Szakma-politika

• 4542 válasz
  • 1959488 megtekintés
*

kiskakas

• 3249
Re:Szakma-politika
« Válasz #3105 Dátum: 2017. Február 19. 20:57 »
QUQURIQ !!!

Kiskakas csak játszik a gondolattal, nem kell neki rögtön kopasztóvizet melegíteni!
Tételezzük fel, de csak tételezzük!
Az OMME Kft tömörítené a méhészek hordós mézeinek az eladását, mint kereskedelmi tevékenységet.
Szétküldene a nagy világba üzletkötőket, úgy mint a Monimpex annak idején. Ha nem tudnátok, abban az időben 27 országgal kereskedett a Hungaronektár.
Bér kiszerelőkkel elvégeztetné a kiszerelést, OMME-s üvegben, OMME-s cimkével, OMME s zárszalaggal.
Felírat: Magyar minőségi termelői méz, Méhész egyesületi szavatolással. Minden ország a saját nyelvére lefordított címkével!
Ezekben az országokban mi is nyomhatnánk egy kis méz reklámot!
Vagy a mézkirálynő mint utazó méz "nagykövet" minden országban megkóstoltatná a mézeinket.
Persze sok-sok részletkérdés is van,...
Mind ezt olvassátok el a Kft rovatunkban!

Kiskakas

« Válasz #3106 Dátum: 2017. Február 20. 15:11 »
Az újság pénzzel elszámoltak már?  ;)
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #3107 Dátum: 2017. Február 20. 17:02 »
Kérlek szépen, ahogy én tudom el.
A Népszabadságéval,  a Ludas Matyiéval, a Nőklapjával is, meg az Ország-Világgal is. Ja és a Szovjet Híradót se felejtsük ki.

« Válasz #3108 Dátum: 2017. Február 20. 17:05 »
Tényleg? Nem dicsekedtek vele!  ;D
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

« Válasz #3109 Dátum: 2017. Február 20. 19:03 »
Fiúk, nem vettétek észre, hogy az elnökség egyik tagja folyton cseszteti Dr.Hegedűs Dénes szakmai alelnököt? Pofátlan egy fickó ez a semmihez sem értő akkumulátor savazó. Bross Peti is jó nagy marha, hogy ezt engedi. Szolgalelkű Cserényi pribék aki magas lovon ül. Kikérte azt is magának, hogy nem kapott szállást Felsőtárkányban. Ki ez az ember? Nulla tudással hova lehet felkapaszkodni. Sajnálom az elnököt mert ilyen majmok veszik körül.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #3110 Dátum: 2017. Február 20. 19:12 »
Azannyát. De én nem vagyok se kicsi, se vezetőségi tag.......

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #3111 Dátum: 2017. Február 20. 19:35 »
Nem lehet egy emberre fogni ezt a magatartást. Hegedűs doktort az elnökség több tagja folyamatosan és módszeresen cseszegetik. Ezek az emberek a vadnyugati méhészeti szabályozás hívei. Erősebb kutya ...szik elvet szeretik érvényesíteni.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #3112 Dátum: 2017. Február 20. 20:42 »
Szerintem nem cseszegetik. Egyszerűen vitáznak.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #3113 Dátum: 2017. Február 20. 22:10 »
Hát ami ott zajlik, azt nagyon ritkán lehet nevezni kulturált vitának. Inkább kakaskodásnak kellene ezt nevezni.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #3114 Dátum: 2017. Február 21. 07:30 »
QUQURIQ !!!

Kakasviadal az OMME ba?
Nekem meg nem is szóltak?
Hű a QUQURIQJÁT!

Kiskakas

« Válasz #3115 Dátum: 2017. Február 21. 11:09 »
Ilyen privát üzeneteket kapok.
Azért közlöm, mert senki nem tudja ki az írója, de érdekesnek tartottam.
"Sikerült is ismét átidézni egy hozzászólást onnét, mert így pörög-pörög. Ekkora égést...onnét élsz. Vivaldi hülyítése ami pörög. Nevetségessé teszed magadat teljesen, sokan azt mondják megőrültél. Miért nem neked írta Takács a levelet, vagy éppen az éjszakai hozzászólását? Nem tud aludni? Nem hívott fel Kistakács még, hogy mi újság? Mert nem "OLVASTAM" talán, mert nincs net, mint a szigeteken? Nem mész vele tüntetni? Miért gondolkodsz ausztriai értékesítésben? Nektek tüntetőknek többet ígért. Egy hónapja még 550 ért és 1050 ért akart akácot venni, most meg hazudozik. Azt hiszitek néhányan, hogy mindenki ennyire sötét? Miért nem írod meg mi a véleményed az Ukrajnában kevert rizsszirupról, amibe már idehaza kell(ene) mézet venni, mert máshol rég elfogyott? Mennyi kárt akarsz még okozni a méhészeknek?"
Tehát megőrültem.
Ezeket a tüneteket nem tapasztalom, bár sokan kérdezik mi történt velem.
(A pénteki gyászjelentésben mindenki választ kaphat erre a kérdésre.)
A piac nyitott, mindenki annak értékesít akinek akar, és minden kereskedő attól vesz akitől akar.
Lehet sértegetni, pocskondiázni, de ez előbb-utóbb visszaüt.
Mindenki mondogat okosságokat, hogy Ukrajnában kevert rizsszirup, meg gyantatechnológia.
Látta ezt valaki?
Van bizonyíték?
Hol vannak a labor eredmények, vizsgálati jegyzőkönyvek?
Ja, hogy csak úgy hallottátok, mert mondta valaki, hogy hallotta valakitől, akinek mondta valaki, hogy hallotta.
A rosszindulat, a kóros üldözési mánia, a bűnbak keresés igen ártalmas.
Ebben a nehéz időszakban a méheimhez menekülök, bennük még soha nem csalódtam.
Nagyernyei Attila

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #3116 Dátum: 2017. Február 21. 12:22 »
Mi az, hogy Vivaldi hülyítése ami pörög? Nem tudom értelmezni.
 Ugyan is, én nem hülyítek senkit, csak leírom amit gondolok. Sem anyagi, sem egyéb hasznom nem származik abból amit leírok. Viszont.
Én hiszek abban, hogy az embereket nem lehet hülyíteni. Csak akkor hisznek nekem, ha ők is úgy látják igazam van.
Ne nézzük már a népet hülyének elvtársak....

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #3117 Dátum: 2017. Február 21. 13:25 »
Szerintem nem arról van szó, hogy te hülyíted az embereket, hanem, hogy téged hülyítenek. Habár ez a névtelen levél olyan zavaros fogalmazású, hogy ember legyen a talpán aki érti az író ember célját.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #3118 Dátum: 2017. Február 21. 15:05 »
Nem baj Csuja. Hülyítsenek csak nyugodtan.....

« Válasz #3119 Dátum: 2017. Február 21. 21:36 »
Olyan kis stílűek a Zöld moderátorok.
Valaki feltette oda is a TolnAgro általam idézett levelét, és odaírta mellé, hogy tőlünk való.
Azonnal törölték!
Ennyire félnek ettől a "törpe kisebbségtől"?
Nevetségessé teszik magukat.
Én soha nem teszek féket, ha onnan való az írás, sőt van, hogy én emelem át onnan.
Szerintem az az oldal még a szocializmusban ragadt elveket vall.
A Fekete-Fehér Méhészklub a szabad oldal, ide bár mit írhattok, csak ne személyeskedjetek.
Azért az erő ideát van!
Tudjuk, hogy ez nagyon fáj.
Nagyernyei Attila