Szakma-politika

• 4549 válasz
  • 1972473 megtekintés
Re:Szakma-politika
« Válasz #1275 Dátum: 2015. Június 19. 22:30 »
Kicsit lassan ment, de megszülték!
Íme az OMME etikai vizsgálatának megindítása ellenem.
Érdekesnek tartom, hogy pont az kezdeményezte aki nem valami "etiKUSS" módon nyilatkozott az OV-n.
No de sebaj, kezdődjön a vizsgálat!
Én semmi mást nem kérek csak teljes nyilvánosságot!
Ha ezt nem kapom,sehova nem megyek!
Nincs zárt ajtó nincs titok!
Majd kiderül, hogy az "OMME bűnös galerije" kívánja e a vizsgálatot!
Természeten a kijelentésemet továbbra is fenntartom, de itt a Méhészklubon ezt már más is megtette, ő ellene nem indul vizsgálat?
Ez diszkrimináció!
Nagyernyei Attila

« Utoljára szerkesztve: 2015. Június 20. 07:39 írta Nagyernyei Attila »

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1276 Dátum: 2015. Június 19. 23:07 »
Feltétlenül kérjél nyilvános tárgyalást az Etikai Bizottságtól.

Ott részletesen kifejtheted, hogy mi a részletes tartalma kijelentésednek. Hívhatsz tanúkat, felolvashatsz olyan dokumentumokat, amik alátámasztják tartalmában, hogy az OMME-nak mely része, szerve felel meg az általad kifejezett feltételnek. Ugyanis a kijelentésed nyelvtanilag egy birtokos szerkezet, vagyis nem az OMME maga a bűnös, hanem annak egy része, a te megfogalmazásodban az OMME-nak a galerije, tehát egy csoportja viselkedik bűnös módon.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1277 Dátum: 2015. Június 19. 23:18 »
QUQURIQ !!!

Milyen önérzetes lett Cserényi, amint Nagyernyei Attilával kapcsolatos dolgokba bele lehet kötni!
Arról miért nem szól a szakmai elnökhelyettes, hogy évente Attilának köszönhet az OMME az üvegenkénti 2 ft befolyik mint bevétel? Mindez csak évi 18 millió! A nyakkendőbevételéről is kussol a  Kuss Dr.
Meglátszik, hogy az idő eljárt a Cserényi felett, mert igen csak rövidült a memóriája!
Dr. Mészáros László ellen miért nem adott be etikai vizsgálatot, amikor készakarva elvesztette  az OMME közhasznúságát az elnök?
Szelektív Cserényinek az ítélő képessége…
Nem ugyanaz az érdemi megnyilvánulás?
Igaz a holló a másik hollónak nem vájja ki a szemét!
Ami érdekes dolog, Nagyernyei Attila pénzt hozott és hoz az OMME –nak, és most etikai vizsgálat ellene!
Dr. Mészáros meg  jogtalanul veszi fel a fizetését, letékozolta az OMME közhasznúságát, és értelmetlen ügyvédi tranzakciókkal rövidíti az OMME zsebét…
Mészáros hogyan hívta és vezette le a közgyűléseket?
Mészáros ellen miért nem adott be CSERÉNYI ETIKAI VIZSGÁLATOT????
Ja ezt nevezik kettős mércének!
Itt a jó demokratikus vezetés lényege?
Vagy Cserényi miért nem adott be etikai vizsgálatot azon IB tagok ellen, akik a költségtérítést jogtalanul vették fel?
Vagy Cserényi miért nem adott be etikai vizsgálatot az OMME Kft ügyvezetője ellen, amikor a megszűnt Kft nevében még mindig szálákat bocsátott ki?
Meddig soroljam?
Van itt vastag bőr a pofin…

A pofátlan Kiskakas!

« Válasz #1278 Dátum: 2015. Június 20. 08:10 »
Kiskakas!
Pontosítsunk egy kicsit a számokon.
Addig amíg az üvegforgalmazás normális módon folyt, nem kontárkodott bele a kft. galerije, az OMME minden egyes üveg eladása után kapott 2 Ft-ot, illetve a kicsi után 1-et.
Bross így kötötte meg a szerződést.
Ez valóban 18 millió forint volt, de nem évente, hanem összesen!
A nyakkendőből, 500.000 és 1.000.000 Ft volt a bevétele évente az OMME-nak, amit én terveztem én rajzoltam és én varrattam, pusztán azért, hogy legyen egy egyen nyakkendőnk.
Egyszer egy OV-n amikor nálam volt a mikrofon, meg is kopogtattam a bűnös galeri asztalát, hogy én erre az asztalra eddig csak tettem!
És ti?
Majd ha lesz módom részletesen kifejtem mire is gondolok.
Egyszer meghívást kaptam egy EB ülésre is.
Az lett a vége, hogy nem hívtak, az elnök meg aláíratott a résztvevőkkel egy titoktartási nyilatkozatot.
Itt tartunk.
Nagyernyei Attila

« Válasz #1279 Dátum: 2015. Június 20. 21:27 »
Tárgyalásra idézni szokták az embereket.
Állítólag én erkölcsi és anyagi kárt okoztam kijelentésemmel az OMME-nak.
De ki az OMME?
Hát a tagság!
Szerintetek azzal erkölcsi és anyagi kárt okozok a tagságnak, ha felhívom a súlyos szabálytalanságokra a figyelmet?
Már a Fővárosi Törvényszék is kimondta első fokon, hogy a Gödöllői Rendkívüli Küldöttértekezlet szabálytalan volt!
Majd ha meglesz a másodfokú ítélet is, remélem az OMME vezető tisztségviselői az utolsó fillérig visszafizetik a tagdíjunkból elherdált milliókat, pláne úgy, hogy előre jeleztük a problémát!
A többit majd a nyilvános meghallgatásomon adom elő, mert nagyon felkészülnének belőlem.
A nyugalom a hosszú élet titka.
Én semmit nem vittem el az OMME-ból, nem loptam még ha azt is állították rólam, hogy elvittem az üveggyári szerződéseket, amit később megtaláltak ezek a nagy aggyal rendelkezők.
Bocsánatot azóta sem kértek!
Szégyelljék magukat!
Nagyernyei Attila

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1280 Dátum: 2015. Június 21. 10:41 »
Attila!

