Attila!
Ne haragudj, de nekem folyamatosan olyan érzésem van, mintha csak néznél de nem látnál!
Épp az imént /de már több alkalommal is/ világosan leírtad, hogy ez a mézkereskedők harca.
Ha visszapörgettek egy kicsit én már a nagyrabecsült tüntetéssorozat előtt azon hőbörögtem, hogy mi köze ehhez a méhészeknek stb. jól le is hurrogtatok, gyorsan ki is derült számomra, hogy hiába van az embernek esetleg más véleménye a dolgokról, azt tiszteletben nem tartjátok és egyáltalán mit képzel az illető. Elhatároztam, hogy nem is írok többet sehová, mert minek??
A tüntetések alkalmával hiányoltam egy olyan videó felvételt, amikor a résztvevők sorba állnak és külön-külön mindenki ŐSZINTÉN elmondhatta volna, hogy miért jött el és szerinte mi a célja ennek a tüntetésnek. Rendkívül érdekes történeteket hallhattunk volna és egy valós képet is kaphattunk volna a helyzetről / résztvevőkről.
Amiért akkoriban aggódtam bekövetkezett, Folyamatosan zuhan azóta a méz ára a méhészek rettenetesen nagyokat buknak, NEM IS BESZÉLVE A KÜLFÖLDI CÉGEK ÁLTAL INDOKLÁS NÉLKÜL VISSZAMONDOTT MÉZRENDELÉSEKRŐL.
NA? Ezekről miért is nem beszél senki, miért nincs számba véve?

Számomra világosan kiderült kik a bólogatójánosok és most már a méhésztársaság nem kettő részre szakadt hanem 3-4 felé.
Hát ezek lennének az elért eredmények. Tulajdonképpen kit is képviseltek ti? hol itt az az érdekvédelem???
Továbbra is azt vallom, hogy a méhészeknek ehhez a csatához semmi köze, a méhésznek annyi dolga volna, hogy mézet termeljen és azt kifogástalan minőségben hordóba töltve eladja.
Ez ami itt folyik egy lassan kialakult folyamat, ha hirtelen megszüntetjük akkor annak csak a méhész issza meg a levét Az OMME ezt jól látja.
Inkább csöndbe kéne maradni és a háttérben a hatóságokra bízni a dolgokat, mert már így is óriási a kár és ha így megy tovább akkor még nagyobb lesz a kára a méhészeknek. A méhész itt csak vesztes lehet.
Ha látni is szeretnél és nem csak nézni akkor Csüccs fel a tanulni vágyó kíváncsi kiskakaska hátára és tessék magasra felrepülni, szimatolni BEKUKUCSKÁLNI A SZÍNFALAK MÖGÉ IS.
MERT MINDENKI MEGÉRI A PÉNZÉT....