorolni!
Nagyon vigyázz, hogy nehogy egy- két kezdő méhész, vagy olyanok kioktassanak a méhészkedésről akinek még méhei sincsenek!
Na nem is keserítelek!
Jó a csapatunk!

Üdvözlet a baromfiudvarból! a Kiskakas!

« Válasz #115 Dátum: 2014. Március 05. 07:07 »
Szia Anti!
Na végre!
Rád biztosan nem fogják mondani,hogy amatőr!
Semmi más teendőm nincs mint megköszönni, hogy hozzászólsz a Méhészklub témáihoz!
Nagyszerű érzés, hogy Európa legnagyobb méhészetét üzemeltetők is közénk tartoznak!
Szókimondó, előremutató hozzászólásaidat mindenki ismeri. Engedd ki magadból a gőzt Anti, és vegyél részt aktívan,méhészeti közéletünk reformjában! Ha te fölállsz, mondjuk az OV-n, akkor ott valaki le fog ülni.
Tudom,hogy nálatok is voltak problémák napraforgó virágzáskörül, de az mind a 9.000 méhcsaládot érintette?
Már Székesfehérváron jelezted, hogy rendszeres olvasónk vagy. Azt is megtiszteltetésnek vettem, de hogy regisztráltál is az csúcs.
Légy üdvözölve!
Nagyernyei Attila

*

atya

• 1043
« Válasz #116 Dátum: 2014. Március 05. 08:24 »
Köszönjük!

HAJRÁ !!!
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

« Válasz #117 Dátum: 2014. Március 05. 23:45 »
Szia Attila!

Köszöntöd jól esett,de valószínűleg csalódást fogok okozni neked.
Nem tudok  nagy szerepet vállalni az egyesület megreformálásában.
Gyermekeim kicsik, a szabadidőm nagy részét velük töltöm,nagy örömömre.
Méhészetünk ,munkatársaink-és nem alkalmazottaink-irányítása,vezetése,sok
munkát ,"állandó"jelenlétet igényel.Sikerünk egyik titka,hogy brigádjainak vezetője, mindig
felelősen ,gazda szemlélettel gondolkodik.Sajnos kis hazánk fiaira, még mindig nem jellemző
a munkahelyen a maximális helytállás,így nekem is több a munkám.Az egyik brigádot én vezetem.
Mégis úgy érzem, valamit tennem kell.
Egyesületünk működésében változtatásokra van szükség.
Meg kell találnunk azokat a vezetőket ,akik a másként gondolkodókat nem ellenségnek tekintik.
Olyan vezetők kellenek ,akik  meghallják a tagság véleményét,akikkel meg tudjuk vitatani ágazatunk
problémáit,akik nem zárnak ki olyan tagjainkat,vezetőinket akik sokat tettek értünk,egyesületünkért.
Nem kellenek olyan vezetők akik erővel,a egyesületi szabályok semmibe vételével  irányítanak.
Nem veszíthetünk el olyan nagy tudású,jó szándékú embereket,vezetőket, akik  méhészágágazatunkért,a közért  sokat tettek,és még sokat tehetnének, pusztán azért mert az egyesületi döntéseknél  az erő, az arrogancia lesz a döntő érv.
Ez így nem jó!
A teljesség igénye nélkül felsorolnám a közel múlt kiváló vezetőit, akik valószínűleg nagyrészt azért távoztak a közéletből,mert ezzel a vezetési "stílussal",gondolkodás móddal nem tudtak azonosulni:Nikovitz Antal,Kékes Gábor,Illés Kálmán,Gráf Ferenc,Hegedűs Dénes,Bross Péter,Kelemen Bálint,Nagyernyei Attila.
Attila azért írtalak a sorba téged is-ugyan te küzdesz még-de ha nem sikerül normális mederbe terelni az egyesületet, te is ebbe a sorba fogsz tartozni.
Az előző választások során alapvetően jó irányba ment az egyesület-óriási eredményeket értünk el-legalábbis az elnök személyét illetően,ami azért jelentősen meghatározza a vezetést: Illés Kálmán hadrendbe állítása",szegény "Géza bácsi",Gráf Feri barátom,Bross Peti barátom megválasztása.
A választások előtt sokat"kampányoltunk" a megfelelő eredmény eléréséért.
Most is ezt kell tenni.Megfelelő időben, a tagság elé kell állni egy új stílusú vezetés alternatívájával,egy új  programmal.Amennyiben úgy fogom érezni, az előző sorba illő lesz a új csapat én is támogatni fogom,és meg fogok győzni sok küldöttet.
Ezért regisztráltam,és azért ,hogy leírhassam, mennyivel nehezebb ma jó, egészséges méhcsaládokat tartani,mint 15-20 éve.Ha minden a terveim szerint történik, holnap leírom a neonikotinoidoknál a véleményem.
A mostani vezetés akkorát hibázott a csávázószerek kvázi támogatásával,hogy ezért,hangsúlyozom csak önmagában ezért is, távozniuk kell.
Lehet rossz helyre írtam le a gondolataimat,de ezt nézzétek el nekem,a kezdőnek.

Üdv:Csányi Antal

« Válasz #118 Dátum: 2014. Április 20. 09:14 »
Kellemes Húsvétot Kívánok!

Üdv. jani bátya

« Válasz #119 Dátum: 2014. Április 30. 08:00 »
Szeretettel és tisztelettel köszöntök minden méh szerető embert, legfőbbként a méheket, a méhek napja alkalmából!

Üdv. jani bátya