Huh, beindultatok ám!
Ravasz kérdéseire részben meg is adtátok a választ, azért volna némi hozzáfűzni valóm.
Tüntetésre a válaszom, hogy nem egyedül döntök, és nem szeretnénk kárt okozni az OMME tagságnak.
Nincs elvetve, de ezt úgy kell megszervezni, hogy a küldöttek és a tagság is megértse értük szól, nem ellenük.
A jelenlegi vezetés úgy állítja be a Kontroll Csoportot, hogy ők akarják belülről szétverni az egyesületet, hogy elfoglalják a helyünket.
Nyugalom, mindent időben.
Az Etikai Bizottságtól semmi választ nem kaptam, mert még a 45 napos határidőn belül vagyunk.
Gondolom húztam egy két ráncot a homlokára a panaszosnak.
A legnagyobb bajuk velem, hogy nem találnak rajtam fogást, pedig nagyon szeretnének elhallgattatni.
Kíváncsian várom én is mit hoznak össze.
Dr. Sólyát nem ismerem, a küldöttgyűlésen hallottam róla először, hogy rá kell szavazni, ez volt alelnökünk parancsa.
Az érdi méhészek ügyébe nem kívánok beavatkozni, a véleményem megvan róluk, csak annyit, hogy nincsenek egyedül, ha megkapják a valós információkat ők lesznek az elsők akik elgondolkodnak.
Biksi és Fazekas a volt elnök jó barátai voltak, az hogy félreinformálják őket is, cseppet sem zavar.
Erdélyi János alapszabály tervezetéért a Kontroll Csoport nagyon hálás, egyszer talán a tagság is az lesz.
Az OMME elnöke azért ültette le Jánost az OV-n, mert neki nem tetsző, a tagság érdekeit szem előtt tartó alapszabályt hozott össze, és ez nem lehetséges.
Itt azt kell megszavazni amit az IB akar! (Gödöllői "Királyi aranyköpés."
Mészáros Józsival nekem személy szerint semmi gondom, bármit kértem tőle azonnal segített, a tagdíjbefizetések, és a méhészek létszámában folyamatosan egyeztettem vele, ez egy sima munkakapcsolat.
Az, hogy ki az OMME-ban a tégla bolond lennék elárulni.
Nagy tévedés, hogy Tóth Pétert szapulom.
Egyszerűen az zavar az egész monitoring őrületben, hogy mások szakmai véleményét nem hajlandók elfogadni, de ebben benne van a nemzetközi tudóstársadalom vizsgálatainak elutasítása is.
Ez velük a bajom.
Mitől vagyok ilyen magabiztos szakmai kérdésekben?
Mert olyan emberekkel vagyok kapcsolatban akik már bizonyítottak, és rengeteg szakmai előadást, konferenciát hallgattam, amit pedig nem értettem, mert idegen nyelven íródott, lefordíttattam.
Ennek nagy részét itt a Méhészklubon is nyilvánosságra hoztam.
A profikon is tartottam előadást a neonikotinoidokról, gépész létemre.
Mindent a gyakorlati oldalról közelítek meg, és fáj ha valaki azt sem hiszi el amit lát.
Az OMME elnöke az idén megtapasztalta azt amiről évek óta pofázok, de semmi nem fog változni.
A hasba akasztós indiántáncos dumája, meg jól ültök a szeren nekem nem jön be.
Határozott, kemény kiállás kell, amit Cserényi doktor képvisel.
Valójában az OMME-ban egy bábkormány van.
Csányi Anti fogalmazott helyesen, Cserényi doktor akaratának kell érvényesülnie.
Nálam megakad a fogaskerék, mert nem tud kicsinálni.
Ravasz koma, azért érdekelne honnan vagy ilyen jól informált,ezt privátban megbeszéljük.
Az Méhészklub olvasóival pedig szeretném közölni, hogy a 471 Klubtagból csak néhány tíz "NICK" név tulajdonosát ismerem, és azokét akik írásaikat aláírják.
Egyszerűen nem foglakoztat, hogy kik állnak a nevek mögött, mert ha ezzel törődnék, kikötném, hogy csak névvel írott bejegyzések lehetségesek.
Az internetes fórumokon mindenhol elfogadott módi, hogy nick nevek alatt írogatnak.
Nekem sincs ezzel semmi gondom, akinek meg van derítse ki.
Remélem válaszom megfelel.
Nagyernyei Attila