Valóban téged kifelejtettelek Tóth Zoli, 500.000 európai polgár érdekvédőjét.
Bocsánat!
Az irigység nem jó tanácsadó.
Még a siker várat magára, de azt senki nem tőled várja.
Tényleg Te mit értél el az unióban?
Be tudtad mutatni a vizsgálati jegyzőkönyveket végre amelyekkel bizonyítod állításodat?
Nagy a csend ez ügyben.
Nagyernyei Attila
Attila!
Megértem, hogy irigyek vagytok megtapasztaltam már több alkalommal.
Az az 500 000 az 500 millió EU polgár az előző adat az a EU-ban méhészkedők száma, már a matekkal is problémáid vannak?
Az ügy folyamatban van sikeresen védtem meg július 10.-én, az OMME segítsége nélkül ami nagy szégyen rátok nézve.
Amit eddig konkrétan elértem, hozzásegítettem több EU-s méhészszervezet vezetőjét, köztük francia, német, lengyel szervezetek képviselőit és Brosst is beleértve, hogy megfogalmazhassák problémáikat a május végi AGRI ülésen.
A bizonyítással kapcsolatban újra elmondom sokadik alkalommal, engem mint petíciót benyújtót nem terhel analitikai eredmény benyújtásának kötelezettsége, ezzel a EU-ban teljesen tisztában vannak, próbálj tájékozódni az ügyben vagy kérj segítséget ha nem érted-
Az ügyben EU-s hatóságoknak van feladata, hogy analitikai módszert fejlesszen és kizárja a lehetőségét a szennyeződésnek.
Fordított a bizonyítás, jobb ha ezt a fejedbe vésed Attila, az EU-ban az élelmiszer előállítónak kell bizonyítania az ellenkezőjét, mint ahogy hamarosan neked kell majd bizonyítanod azt is, hogy nincs neonikotinoid a mézedben.
Gondolkodj el ezen is amikor döngeted a melled, a mézes reggelin való kóstoltatással.