................
Ezt írja rosszindulatú vészmadarunk:
"Nem tudom, de Bross Péter nevét sehol nem találom a szövegben, s valószínűleg több méhészeti érdekképviselet is bedolgozhatott a jelentésbe,..."
Sajnálattal kel közöljem veled, és a nagyérdeművel, hogy ennek a jelentésnek az első sorától az utolsóig Bross Péter saját írása!
Ugyan úgy mint a Magyar Méhészeti Nemzeti Program.
............
Jaj, jaj, te Vivaldiiii!
Há' látod, hogy má' megint hülyéket beszélünk?
Há' látod, a jó Bross itten megfeszül értünk, mi meg ahelyett, hogy hálásan megcsókolnánk azt a dógos kezit, itten fanyalgunk...
Helyetted is szégyellném magam, ha a jó Bross alá is írta volna azt a cikket, de akárhogy is olvasom, ez a jó tollnok ezek szerint már megint álnéven sunnyogva ír. Az igaz, hogy a neve azóta, mióta kitudódott, hogy cserben hagyta a méhészeket- inkább szitokszó, mint vezetéknév. Az is alapos helyzetelemzésre utal, hogy immáron nem csak a Méhészetbe és a Méhészújságba ír, hanem mindenhová, ahonnan egy kis gázsi csurran-cseppen. Gondolom, számolt azzal is, hogy nincs már messze az elszámoltatás, és fullajtárjaival együtt elhúzhat vissza Tolnába, ha már a jó Nagyernyei elnök úr és volt szaktanácsadó egyesületének a tagja.
Azért Geddekas is jó helyen kapirgált, mikor a Fidesz-logón vetyengett Bross -még- elnök kapcsán, gondolom, ha kitelik az érdekképviseleti elnökség, bezupál a Norbi stábjába. Tolla van, írni tud, Brüsszelt is megjárta már párszor, fölcsap politikusnak, oszt' legföljebb kint marad, ha netán a szükséghelyzeti engedélyekkel csávázott vetőmag használatának következtében néhány neonikotinoidos mérgezés bekövetkezne, s a károsult méhészek mégis meg szeretnék kérdezni tőle, hogy miért nem óhajtotta felemelni az "érdekképviseleti szót" az engedélyezés ellen...
No, de látom, aláírta a jó Bross azt a cikket, csak már az új művésznevén: "Forrás: Erdős Norbert közleménye" Emmá döfi, de igaz, ami igaz, ez a Forrás név telitalálat!
Isten hozta Forrás Péter urat a méhészek nagy közösségében. Tudom, ezt a cikket úgy hívják, hogy pr-cikk (public relations, azok kedvéért, akik azt gondolják, hogy a parkolj és utazz, azaz "park and ride" rövidítve P+R lenne az a pr.), magyarán ez egy fizetett reklám. Az alá az aláírás helyett egy (X)et szokás írni. Csodálom, hogy nem ezt írta Bross a cikk alá aláírásként. Nagyon ezen sem lepődtem volna meg, Brosstól már megszoktuk, hogy meglepő aláírásokat produkál, nem túl régen egy átadás-átvételi dokumentumot írt alá "brossosan", azaz a kalligrafikus aláírás helyett az aláírás "+++" volt. Tudom, álcázta magát, de azt még nem árulta el, hogy a harmadik kereszt a doktori címe lenne-e, vagy csak úgy gondolta, így jobban sikerül álcáznia magát...