Szakma-politika

• 4542 válasz
  • 1959257 megtekintés
*

Meki

• *
  • 27
Re:Szakma-politika
« Válasz #4455 Dátum: 2023. Október 10. 10:24 »
Hú Attila! Szoktad még a facebookot olvasni?
Nem ártana!
Nem csak itt homokba dugott fejjel, az elégedetlenkedőket kitiltva, hamis ideák között próbálnád magad igazolni.
Milyen büszke is voltál, mekkora részed van a mostani OMME vezetés hatalomra jutásában.
Na, meg lehet nézni a méhészek véleményét róluk.
Most is kirándultak egyet az Apimondiára egy szégyenletes standdal.
A háborúban álló ukránoknak többször akkora placcuk volt, tele mézzel, mindennel.
Még egyszer írom szégyen ez a vezetés, és ebben nagyon vastagon benne  vagy, úgyhogy te is nyugodtan szégyelheted magad!

« Válasz #4456 Dátum: 2023. Október 10. 17:01 »
Kedves Meki!
Mi a problémád?
Mit tettél eddig a méhészek közösségéért?
Légy szíves sorold!
Én a sajátomból szemezgetek néhányat.
1.
A hímzett méhész nyakkendőket én terveztem, én vittem varrodába, sok száz méhész használja.
2.
Az OMME-s mézes üveget én terveztem, én rajzoltam, és a gyártását én rendeztem.
3.
A Magyar Méhészeti Nemzeti Programban a "Méhészek elméleti ismeretterjesztése" címszó alatt (méhegészségügyi felelősök képzése) az én javaslatomra került be.
Lássuk a te munkáidat.
Mi bajod van a vezetéssel?
Szervezd meg a leváltásukat!
A jelenlegi vezetés nem ivott még 5 liter UNICUM- ot egy puccos szállodában.
Nem rendelt magának taxival, diplomatata táskát.
Nem sorolom, mert ehhez több észre van szükség.
Ha nem haragszol cseppet sem szégyellem magam, büszke vagyok a tetteimre!
A jelenlegi mézpiaci balhék nemzetközi szintűek, ehhez a magyar kormány és az OMME is kevés.
Mi a javaslatod?
Váltsák le Brosst!
Akkor 3.000 Ft lesz akác felvásárlási ára, és 100.000 Ft-ot kapunk méhcsaládonként.
Csöpög belőled is a rosszindulat, irtózom az ilyen emberektől.
Nagyernyei Attila

« Válasz #4457 Dátum: 2023. Október 10. 17:23 »

Váltsák le Brosst!

Ez az egy normális gondolatod évek óta, amivel előrébb lennénk.

« Válasz #4458 Dátum: 2023. Október 10. 18:07 »
Igen igen igen meg a többit is!

*

Meki

• *
  • 27
« Válasz #4459 Dátum: 2023. Október 10. 22:37 »
Attila!
Halottad már azt a mondást, hogy öndicséret büdös?
Húzd ki a fejed a homokból!
Amiket írtam, az a méhészek elég széles rétegének a véleménye.
Téged meg már itt is magadra hagytak a "hívek". Ők legalább már csendben szégyenlik magukat.
Sajnos többet ártottál te már, mint amit használtál ennek a méhésztársadalomnak!
Ha a mézes üveg, meg a nyakkendő is úgy igaz, mint az 5 liter unicum, meg a diplomatatáska (mert azok csak a karaktergyilkos hazugságok voltak), akkor bihony bajok vannak.
Szóval csyk szerényen Attila, mert azt az értelmes emberek többre értékelik, mint a nyakló nélkül dicsekvőket, öntömjénezőket.
Ja, rosszindulat?
Olvasgasd már vissza a saját írásaidat a régi OMME vezetésről,aztán szólj meg bárkit is te "bagoly"!
« Utoljára szerkesztve: 2023. Október 10. 22:52 írta Meki »

« Válasz #4460 Dátum: 2023. Október 11. 07:52 »
Meki!
Mivel Ti egy növényvédőst szerettetek volna elnöknek, nekem az volt a célom, hogy ezt megakadályozzam.
Végül is ez sikerült.
Próbáljátok meg a következő választásnál, talán nektek is fog.
Hogy te arra vagy büszke, hogy növényvédőst toltatok, azzal számolj el a híveid között.
Nagyernyei Attila

« Válasz #4461 Dátum: 2023. Október 11. 08:00 »
Te számolj ez azzal, amit választottatok!
Hashajtó szindróma.
Bevétele jó cél érdekébe történik. Pillanatnyilag megkönnyebbülést hoz. De az eredmény végül egy kupac ....

*

Meki

• *
  • 27
« Válasz #4464 Dátum: 2023. Október 11. 23:54 »
Meki!
Mivel Ti egy növényvédőst szerettetek volna elnöknek, nekem az volt a célom, hogy ezt megakadályozzam.
Végül is ez sikerült.
Próbáljátok meg a következő választásnál, talán nektek is fog.
Hogy te arra vagy büszke, hogy növényvédőst toltatok, azzal számolj el a híveid között.
Nagyernyei Attila
Ezeket a hülyeségeket honnan szeded. Mutasd már, ahol ezt írtam!
Apukám pont olyan vagy, mint az elvakult kormánypártiak:
"Mé? A gyurcsány (még fanatikusabbaknál:fletó) jobb lenne?

