Ilyen privát üzeneteket kapok.
Azért közlöm, mert senki nem tudja ki az írója, de érdekesnek tartottam.
"Sikerült is ismét átidézni egy hozzászólást onnét, mert így pörög-pörög. Ekkora égést...onnét élsz. Vivaldi hülyítése ami pörög. Nevetségessé teszed magadat teljesen, sokan azt mondják megőrültél. Miért nem neked írta Takács a levelet, vagy éppen az éjszakai hozzászólását? Nem tud aludni? Nem hívott fel Kistakács még, hogy mi újság? Mert nem "OLVASTAM" talán, mert nincs net, mint a szigeteken? Nem mész vele tüntetni? Miért gondolkodsz ausztriai értékesítésben? Nektek tüntetőknek többet ígért. Egy hónapja még 550 ért és 1050 ért akart akácot venni, most meg hazudozik. Azt hiszitek néhányan, hogy mindenki ennyire sötét? Miért nem írod meg mi a véleményed az Ukrajnában kevert rizsszirupról, amibe már idehaza kell(ene) mézet venni, mert máshol rég elfogyott? Mennyi kárt akarsz még okozni a méhészeknek?"
Tehát megőrültem.
Ezeket a tüneteket nem tapasztalom, bár sokan kérdezik mi történt velem.
(A pénteki gyászjelentésben mindenki választ kaphat erre a kérdésre.)
A piac nyitott, mindenki annak értékesít akinek akar, és minden kereskedő attól vesz akitől akar.
Lehet sértegetni, pocskondiázni, de ez előbb-utóbb visszaüt.
Mindenki mondogat okosságokat, hogy Ukrajnában kevert rizsszirup, meg gyantatechnológia.
Látta ezt valaki?
Van bizonyíték?
Hol vannak a labor eredmények, vizsgálati jegyzőkönyvek?
Ja, hogy csak úgy hallottátok, mert mondta valaki, hogy hallotta valakitől, akinek mondta valaki, hogy hallotta.
A rosszindulat, a kóros üldözési mánia, a bűnbak keresés igen ártalmas.
Ebben a nehéz időszakban a méheimhez menekülök, bennük még soha nem csalódtam.
Nagyernyei Attila