Gondolkodj úgy, mint egy bokszoló. Most Cserényi támad. Mi a legjobb védekezés? Tudod te, ha higgadtan gondolkodsz.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #1281 Dátum: 2015. Június 21. 13:10 »
Azért elgondolkodtató, hogy az egyesület közhasznúságának elvesztése és az alapszabály nem módosítása miatt ami egyértelműen alapszabály ellenesen történt és közvetlen több milliós többletkiadást eredményezett nem indult etikai és EB vizsgálat. Én úgy látom, hogy már csak ez miatt is megállja a helyét  Attila kijelentése.
A mondás szerint "mindíg az igazság fáj legjobban".

Üdv. jani bátya

*

irido

• 488
« Válasz #1282 Dátum: 2015. Június 21. 13:58 »
Bűnösnek lenni nem csak jogi értelemben lehet. Bűnösnek lehet lenni valamiben. Abban, hogy nincs alapszabály stb.stb.

« Válasz #1283 Dátum: 2015. Június 21. 19:24 »
Egy másik mondás szerint "akinek nem inge, ne vegye magára".
Akkor a lentebb írottak szerint csak zörög az a haraszt még szél nélkül is.

Azért ha valaki tudja akkor megmondhatná, hogy a bérköltségen felül vajon melyik kft-tag vagy tagok kaptak és mi okból 1millió 429 ezer forintot osztalék címen./forrás OMME magyarország kft kiegészítő melléklet 2014/
-"Választott tisztségviselık és az üzletvezetéshez kötıdı információk
Az üzleti év után a tagoknak 1 429 e Ft osztalékot hagytak jóvá."-
Ez egy kissé érdekes mert szerintem mondjuk ebben a kft-ben bármely OMME tagnak legalább annyi része van mint a benne dolgozóknak.

Üdv. jani bátya

« Válasz #1284 Dátum: 2015. Június 21. 19:34 »
Jani bátya!
 És ki szavazta meg a kft. ügyvezetőjének fizetését?
Amikor kinevezték maguk közül, az egyik OV-n Egyed Árpád azt mondta..
"Majd sikítok, ha kevés a 100.000 Ft!"
Még sikítania sem kellett, és hopp 500.000 a lóvé.
Így megy ez az OMME-ban!
Meg IB tag, meg Nagyatádi elnök.
Azt egyébként mélyen sajnálom, hogy állítólag több OMME vezetőnek komoly egészségügyi problémája van.
Remélem ezt nem a Kontroll Csoport számlájára írják.
Önként vállalták, senki nem kényszerítette rá őket.
A közfeladat olyan tisztség, ahol magasabbnak kell lennie az emberi tűrőképességnek.
Vegyenek rólunk példát, hogy ezt eltűrjük.
Nagyernyei Attila

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1285 Dátum: 2015. Június 21. 19:39 »
Jani bátya!

Amit most idéztél, eddig nekem nem tűnt fel és nagyon érdekes, de nem értem. A kft.-nek van ügyvezetője és volt egy alkalmazottja, de tagjai? Kik a tagjai? Ez nem egyesület, ahol tagságot lehet szerezni és tulajdonosa is csak egy van. Vagy van már más tulajdonosa is az OMME Magyarország Kft-nek és a többesszám ezért került bele a beszámolóba? Vagy aki a beszámolót írta, nem jól írt valamit?

« Válasz #1286 Dátum: 2015. Június 21. 19:49 »
Iridó.
"Bűnösnek lenni nem csak jogi értelemben lehet. Bűnösnek lehet lenni valamiben."
Bűnösség az is, ha valaki hozzá asszisztál, tudja, hogy nem jó de mégis elfogadja, csak mielőbb legyünk rajta túl!!!
Elfogadni egy pénzügyi beszámolót hiányosan??? Meg a többi...!
Ez igaz a Közgyűlésre is. Nem csak A VEZETÉS A HIBÁS a Közgyűlés a legnagyobb vétkes!!! Már rég kaszát kellet volna ki egyenesíteni ellenük.

*

atya

• 1043
« Válasz #1287 Dátum: 2015. Június 22. 07:47 »
Ha már látod az alagút végét, ne dőlj hátra, mert lehet hogy hamarabb jön a következő, mint gondolnád!!!
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1288 Dátum: 2015. Június 25. 19:52 »
QUQURIQ !!!

A sors mindenkit utol ér…
A Kiskakas!

ui. Előbb vagy utóbb!

« Válasz #1289 Dátum: 2015. Június 25. 20:22 »
Akkor ezek szerint, már az elnöki és a kft ügyvezetői fizetés is kevés. Felvetődhet a kérdés, hány méhcsaládot is kellene tartani ekkora nettó bevételért?
Vulgárisan fogalmazva vér/pénz/szagot kaptak, vagy rákaptak mint gyöngytyúk a takonyra.
De ha már így egymásra találtak remélem a nagy egyetértésben olvasgatják egymás referenciáit az előző munkahelyeikről. Mivel felelős beosztásokról van szó, legalábbis a javadalmazás alapján ,szerintem mindenképp ezzel kellett volna kezdeni.

Üdv. jani bátya