« Válasz #4465 Dátum: 2023. Október 12. 07:51 »
Ha nem Bross lett volna, akkor most egy növényvédőd az OMME elnöke.
Más jelölt nem volt.
Vagy ennyire azért nem vagy képben?
Nagyernyei Attila

« Válasz #4466 Dátum: 2023. Október 12. 16:02 »
Igen. Most egy növényvédős lenne az omme elnöke.
Meg egy teljesen más csapat, akiket folyamatosan tudnál tépázni, ha ugyanúgy, -miként ezek-, semmit sem tennének az érdekedben, és a többi méhész megsegítésére, amiért még valamicske pénzt is kapnak, kivéve aki ingyen dolgozik, ugye az elnök. Vagy mégse?
Neked nem volt jó Mészáros, nem lett volna jó Tóth, miközben ma is mászkálnak a méheid, és nem érted az okát.
Kérdezd már meg választottjaidat, mikor lesz a tüntetés, amit beharangoztattak veled!
Ki ellen, kinek az érdekében?
Esetleg hol áll az az állatjóléti támogatás, mert állítólag már megkapták a méhészek a sajtó szerint?
Mennyibe fájt az OMME tagoknak az a kiruccanás az Apimondiára, és mi értelme volt a tagdíjfizető méhész számára? Meg ilyenek.
Most próbáld meg ezeket a kérdéseket úgy átélni és feltenni, hogy Tóth Pétert képzeled a Bross helyébe! Akkor is így hallgatnál? Szégyen ez Attila, és tényleg vastag az a bőr, amire oly gyakran szoktál hivatkozni.

« Válasz #4467 Dátum: 2023. Október 12. 16:36 »
Igen. Most egy növényvédős lenne az omme elnöke.
Meg egy teljesen más csapat, akiket folyamatosan tudnál tépázni, ha ugyanúgy, -miként ezek-, semmit sem tennének az érdekedben, és a többi méhész megsegítésére, amiért még valamicske pénzt is kapnak, kivéve aki ingyen dolgozik, ugye az elnök. Vagy mégse?
Neked nem volt jó Mészáros, nem lett volna jó Tóth, miközben ma is mászkálnak a méheid, és nem érted az okát.
Kérdezd már meg választottjaidat, mikor lesz a tüntetés, amit beharangoztattak veled!
Ki ellen, kinek az érdekében?
Esetleg hol áll az az állatjóléti támogatás, mert állítólag már megkapták a méhészek a sajtó szerint?
Mennyibe fájt az OMME tagoknak az a kiruccanás az Apimondiára, és mi értelme volt a tagdíjfizető méhész számára? Meg ilyenek.
Most próbáld meg ezeket a kérdéseket úgy átélni és feltenni, hogy Tóth Pétert képzeled a Bross helyébe! Akkor is így hallgatnál? Szégyen ez Attila, és tényleg vastag az a bőr, amire oly gyakran szoktál hivatkozni.

Egyszerű kérdések , egyenes tömör rövid , választ vár .

« Válasz #4468 Dátum: 2023. Október 12. 16:37 »
Már kezdek félni!
Szerintem ti titokban jártok a méhészetemben.
Majd vissza kell néznem a felvételeket.
Ugyanis ezt írod:
"Neked nem volt jó Mészáros, nem lett volna jó Tóth, miközben ma is mászkálnak a méheid, és nem érted az okát."
Ezzel te vagy a második aki nem olvassa el írásaimat, csak csocsog a nagyvilágba, nyomja a süket lózungokat, amelyek a bolhás kutyán kívül senkit nem érdekel.
Mit is írtam?
Szerintem a napraforgó az idén azért sikerült ilyen jól, mert nem szedte le a méheimet, nem volt a kaptárak előtt méhhulla.
Akkor honnan veszed, hogy mászkálnak a méheim?
Rajtam kéred számon az állatjóléti támogatást?
Mivel nem a stílusom mások sértegetése, (esetleg CSAK kigúnyolása) ez annyira gáz részedről, hogy nem tudok válaszolni.
Ja, kérdezd meg a szaktanácsadódat.
Ő független, bárki is az elnök.
Nagyernyei Attila

« Válasz #4469 Dátum: 2023. Október 12. 16:40 »
Most olvasom méhész hozzászólását, ami közben született:
"Most próbáld meg ezeket a kérdéseket úgy átélni és feltenni, hogy Tóth Pétert képzeled a Bross helyébe!"
Neeeeeeeeeeeeeeeee
Ne kínozzatok!
Az OMME élére te is növényvédőst szeretnél?
Én ezt elképzelni sem akarom!
Nagyernyei Attila