Hír-les

• 5601 válasz
  • 2286503 megtekintés
*

izso60

• 573
Re:Hír-les
« Válasz #2790 Dátum: 2016. December 14. 22:10 »
Üdv.Uraim!
Ennek tükrében másképp hangzik,de akkor mit kívánunk számonkérni az említett Urakon,hisz Ők egy kicsiny ország jelentéktelen érdekérvényesítői,vagy mi?

Drága Anubisz!vagy mi?
Te is csak magadat minősítsd!
Én azt sem mondtam hogy nem örülnék,azt sem hogy a hír nem jó!
Csak néhányan közületek a hír láttán egyből ráugrottatok a nálatoknál sokkal fontosabb személyekre valami csípőficamos "farzsebből"előrántott okok miatt!
Ennyi!
Akkor szólj ha mondani valód van,ne csak úgy "farzsebből!
« Utoljára szerkesztve: 2016. December 14. 22:19 írta izso60 »

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2791 Dátum: 2016. December 14. 22:18 »
Izsó!

Ki javítja ki és egészíti ki a mondataidat? Nagyon eklektikus az írásod. Hányan dolgoztok össze? 2-3?
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

izso60

• 573
« Válasz #2792 Dátum: 2016. December 14. 22:20 »
Üdv. Geddekas!
Ha szabad megtoldottam egy kis Anubisszal!

« Válasz #2793 Dátum: 2016. December 14. 22:22 »
Még egyszer olvassuk lassan értelmesem,hányszor említik a vadon élő megporzó rovarokat a "házi"mézelő méhhel szemben!
És akkor Mindannyian mondjunk köszönetet,(ha a hír igaz)valaki másnak a nemzetközi méhészlobbin túl, aki képes volt alapos érveket előrántani a "farzsebéből"!

Kezdesz már fárasztóvá válni. Mi mindannyian biztosan komplett idióták vagyunk, ugye? A következő idézet speciel 2015 nyarán íródott. Emlékeztem rá, mert én írtam. Jut eszembe, tudják, hogy ki vagy, de sajnáltak nyilvánosan leleplezni.   

Sajnos a mezőgazdasági növényvédelem óriási pusztítást visz végbe adott élőhelyeken a rovarvilágban. Nemcsak a "célfajok" tekintetében. Mi méhészek a méheket „pátyolgatjuk”, pótoljuk a veszteséget, de a közvetlen emberi gondoskodást nem „élvező” rovarfajok magukra maradtak a mérgekkel szemben. Vesztésre vannak ítélve, ha nem lesz változás. Drasztikusan csökken a számuk, így a rovarokat fogyasztó madarak nagyobb arányban pusztítják a számukra elérhető méheket.

*

izso60

• 573
« Válasz #2794 Dátum: 2016. December 14. 22:41 »
Üdv.Uraim!
Litterae!
Én nem kívántalak írásommal fárasztani,és főképpen Téged nem!
Azért hogy ez az egyébként speciel ez ügyben irt hozzászólásod maximálisan igaz és pontos valljuk meg őszintén e helyről nem sokat nyomhatott ama latba, de az írás tökéletes ezt így nem fogalmazta meg e hely senki!
No az hogy ki volnék senki számára nem titok,de ezidáig Én nem írtam le,és nem lenne nagy leleplezés,legfeljebb meglepetés!

« Válasz #2795 Dátum: 2016. December 14. 22:54 »
Nézd, van ennek a Klubnak több mint 800 regisztrált tagja és pluszban még x olvasója. Egy ekkora számba már nagyon sokféle ember belefér. Nem szabad, nem tanácsos a hozzászólásokban egy kalap alá venni ennyi embert.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2796 Dátum: 2016. December 15. 08:08 »
.
Ezzel a hozzászólással maradéktalanul tudok azonosulni.

Pedig aki közéletben dolgozik annak alaptalan vádakkal is meg kell küzdenie.

Meg...

