Hír-les

• 5611 válasz
  • 2316069 megtekintés
Re:Hír-les
« Válasz #2580 Dátum: 2016. Szeptember 26. 19:30 »
Nem értelek, talán nem erről szól az élet?

« Válasz #2581 Dátum: 2016. Szeptember 26. 20:13 »
Tényleg erről kell szólnia?Ennyit tud az ember? :-[
„Ha meg tudjuk változtatni önmagunkat,
a tendenciák is megváltoznak a világban.
Ahogy az ember megváltoztatja a saját természetét,
úgy fog irányába megváltozni a világ hozzáállása.
Nem szabad arra várnunk, hogy lássuk, mások mit tesznek.”

*

zümi

• 1382
Mindig arra kell törekedned, hogy a legjobb legyél, de sosem szabad elhinned, hogy az is vagy.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2583 Dátum: 2016. Szeptember 29. 13:15 »
"A titkolt hírekben jelent meg:" /van ilyen, ha hiszitek ha nem/ Illegalitásba vonult az Omme honlapja. A hatóságok nyomoznak utána.

« Válasz #2584 Dátum: 2016. Szeptember 29. 13:58 »
Vivaldi, ezt hogyan kell értelmezni? :) A honlap megvan, és  a cikk is.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2585 Dátum: 2016. Szeptember 29. 17:35 »
Hát én nem találom.

« Válasz #2586 Dátum: 2016. Szeptember 29. 18:01 »
http://www.omme.hu/?p=7407

Ha a fenti link alapján sem sikerül megnyitnod, akkor az éjszaka folyamán már várhatod a fekete Pobjedát  :)

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2587 Dátum: 2016. Szeptember 29. 19:16 »
Jó van akkor le sem vetkőzöm, mert "A WEBHELY NEM ÉRHETŐ EL."

« Válasz #2588 Dátum: 2016. Szeptember 29. 19:47 »
Lehet hogy beleköltözött a böngésződbe valami vírus, talán próbálkozz másik böngészővel. De itt a cikk amit keresel, remélem nem szabálytalan ha ide másolom, ha mégis akkor majd én értem is jön a fekete Pobeda  :)

Szeptember 27-én megkezdődtek a kifizetések!
by Kozma Eszter • 2016-09-28

A 2016. szeptember 20-án engedélyezett keretátcsoportosítás után a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (továbbiakban: MVH) elvégezte a támogatások kifizetéséhez kapcsolódó feladatokat és a tegnapi napon megkezdték a támogatási összegek kifizetését.

A 2015/2016 végrehajtási évben is lehetőség nyílt a Magyar Méhészeti Nemzeti Program támogatási keretösszegek közötti átcsoportosításra, melynek köszönhetően a méhanya, a méz kinyeréséhez és léptároláshoz szükséges új eszközök beszerzésének támogatása, a vándoroltatáshoz szükséges új eszközök beszerzésének támogatása (“nagy eszközök” beszerzésének támogatása), a varroa atka elleni alternatív védekezés érdekében higiénikus aljdeszka beszerzésének támogatása és a regionális rendezvény, kongresszus szervezése és az azokon való részvétel, nemzetközi rendezvény, konferencia, kiállítás, tanulmányutak szervezése és az azokon való részvétel, valamint elméleti ismeretterjesztés támogatása intézkedésekre benyújtott kérelmek teljes egészében, míg a varroa atka elleni gyógyszeres védekezés támogatása intézkedésre benyújtott kifizetési kérelmekben foglalt jogos támogatási igények 90%-os elfogadási arány helyett, 92,5%-ban kifizethetőek.

Az MVH honlapján megjelent hír alapján elmondható, hogy a jogos támogatási igények alapján a gyógyszer-cukor támogatás keretében 6794 méhész-gazdálkodó részére összesen 812,8 millió forint, míg a méhanya támogatásra 1 996 méhész-gazdálkodó részére összesen 108,7 millió forint támogatás folyósítására kerül sor a napokban.

*

zümi

• 1382
« Válasz #2589 Dátum: 2016. Szeptember 29. 20:12 »
Vivaldi!
Nekem is bejön a honlap ::) 
Mindig arra kell törekedned, hogy a legjobb legyél, de sosem szabad elhinned, hogy az is vagy.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2590 Dátum: 2016. Szeptember 30. 08:27 »
Robotur. Ez is érdekel, de én hiszek abban, hogy egy ország vagy egy ágazat, helyzete leginkább a hirdetésekből tudható meg.
 Ha kevés az állás hirdetés válság van. ha sok házat árulnak , sokan máshová költöznek válság van. Ha sok a munka hely, fellendülőben az ipar, de olyan is lehet, hogy kevés a fizetés ezért elmegy a nép. Stb.
A dolog egy szerű. Felmegyek az Omme honlapra, első sorban azt nézem mennyi méhcsalád van eladó, mennyi volt a múlt hónapban, és levonható némi következtetés arra nézve is, hogy például érdem e belevágni, méhek tenyésztésébe és eladásába. Ez csak egy példa.
 Azonban, ha minden, de minden honlap pillanatokon belül elérhető, csak az Omme honlap nem, akkor nem a gépembe keresem a hibát.

« Válasz #2591 Dátum: 2016. Október 01. 00:45 »
Vivaldi értem én, pont azért írtam hogy próbálkozz másik böngészővel, vagy másik gépről. Mert olyan is előfordult már nállam régebben, hogy a böngészőmbe  beleköltözött valami vírus féleség, amely idővel az általam leggyakrabban látogatott oldalakat kezdte kiszűrni. Ha ezek sem segítenek, bár kicsi a valószínűsége vagy semmi, de akkor érdeklődj hogy a környékeden másutt is ez-e a helyzet. Mert  akkor a hiba, nem a te készülékedben van.

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #2592 Dátum: 2016. Október 02. 19:38 »
QUQURIQ !!!

Ha jól értesültem többektől, hogy az elnökségi ülést bekiabálásokkal megzavarták az oda rendszeresen járó tagtársaink!(akik nem elnökségi tagok)!
Hogyan várjunk el érdemi munkát az elnökségtől, ha rendzavarók, bekiabálók akadályozzák a napirendi pontok megvitatását!
Túl nagy luxus az OMME elnökségi tagok berángatása, (költségtérítés) ha nem tud érdemi munka folyni!
Menjen aki akar, de hallgasson a hátsó sorba!
Ha az elnök kéri a véleményüket, mondják el, emberi hangon, de nem asztalt verve ordítva!
...talán így is megértené az elnök a mondandójukat.
...ha meg nem kapnak szót, ám lásd az alapszabályt, hogy kinek mi módon van jogköre és kötelessége részt venni és hozzá szólni az elnökségi üléseken!
Ezért megkérek minden OMME tagot, hogy az alapszabály szerint vegyenek részt az ügydöntő elnökségi üléseken!
Az elnökségi tagok havi fizetést kapnak, ne akadályozza senki Őket a munkavégzésükben!

Köszöni a kiskakas mindenki megértését!

Üdvözlettel: Kiskakas!

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #2593 Dátum: 2016. Október 03. 11:18 »
Mi lesz ha én is felmegyek?

« Válasz #2594 Dátum: 2016. Október 03. 12:06 »
Mi lenne? Találkozunk.

De mi legyen a jelszavunk?
 "A zenehallgatás-pártiak szerint Vivaldi és Mozart zenéje harmóniát sugároz és nyugtató hatással bír..."
Akkor ez oda nem jó.
Hayd(a)n Jóska írt egyet, valami ilyen címmel: Üsd (vágd) dob szimfónia. Az való oda.