kedves vivaldi
mindig azon lovagolsz, h mit csinált Bross és csapata az előző időszakban. Már leírtam párszor de az ismétlés a dugás annnnnya.
Annak idején mikor kezdtek a méhészek piacozni ,méhészeti terméket árulni, mindenki a saját ízlése, lehetősége szerint reklámozta, és árulta a termékét. Az egyesületnél felmerült az igény, h a piacozók próbáljanak a marketing lehetőségeivel élni ,gusztusos csomagolással, figyelem felhívó feliratok, képek segítségével bemutatni a méhészkedést, és a méhészetet. Volt hajlandóság a méhészek részéről, de az egyesület segített abban, h az árusítás ne csak a közvetlen településen legyen hanem, először 20 km- majd 50km- es körzetben engedélyezték a hatóságok. Utána jött a "zárjegy", majd az O M M E-s üveg , különböző ismertető, és reklám anyag , amit a méhész kapta az egyesülettől. Ha ez nem volt teljes , még a méhész kreálhatott saját ízlése szerint amivel saját méhészetét is be tudta mutatni, és reklámot csinált a méznek is. Ezen lehetőségek által, és mint a méhész és mint az egyesület közös akarat és igénye szerint a mézfogyasztás szépen kezdett emelkedni, az árak is mentek felfelé mindenki megelégedésére. Az ,h a NP ebe mennyire segített bele ezt nem tudom részletezni, meg nem ez a lényeg. Egy mellék kérdés _mennyien használják a "zárjegyet"_menyien használják az üveget?

?? és még egy, te ezt tudtad v emlékszel ezekre az időkre ? El jutottunk arra a szintre , h mindenki jól érezte magát a saját lehetőségeihez viszonyítva , árak rendben- felvásárlás rendben, szaporulat rendben, ujj nemzedék rendben /utánpótlás/. Ez csak a marketing, a többit majd máskor. Most pedig nézd meg és olvasd el ezt a reklám hirdetést és ezek után kérdezd meg a hirdetőt, h ő mit tesz annak érdekében, h a méhészkedés mint szakma megbecsült legyen . Az árai nem a becsületre enged következtetni. szégyen a méhész társadalomra nézve, és szégyellje magát az ilyen ..... Amikor el értük a vevőnél, h a mi termékünk eredeti, bizalommal fogyasztható, garancia maga a termelő, akkor ezt az árat, h lehet értelmezni?
Kérdezem kinek használ a hirdető? Csak is önös érdek, mint már írtam régebben, dögöljön a szomszéd tehene felfogás. Sajnos ezt a szitut beszélgettük már a tavaszi gyűléseken, h mi lesz ha a felvásárlás leáll, mit csinálnak a nagy állománnyal rendelkező méhészek, már akkor ezt pedzegette az illető, h őtetet nem érdekli ,lesz...ja a mások helyzetét .
Erről az árról hogyan és mikor fogunk tudni el mozdulni? Szerinted ezt a lehetőséget a Bross súgta neki? Szerinted lesz össze fogás a jövőnk érdekében? Van ötleted? Sajnos úgy vettem észre, h a hsz-idben te is könnyebben ezt az utat választanád, mert különben nem azt szajkóznád, h mi volt régen ki mit csinált hanem építő kritikával segítenéd az egyesület munkáját
A hirdetés első mondata a bizalom meg szerzése és megtartására irányul, ami nagyon helyes, csak az árak MIÉRT?? annyi amennyi. Ezzel az árral az én létbiztonságomat veszélyezteti, de másokét is. Szerinted más egyesületnél hagynák szó nélkül?
A múltból indulva, a biztos jövő felé haladva gondolunk azokra, akiknek fontos egészségük megőrzése a mindennapok forgatagában.
Mézünket a lehető legtágabb mennyiségekben vagyunk képesek kiszerelni.
Egységáraink:
- Hárs, repce, napraforgó, vegyes méz: 1100 Ft/kg
- Akác: 1300 Ft/kg
Minimális vásárlási tétel: 15 kg.
Rendelésfelvétel zárásának ideje: minden hét kedd 16 óra.
Röviden csak ennyit,és egy jó tanács ne akadékoskodj állandóan. Már lassan én is úgy vagyok veled mint a nagy cserényi a csujával,h annyira utállak ,h már szeretem is a hsz-idet, de nem a tartalma miatt ?ááááá......
Albert