Ez a lényeg. "ÉN" a "NAGY" Jenő azonosulok. Csak ez számít. És ez már valami ha én azonosulok. Én vagyok én, aki számítok, a többiek úgy is sokan vannak. Én..... Vagyok a király.......

*

Bicska

• 601
« Válasz #2797 Dátum: 2016. December 15. 08:44 »
Kedves fórumozók!!!

Kérlek, kérlek, kérlek (!!!!!) benneteket, hogy a Hír-les rovatban a hírekre koncentráljuk, illetve azokra reflektáljunk. Egymást pedig nyugodtan cinkelhetitek a GŐZÖLGŐ rovatban. Az arra való. Aki mostantól nem híreket ír, vagy azokra reagál, annak annak az írását törölni fogom innen.

Szép napot!

Bicska (Szabó József)
"Vassal csorbitott csontváz-leletek
mutatják, hogy itt mivé lehetek,
ha mellemre kitüzöm jeletek, -
csirkefogók! Nem játszom veletek!"

« Válasz #2798 Dátum: 2016. December 15. 09:57 »
Úgy tűnik, hogy az OMME részéről az alábbi petíció nem támogatandó,
mert az autókat lesz@ró méhek még mindig a vezető hír!

Tóth Zoltán magyar állampolgár által benyújtott 0432/2016. számú petíció a makrohálós szintetikus gyantával kezelt – és az európai fogyasztók egészségét veszélyeztető – méztermékek kereskedelmi értékesítésének megszüntetéséről
Státusz: Támogatható

Az biztosan fontosabb és az egész közösség jövőjét jobban befolyásolja, mint Tóth úr petíciója!  ;D

Fizetett urak, kéne egy kicsit mozgolódni, mert a világ halad!
Ha mozgolódtok akkor meg egy kis tájékoztatás róla...............erre való a honlap!  ;)
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

« Válasz #2799 Dátum: 2016. December 15. 10:21 »

Na de Gyuri 9.57-kor, már információid vannak? Nem 10 órakor kezdődött az elnökségi?

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #2800 Dátum: 2016. December 15. 10:51 »
Hmm.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #2801 Dátum: 2016. December 15. 10:51 »
Ha már az elnökségnél tartunk, akkor eddig miért nem tájékoztattak bennünket arról, hogy a Mészáros Lászlót megbüntette a NAV 1,5 millió forintra? Az nem tartozik ránk, hogy a pénzünkből felnyalt fizetésével is ügyeskedett és be akarta csapni az adóhatóságot? Mi csak fizessük a cechet, a többi nem a mi dolgunk? Várjuk a pontos tájékoztatást!

« Válasz #2802 Dátum: 2016. December 15. 11:02 »
Bálint!

Szoftver ügyben mit tudsz megkezdődött már a küldötteknek beígért felderítés, vagy már nincs jelentősége az adott szónak ez ügyben sem?

« Válasz #2803 Dátum: 2016. December 15. 11:12 »
Jogos a kérdés, erről sem tudunk semmit. Mikor is döntött erről a küldöttgyűlés, még áprilisban? Várjuk a tájékoztatást az elvégzett munkáról szoftver ügyben is!

« Válasz #2804 Dátum: 2016. December 15. 11:44 »
"Ha már az elnökségnél tartunk, akkor eddig miért nem tájékoztattak bennünket arról, hogy a Mészáros Lászlót megbüntette a NAV 1,5 millió forintra? Az nem tartozik ránk, hogy a pénzünkből felnyalt fizetésével is ügyeskedett és be akarta csapni az adóhatóságot? Mi csak fizessük a cechet, a többi nem a mi dolgunk? Várjuk a pontos tájékoztatást!"

Csak nem?
Ha igaz a hír, akkor beigazolódik az amit Bercsényi János az egy évvel ezelőtti küldöttgyűlésen felvetett?
Csak nehogy Mészáros múltbéli mahinációi miatt az egyesületet is lehúzza a NAV, mert bizony az Ő időszakát tudomásom szerint még nem vizsgálták át.

Üdv. jani bátya