A Terror Háza!
Mint tudjátok a vasárnapi OV-n megszűnt az OMME Hivatal.
Bross Péter idejében Székházunk volt, az elmúlt 3 évben Hivatal, vasárnap pedig Cserényi doktor letette az OMME a Terror Háza alapkövét!
Nézzük miről is van szó?
Doktor úr elragadtatta magát, és ordítva mondta, hogy nagy bátorság volt Bross Pétertől, hogy indult, azok akik megfűzték nem tudják mit tettek, Bross ebbe a terembe be ne tegye a lábát.
Ekkor ordítottam én is rá!!!
Tisztelt Méhészek!
Eddig is tudtuk, hogy az OMME diktátora, a karaván vezére Cserényi doktor, vasárnap viszont nyílt háborút indított Bross Péter és csapatában induló jelöltek, valamint az őket támogató küldöttek, és a méhészek ellen!
Háborúban állunk az OMME vezetőivel, harcolnunk kell demokratikus jogainkért!
De ne aggódjatok, semmi gáz.
A világpolitikában néhány ország kivételével, most már nemzetközi csapatok küzdenek egy kóros eszme, a terrorizmus ellen!
Mi a hiszti alapja, hogy jutottunk ilyen mélységekbe amikor Fekete József próbálta kivenni az ellentétek élét azzal, hogy csupán nézetkülönbségekről van szó.
Ludányi cipőjének orra majdnem odaért a terrort hirdetők asztalához, ő pedig simán ellenségnek, Bross Pétert bolondnak kiáltotta ki.
Tették ezt mind a "béke nevében."
Én úgy gondolom megoldáshoz közeli gondolataimat fogom most közzé adni.
Tehát a Fő lelki terrorista, azt állítja, ha Bross lesz az elnök, Takács Ferenc tulajdonába kerül az OMME!
Volna két tiszteletteljes kérdésem.
A Magyar Méhészeti Nemzeti Programot megelőzően volt már Aranynektár?
Válaszom, igen volt.
A megelőző ciklusokban amikor Bross Péter volt az elnök, Takács Ferenc irányított?
Válaszom, hogy nem!
Folyton ezt sugallják, miközben az egész jelenlegi vezérkar, egy másik kereskedőnek adja le portékáját!!!!!
De nem ez a lényeg, szívük joga.
A Nemzeti Programunkban lévő milliárdok érdeklik ezt a díszes társaságot.
Az utóbbi 10 évben ez változtatta meg ágazatunkat, tette tönkre az érdekképviseletet!
Könnyebb a jelenlegi vezetésnek az EU milliárdjaival "gazdálkodni", közben egy ellenség képet kreál.
Az OMME belső feszültségét az anyagi javak egymás közötti elosztogatása okozza, és azért utálják a Fekete-Fehér Méhészklubot, mert erről itt nyíltan írunk.
Méltóságos Nagy Urunk, (az OMME elnöke) még attól is retteg, hogy nyilvános kép és hangfelvétel készüljön a mellébeszéléséről.
Ugye a háttérben jogászok serénykednek, ők javasolták, hogy a küldöttgyűlésre kamerákkal, hangfelvevőkkel menjenek minél többen, ehhez engedélyt sem kell kérni.
Szorgalmazzuk, hogy ügyészségi felügyelet mellett zajlódék a választás, mert a jogtisztaságban én egyáltalán nem bízok!
Amikor a másik felet fenyegetik, pocskondiázzák és azzal riogatják, hogy ebbe a terembe ugyan be ne tegye a lábát, akkor a terroristákkal szemben a jog erejével fogunk harcolni!
Eddig is ezt tettük, és eddig sem volt más kérésünk!
Ha a küldöttek az üvöltésre, a megaláztatásra, a fenyegetésre szavaznak, el fogom fogadni, mást nem tehetek mind azt, hogy kilátom országnak-világnak 2016-ban az OMME vezetése ködmönbe bújva, írva, és most már mondva is fenyegeti a tagságot!
Üdvözlettel:
Nagyernyei Attila
Klubvezető